Barometern > Nyheter

Sunday, 18 August, 09:00

Barometern - 22 jul 19 kl. 09:15

Margaretha Karlsson
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Margaretha, Karlsson
GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Karlsson och Karlberg i slagläge i Tjeckien

Golfspelarna Robert Karlsson och Rikard Karlberg ser ut att ha prickat formen inför nästa veckas Scandinavian Invitation i Göteborg..

Dagen - 07 sep 11 kl. 03:00

Margaretha fortsätter gå till söndagsskolan - efter 50 år

När Margaretha Ingvarsson 1962 fick en förfrågan om att ta hand om söndagsskolan i pingstkyrkan i Kalmar anade hon inte att hon 50 år senare fortfarande skulle hålla på. - Det har aldrig känts tungt utan har alltid fyllt mig med glädje, säger hon.

I söndags när söndagsskolan, eller som det numera kallas Äventyret, drog i gång för terminen passade församlingen på att uppmärksamma Margaretha.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 11 kl. 10:11

Margaretha Kamprad-Stennert har avlidit

Ingvar Kamprads hustru, Margaretha Kamprad-Stennert har avlidit efter en tids sjukdom, skriver Svenska Dagbladet.Margaretha Kamprad-Stennert hade en betydande roll i styrelsen till Ikeas ägarstiftelse, Stichting Ingka Foundation, men har sällan stått i rampljuset.Paret träffades för 50 år sedan och fick tre barn tillsammans.

BT - 24 sep 13 kl. 11:11

Nya ägare för Ateljé Margaretha

Ateljé Margaretha får till stor del nya ägare. Investerarföretaget Litorina har sålt till de båda företagsledarna Mikael Rosendahl och Henrik Falk samt en grupp privata investerare. Rosendahl och Falk blir tillsammans majoritetsägare.

Affärsvärlden - 13 dec 11 kl. 09:53

Ingvar Kamprads hustru Margaretha död

Ikea-grundaren Ingvar Kamprads hustru Margaretha har avlidit, 71 år gammal. Margaretha Kamprad dog efter en tids sjukdom, enligt Aftonbladet..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jan 16 kl. 10:47

Gunnel och Margaretha visar sin konst

Under januari pryds väggarna på biblioteket av målningar som Margaretha Larsson och Gunnel Larsson gjort.– Det är väldigt roligt att få visa våra tavlor här, säger Margaretha..

Dalarnas tidningar - 25 feb 16 kl. 11:15

Margaretha tackades för sin teaterinsats

Den 24 februari höll Unga Örnars Teater Gott & Blandat sitt årsmöte. I samband med årsmötet avtackades Margaretha Säterdal av ordföranden Eric Nyström Svensk, se bilden. Margaretha Säterdal avgick samtidigt ur styrelsen efter 30 år.

GT - 02 dec 17 kl. 17:22

Margaretha sparkades i bakhuvudet – av en älg

Margaretha Mellberg, 70, rastade sin hund Balto i Lindome när hon plötslig stod öga mot öga med en älg.Det stora djuret rusade mot henne, och när hon kastade sig undan sparkade älgen henne i huvudet – nu ligger hon på Sahlgrenska sjukhuset.– Jag kände med handen på bakhuvudet och såg att det var rejält med blod, sen märkte jag att jackan var alldeles nedblodad, Säger Margaretha Mellberg..

Expressen - 20 jan 18 kl. 15:50

Margaretha steriliserade sig som 29-åring

Trebarnsmamman Margaretha Palmqvist steriliserade sig när hon var 29 år gammal.Nu berättar hon om sitt beslut – och fördelarna med att skippa hormonbaserade preventivmedel, något Sveriges radio var först med att rapportera.– Jag har inte ångrat mig en gång sedan steriliseringen, säger Margaretha..

SmålandsPosten - 13 feb 19 kl. 05:00

Margaretha engagerar sig gärna

Ett givande sätt att lära känna en ny bostadsort är att engagera sig i föreningslivet. Precis det gjorde Margaretha Bertilsson när hon flyttade till Åryd utanför Växjö. Där är Margaretha, som även bott i Pakistan i två år, rastfadder i skolan..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

"Industrihistoria som skrivs i Skellefteå"

Jättefabriken Northvolt ska leverera 2 500 direkta jobb till Skellefteå. Skolor och bostäder tillkommer i rask takt när kommunen försöker hänga med i utvecklingen..

Barometern - 15 minuter sedan

NHL-stjärnan om bojkotten: "De har mitt stöd"

Spelarna i Damkronorna har under uppmärksammade former tackat nej till det svenska landslaget. Anledningen är bland annat Ishockeyförbundets bristande stöd till damverksamheten. Ett beslut som NHL-proffsen Mattias Ekholm och Filip Forsberg stödjer..

Barometern - 15 minuter sedan

Tre palestinier dödade vid Gazas gräns

Barometern - 30 minuter sedan

Kronofogden kritiserar konkursförvaltare

Barometern - 30 minuter sedan

Hongkongprotester vid avgörande vägskäl

Mycket står på spel när demonstranter i Hongkong återigen förbereder sig för protester mot regionens styre. Förhoppningen är att återuppväcka stödet för proteströrelsen, som tros svikta något efter den senaste veckans våld..

Barometern - 1 timme sedan

Explosion i villaområde i Helsingborg

Barometern - 1 timme sedan

Lärare på skolan: ”Det kunde ha varit mycket värre.”

Under tisdagen jobbade läraren Åsa Byström tillsammans med sina kollegor på Åkerboskolan med att förbereda inför höstterminen. Dagen efter fanns stora delar av den skola hon förberett sig i inte kvar..

Barometern - 1 timme sedan

Önskemål om röjning och skötsel

Barometern - 1 timme sedan

Snåriga finanser i bonusfamiljen

Mina, dina och våra pengar. Det kan vara svårt nog att komma överens om ekonomin i en "vanlig" familj. I bonusfamiljen finns det så mycket mer att ta hänsyn till..

Barometern - 1 timme sedan

Miocic knockade Cormier – ny mästare

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.