Expressen > Nyheter

Saturday, 24 August, 13:57

Expressen - 22 jul 19 kl. 09:24

Misstänkt farligt föremål – bombskyddet larmadPolisen har spärrat av ett område i Malmö efter att allmänhet larmat om ett misstänkt farligt föremål.Nationella bombskyddet är på väg till platsen.– Det är ett mindre föremål som naturligt inte ska ligga där, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen i region syd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Patric Fors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, farligt, föremål, bombskyddet, larmad
Expressen - 30 maj 18 kl. 14:40

Misstänkt farligt föremål – bombskyddet kallas in

En polispatrull har hittat ett misstänkt farligt föremål i ett bostadshus i Uppsala.Huset är utrymt och avspärrat i väntan på bombtekniker, skriver polisen på sin hemsida..

Skånskan - 25 jan 17 kl. 16:32

Misstänkt farligt föremål hittat på flyktingboende

Göteborg Vid kvart i ett-tiden hittades ett misstänkt farligt föremål på ett flyktingboende i Göteborg. Polisen har inlett förundersökning om olaga hot mot grupp. ERWP.

DN - 05 sep 18 kl. 18:58

Misstänkt farligt föremål i Göteborg – bombskyddet inkallat

Polisen undersöker ett misstänkt farligt föremål vid Kallebäcksmotet i Göteborg, skriver myndigheten på sin hemsida. Nationella bombskyddet har satts in..

Expressen - 02 maj 19 kl. 21:05

Misstänkt farligt föremål hittat – bombskyddet inkopplat

Polisen undersöker ett misstänkt farligt föremål som hittats hos ett transportföretag i Västberga i Stockholm. Nationella bombskyddet är inkopplat..

GT - 12 dec 18 kl. 02:25

JUST NU: Misstänkt farligt föremål hittat efter bilbrand

Polisen har spärrat av ett område i Göteborg efter att ett misstänkt föremål hittats i anslutning till en brinnande bil. – Räddningstjänsten och patrullen gör en bedömning att det rör sig om ett misstänkt farligt föremål, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen Region Väst. Nationella bombskyddet är på plats..

GöteborgsPosten - 25 apr 19 kl. 12:58

Nyheten i korthet: Misstänkt farligt föremål i Kungssten

Nationella bombskyddet var under torsdagen på plats i Kungsstens industriområde efter att ett misstänkt farligt föremål hittats i ett skogsparti i närheten. Polisen misstänkte att föremålet var en handgranat. Flera timmar efter larmet kunde den misstänkta handgranaten oskadliggöras..

Expressen - 27 aug 18 kl. 00:26

Misstänkt explosivt föremål – bombskyddet på plats

Bombskyddet är på plats och undersöker ett misstänkt farligt föremål vid en svampodling utanför Halmstad.– Vi misstänker att det kan vara någon form av explosiv vara, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen..

Expressen - 15 jul 19 kl. 07:45

Misstänkt farligt föremål påträffat i Norrköping

Det råder stora avspärrningar i centrala Norrköping efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats.Polisen har skickat foton av föremålet till Nationella bombskyddet för bedömning.– Det är ett runt metallföremål med någon sladd som finns där, säger Thomas Agnevik vid polisen..

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 17 kl. 01:14

Misstänkt farligt föremål hittat i Malmö

Polisen larmades av boende i Limhamn i Malmö om ett misstänkt farligt föremål på en parkeringsplats i närheten av ett bostadsområde. När polisen anlände spärrades ett större område av och nationella bombskyddet tillkallades. – Vi har säkrat föremålet n.

Expressen - 27 maj 18 kl. 16:35

Misstänkt farligt föremål i Stockholm – stor insats

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.Föremålet ska ha hittats vid en kafédörr, uppger polisen.Nationella bombskyddet är på väg till platsen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Svärdfisk slog badare med häpnad i Lomma

Tvåbarnsmamman Jessica Grundén, 40, cyklade i morse som vanligt till T-bryggan i Lomma för att ta sitt morgondopp. Det gör hon oavsett väder.Vid T-bryggan väntade en överraskning.

Expressen - 45 minuter sedan

Åsa Lindhagen: ”Tvång är aldrig okej”

Idag medverkar Åsa Lindhagen (MP) i Ekots lördagsintervju.Där talar jämställdhetsministern tala om M:s förslag om en utredning om slöjförbud i skolan.– Jag tror inte att slöjförbud är rätt väg att gå, säger Åsa Lindhagen..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump har landat i Frankrike för G7 mötet

Donald Trump har landat i Frankrike, enligt nyhetsbyrån AFP.Den amerikanske presidenten har flugit över atlanten för att delta i G7 mötet med flera stora ledare..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trumps nya drag i handelskriget med Kina

Det stormar igen i det amerikansk-kinesiska handelskriget mellan Donald Trump och Kinas president Xi Jinping.Donald Trump lägger ny press på Kina och höjer tullarna på kinesiska varor med ytterligare fem procent, enligt nyhetsbyrån Reuters. Detta kommer bara några timmar efter att Kina i sin tur meddelat höjda tullar på en rad amerikanska varor som olja och bilar..

Expressen - 1 timme sedan

Våld och kaos på gatorna i Hongkong

Än en gång har protesterna i Hongkong lett till våldsamma sammandrabbningar.Polisen har mött demonstranterna med tårgas och pepparsprej, rapporterar CNN..

Expressen - 2 timmar sedan

Meghans knep för att bli bra på bild

Meghans ikoniska stil har till mycket inspirerats av Kate och drottning Elisabeth II.Enligt experter har hertiginnan tagit till ett särskilt kungligt knep för att framhäva sig själv på bästa sätt.– Meghan drar nytta av posen på flera sätt, säger Blanca Cobb kroppsspråksexpert till Cosmopolitan.

Expressen - 2 timmar sedan

Man poserade med vapen – förnekar hot mot universitet

Den man i 25-årsåldern som greps i fredags efter att det framförts hot mot Linköpings universitet nekar till brott.Han är misstänkt för grovt olaga hot och vapenbrott..

Expressen - 3 timmar sedan

Cyklist skadad efter olycka vid rondell

En cyklist har förts till sjukhus efter en trafikolycka.Väg 105 uppges vara avstängd..

Expressen - 3 timmar sedan

En tredjedel av eleverna har indraget studiebidrag

Rektorn uppger att skolan arbetar hårt med att öka närvaron.Ändå fick en tredjedel av skolans elever indraget studiebidrag förra året.– Det beror på många saker, en misslyckad skolbakgrund, man kanske inte gått i svensk skola så länge, säger Marie-Charlotte Bäckström, rektor, till Smålandsposten..

Expressen - 3 timmar sedan

Vincent, 9, gör debut som drag queen under Pride

Vincent Garcia gjorde debut som drag queen under Pride i Los Angeles, USA.Nu berättar mamman Elizabeth Leyva om sonens dröm, skriver brittiska Metro.– I slutändan handlar det om att älska och stötta ditt barn till hundra procent, oavsett om de vill vara en läkare, polis eller drag queen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.