DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 13:13

DI - 22 jul 19 kl. 09:12

Pareto: Kursraketen har mer att ge – uppsida på 25 procentPareto ser möjligheter för medicinteknikbolaget Getinge att göra förbättringar inom affärsområdet Surgical Workflow under de kommande 12 till 36 månaderna. Det framgår av en analys daterad den 22 juli..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Getinge, Surgical Workflow

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, Kursraketenhar , meratt ge , uppsidapå 25 procent
DI - 22 dec 16 kl. 10:04

Swedbank: Mer uppsida i Intrum

Inkassobjässen Intrum Justitia var lockande redan innan affären med Lindorff, och genom sammanslagningen finns ännu mer att hämta, enligt Swedbanks aktieanalytiker Anders Roslund..

DI - 12 jul 19 kl. 18:00

Han prickade in kursrusaren – ser mer uppsida: ”Då kommer politikerna få panik”

Martin Guri, chefsanalytiker vid Kepler Cheuvreux, spådde att JM skulle bli en rapportvinnare. Det blev en fullträff. Aktien rusade 10 procent på fredagens rapport, Men han tror att det kan finnas mer pengar att hämta i branschen..

PrivataAffärer - 18 jun 19 kl. 10:26

Carnegie ser stor uppsida i GHP

Riktkurshöjningen sker en dag efter GHP:s besked om uppdraget att driva sjukhus i Kuwait med intäkter på 35 till 45 miljoner kronor per år. Carnegie bedömer att kontraktet ger ett tillskott på rörelseresultatet om 15-20 miljoner kronor baserat på en marginal om 30-40 procent. Trots att det finns en risk att avtalet inte förlängs efter första avtalsperioden på fem år ser Carnegie mer uppsida i den internationella verksamheten under de kommande åren.

PrivataAffärer - 19 feb 19 kl. 10:15

Pareto förutspår risker i verkstaden

Det anser Pareto Securities som har sänkt sina rekommendationer för de svenska verkstadsföretagen Assa Abloy, Atlas Copco, Sandvik och Trelleborg. ”Efter industrisektorns kursrally på 15 procent i januari är vår syn att sektorn har rusat alltför långt och av fel skäl. Faktumet att delårsrapporterna för fjärde kvartalet var över förväntan är bara en kortsiktigt positiv faktor”, resonerar Pareto i analysen.

DI - 02 okt 17 kl. 11:28

Pareto ser ingångsläge i Elekta

Pareto ser ett bra ingångsläge i medicinteknikbolaget Elekta. Trots vad Pareto bedömer vara ganska positiva nyheter på strålbehandlingskongressen Astro i San Diego, USA, 24-27 september visade Elekta en negativ kursutveckling under tiden strålbehandlingskongressen pågick..

SvD - 26 aug 16 kl. 16:01

Hygieniska strukturgrepp ger ingen mer uppsida i SCA

Den kommande uppdelningen av SCA har skapat stort intresse för aktien. Om du tycker att toapappersproduktion förtjänar p/e 20 så är det köpläge. Med en mindre tillåtande inställning så ser det däremot vansinnigt dyrt ut.

Affärsvärlden - 19 jul 17 kl. 14:26

Analys: Mer uppsida än nedsida i Elekta

Kepler Cheuvreux köprekommenderar bolaget med en riktkurs på 103 kronor..

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 08:51

Pareto stuvar om i modellportföljen

”Vi inkluderar Doro då vi anser att den svaga aktiekursen inför kvartalsrapporten utgör ett bra köptillfälle”, skriver Pareto i ett marknadsbrev. Pareto noterar att Doros rapport för det andra kvartalet visade en stark orderingång vilken bör återspeglas i rapporten för det tredje kvartalet, med en positiv försäljningstillväxt efter fem kvartal i rad med negativ tillväxt”, skriver Pareto. I september inledde Pareto bevakning av Veoneer och den aktien tas nu in i oktoberportföljen.

PrivataAffärer - 01 mar 19 kl. 09:09

Pareto stuvar om rejält bland svenska favoritaktier

Green Landscaping tas in i portföljen då Pareto ser en betydande uppsida från synergier efter köpet av Svensk Markservice, och då bolaget bedöms ha ett starkt resultatmomentum framöver. Motivet till inkluderandet av Stendörren är att bolaget väntas öka sitt långsiktiga substansvärde (EPRA NAV) i snabb takt de kommande åren. Dessutom har logistikprojektet Greenhub Bro nordväst om Stockholm enligt Pareto potentialen att förvandla Stendörren till en logistikaktör med flera värdefulla tillgångar.

Affärsvärlden - 29 mar 17 kl. 09:36

Pareto Securities spår uppsida i Opus

Pareto Securities tar upp bevakning av bilbesiktningsbolaget Opus och sätter rekommendationen till köp. Det rapporter Bloomberg News..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Toppekonomen varnar för valutakrig: ”En atombomb för världsekonomin”

Risken för en mycket turbulent börsutveckling och en häftigare inbromsning i världsekonomin ökar. Nästa steg kan bli ett valutakrig vilket kan utlösa en ”atombomb” för….

DI - 1 timme sedan

Carnegie: Aktierna du ska våga köpa – ”det sprutar in pengar”

Våga köpa cykliskt, råder Carnegies analytiker. Det går att hitta underskattad kvalitet bland börsens verkstadsjättar, men se upp för övervärderade gullgrisar..

DI - 1 timme sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Den omstridda iranska tanker som släpptes från Gibraltar i söndags är på väg mot Turkiet i stället för södra Grekland, visar sjödatatjänsten Marine Traffic..

DI - 2 timmar sedan

Rysslan provskjuter från atomubåtar

Ballistiska robotar har avfyrats från ryska atomubåtar i polarregionen i Arktiska havet och från Barents hav under en militärövning, meddelar landets försvarsdepartement..

DI - 2 timmar sedan

Affärsängeln om sin första fullträff: ”Ångrar att jag sålde för tidigt”

Affärsängeln Eva Redhe har suttit i 25 styrelser och ett av de längsta uppdragen är Första AP-fonden..

DI - 3 timmar sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

DI - 4 timmar sedan

Spelplanen ändrad: Så ska du göra med ditt bolån nu

Bolånetagare står plötsligt inför en annan verklighet än för några månader sedan. Sjunkande marknadsräntor och konjunkturoro har tippat förutsättningarna åt ett nytt håll..

DI - 4 timmar sedan

Regeringskris avvärjd i Norge

Bokstavligen i elfte timmen har Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) lyckats undvika en regeringskris..

DI - 4 timmar sedan

Bränderna i Amazonas pressar Bolsonaro – bildar ”kriskabinett”

De omfattande skogsbränderna i Amazonas kan skapa ekonomiska problem för Brasilien och även skada affärer för svenska och andra företag inom EU. .

DI - 5 timmar sedan

Ishockeylegendaren köper techbolag – ska nyttja rutavdrag

Ishockeylegendaren Mats Sundins bolag BBG, Bredbandsgruppen, köper Tech Troopers och skapar Smartify by BBG. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.