Barometern > Nyheter

Wednesday, 21 August, 09:48

Barometern - 22 jul 19 kl. 09:15

Maud Palm
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Palm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maud, Palm
BT - 17 jun 11 kl. 13:17

C-ledaren Maud Olofsson avgår

Maud Olofsson avgår som ledare för Centerpartiet, enligt flera medier. Uppgifterna bekräftas av riksdagsledamoten Fredrick Federley i ett Twitterinlägg.
Hon kommer att ställa sin plats till förfogande på partistämman i Åre i september.

Sydsvenskan - 05 aug 13 kl. 06:30

Palm lutade sig fram över bordet. Såg stint in i hans ögon. Jonnervik vek inte undan med blicken. Han kunde spela spelet lika bra som Palm.?Försök igen?, sa Palm. ?Det lät inte särskilt övertygande.?

Han hade inget att be om ursäkt för, men ryckte inte upp kopparporten med samma kraft som han brukade och leendet han gav konstapeln i vaktkuren var urskuldande. Samtalet från Palm oroade honom. Han tog trappan upp till andra våningen och hans steg ekade i den tomma korridoren.

TA - 17 jun 11 kl. 11:46

Maud Olofsson avgår

Centerpartiets ledare Maud Olofsson avgår vid stämman i september, uppger Rapport.
Spekulationer om Olofssons avgång har pågått till och från sedan förra sommaren, men pressen på henne att avgå har tilltagit sedan i början av april. Då gick riksdagsledamöterna Abir Al-Sahlani och Fredrick Federley öppet ut med kravet.

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

Alliansfritt Sverige - 24 maj 14 kl. 14:01

Lööfs stab: Blanda inte ihop Maud Olofsson med Centerpartiet

Den före detta näringsministern och centerpartisten Maud Olofsson har vägrat att svara på frågor om Nuon. Köpet som var en av Sveriges största miljardfiaskon någonsin. I Aktuellt den 13 maj fick Olofsson frågan om Fredrik Reinfeldt i förväg visste om affären.

Alliansfritt Sverige - 29 jun 11 kl. 21:00

Maud 12 storverk analyserade

STORVERK. Centerpartiet sparar inte på krutet nu när Maud Olofsson avgår. Hon är en modern inkarnation av den grekiske halvguden Herkules.

BT - 17 jun 11 kl. 11:40

Maud Olofsson avgår

Centerpartiets ledare Maud Olofsson avgår vid stämman i september.
Följ presskonferensen direkt på bt.se klockan 14.

Alliansfritt Sverige - 24 jun 11 kl. 17:00

Hatt positionernar sig - dissar Maud

STÄLLNINGSTAGANDEN. Anna-Karin Hatt vill bli Centerledare men hennes tid börjar rinna ut. Attackerna på Maud Olofsson från den nyliberala falangen var för att få bort Maud innan Hatt blivit varm i kläderna.

BT - 01 feb 14 kl. 00:30

Maud Olofsson och C alltmer olika

Om Maud Olofsson varit gäst hos terapeuten Poul Perris i SVT:s valprogram Nyfiken på, hade hon kunnat berätta hur det format henne att växa upp omgiven av starka kvinnor. Hon hade också kunnat beskriva hur det var när hon började högstadiet inne i Örnsköldsvik, och möttes av elever som höll för näsan och sa att nu luktar det lagård. Kanske hade Perris då lutat sig fram och frågat som han gjorde med Jonas Sjöstedt (fast då om hans pojktid förstås): ”Vem var den där lilla flickan och vad skulle du säga till henne, om du träffade henne i dag?...?

BT - 25 nov 11 kl. 12:39

Palm vill få slut på krypskytte i S

S-toppolitikern Veronica Palm uppmanar partimedlemmar att sluta krypskyttet mot partiledaren Håkan Juholt. ? Det är en ganska liten klick som har en hård ton, säger hon till TT.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Man åtalas för mord i Avesta

Barometern - 30 minuter sedan

Högsommarvärme väntar Kalmar län i helgen

Sommaren är långt i från över. Till helgen väntas sol och temperaturer upp emot 25 grader i länet. – Det ser ut att bli fint sensommarväder, säger Jon Jörpeland, meteorolog på SMHI..

Barometern - 45 minuter sedan

Svindlande summa för sanering efter Fukushima

Barometern - 1 timme sedan

USA redo för samtal med Nordkorea

Barometern - 45 minuter sedan

En gripen för mordet i Markaryd

Barometern - 45 minuter sedan

Bonnierböcker tillbaka till Storytel

Barometern - 45 minuter sedan

Fem judokas till VM i Tokyo

Barometern - 45 minuter sedan

Bajstransplantation ger koalan bredare meny

Barometern - 1 timme sedan

En man gripen för mord i Markaryd

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.