SVT > Utrikes

Sunday, 18 August, 08:58

SVT - 22 jul 19 kl. 09:17

Polisen: Folk svimmade av röken innan de hann utRöken spred sig så pass fort i den japanska animestudion att majoriteten av offren, som försökte ta sig ut genom en takdörr, svimmade av röken innan de hann ut, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Folk, svimmadeav , röken, innande , hannut
Helsingborgs Dagblad - 17 aug 17 kl. 14:00

Polisen efter senaste bråken i Ängelholm: "Vi kan inte ha det så här"

Stora bråk på Stortorget under sommaren. Det senaste med knivar och andra tillhyggen inblandat. Nu vädjar polisen till alla inblandade parter..

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 17 kl. 15:50

Koppargården: ”Fler är kapabla att skjuta folk”.

Polisen om mordförsöken i Koppargården..

Polisen - 24 jan 14 kl. 11:31

Polisen söker narkotika i skolor – en del i arbetet mot en drogfri skolmiljö

I veckan har Polisen sökt efter narkotika i skolor i Luleå och Bodens kommuner. Tre sökinsatser har genomförts, tisdag och torsdag i Luleå, samt i dag fredag i Boden. Söken är en del i Polisens arbete med att begränsa ungdomars tillgång till narkotika..

Polisen - 09 jun 16 kl. 09:51

Polisen knackar dörr för ökad dialog

Runt 450 hushåll i Järvaområdet har under fyra tillfällen under april och maj i år fått besök av Polisen. Skälet till besöken var att öka dialogen och få veta mer om vad som får Järvaborna att känna sig otrygga och var de känner sig otrygga..

Expressen - 13 okt 17 kl. 18:37

Efter nya fynden i havet – polisen fortsätter söka

Innan avfärd sågs Peter Madsen gå ombord på sin ubåt med en orange såg. Nu är en såg – som dumpades rätt ner i havet – i polisens förvar och väntar på en teknisk undersökning.Samtidigt kommer den danska polisen fortsätta söken i Køgebukten..

Barometern - 28 sep 13 kl. 14:29

Polisen ökar sin närvaro

I fortsättningen kommer polisen att vara på Centrumtorget i Emmaboda med sin husbil varje vecka. ? Från och med den 3 oktober kommer vi att vara på plats alla helgfria torsdagar mellan klockan 14 och 17, säger polis Kjell Hultman.

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 14 kl. 13:14

Ken Ring har hittat hem

Han var med och grundade svensk hiphop och blev dess mest skandalomsusade huvudperson. I biografin "Livet" berättar Ken Ring om hur Sveriges svarta får hittade hem - och musiken som gjorde det möjligt.
Klockan är sex på morgonen och dimman över Hässelby i Stockholms nordvästra förorter är ogenomtränglig.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 13:14

Ken Ring har hittat hem

Han var med och grundade svensk hiphop och blev dess mest skandalomsusade huvudperson. I biografin "Livet" berättar Ken Ring om hur Sveriges svarta får hittade hem - och musiken som gjorde det möjligt.
Klockan är sex på morgonen och dimman över Hässelby i Stockholms nordvästra förorter är ogenomtränglig.

SVT Debatt - 06 dec 13 kl. 12:25

Ken Ring är inget för familjemyskvällarna

TV Genom sin medverkan i Så mycket bättre i TV4 har rapparen Ken Ring börjat bli folkkär. Men för mig, som homosexuell och – precis som Ken Ring – uppvuxen i förorten, river hans texter upp gamla sår. Det han står för är så långt ifrån familjemys på bästa sändningstid man kan komma.

HBL - 30 nov 12 kl. 20:22

Fröken Senjas gräsrotsfinansiering nära målet

Fröken Senjas första gräsrotsfinansiering stupade på polisen. Andra försöket som följer regelboken till punkt och pricka hotar stupa på tidsbrist. När några dagar kvar är 75 procent av finansieringen är fixad.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Läckta dokument avslöjar: Matbrist förutspås vid hård brexit

Storbritanniens regering tror att det kommer att bli svårt att undvika en hård gräns på Irland om landet lämnar EU utan avtal, enligt läckta regeringsdokument som tidningen Sunday Times har tagit del av..

SVT - 6 timmar sedan

50 000 hemlösa efter storbrand i Dhaka

15 000 hem har förstörts och 50 000 personer står nu utan bostad efter en stor brand i ett slumområde i Dhaka, Bangladesh. Det rapporterar BBC. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha dött i branden, däremot ska flera ha skadats..

SVT - 8 timmar sedan

Larm: Smitta glöms bort – dödar fler än ebola

Närmare 2 800 personer har dött i mässlingen i Kongo-Kinshasa i år, vilket är fler än vad som har dött i landets uppmärksammade ebolaepidemi som totalt krävt runt 1 900 liv..

SVT - 10 timmar sedan

Ny skogsbrand på Gran Canaria

Det brinner igen på Gran Canaria i Spanien. Evakuering pågår kring byn Tejeda som ligger fyra mil från Las Palmas..

SVT - 11 timmar sedan

Explosion vid bröllop i afghanska Kabul – flera döda

Flera nyhetsbyråer rapporterar om att en explosion har inträffat under ett bröllop i Afghanistans huvudstad Kabul. Enligt uppgifter har ett tiotal personer dödats..

SVT - 14 timmar sedan

Terrormisstänkt i Norge medger inte straffskyldighet

Ännu ett förhör har hållits med den 21-årige man som är misstänkt för attacken mot en moské i norska Bærum utanför Oslo i förra veckan. Han medger fortfarande inte straffskyldighet för de brott han misstänks för..

SVT - 15 timmar sedan

Sudaneser enas om övergång till civilt styre

Efter trettio år av diktatur under despoten Omar al-Bashir har Sudan tagit ett viktigt steg mot civilt styre. Hos befolkningen lever drömmen om frihet och demokrati – men hindren på vägen dit är många..

SVT - 16 timmar sedan

SAS-plan landade på grund av misstänkt läcka

Ett SAS-plan på väg till Nice i Frankrike tvingades landa i italienska Milano, rapporterar Ekstra Bladet..

SVT - 21 timmar sedan

Sudan tar steget mot civilt styre

Efter trettio år av diktatur under despoten Omar al-Bashir ser Sudan ut att gå mot civilt styre. Hos befolkningen lever drömmen om frihet och demokrati – men hindren på vägen dit är många..

SVT - Igår: 04:19

Vita huset vill sälja stridsflygplan till Taiwan

Vita huset har föreslagit att Taiwan ska få köpa 66 stridsflygplan av modellen F16 till ett värde av 8 miljarder dollar, motsvarande drygt 77 miljarder kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.