SVT > Utrikes

Sunday, 18 August, 08:44

SVT - 22 jul 19 kl. 09:10

Israel inleder rivning av palestinska hemFlera palestinska hem söder om Jerusalem har börjat rivas av israelisk polis och militär, som anser att de byggts för nära muren runt Västbanken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Jerusalem, Västbanken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israel, inleder, rivningav , palestinska, hem
Sydsvenskan - 22 jul 19 kl. 08:09

Israel inleder rivning av palestinska hem

Flera palestinska hem söder om Jerusalem har börjat rivas av israelisk polis och militär, som anser att de byggts för nära muren runt Västbanken. Minst fyra byggnader ska ha spärrats av i området Sur Baher nära den israeliska säkerhetsbarriären mot den.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 19 kl. 08:09

Israel inleder rivning av palestinska hem

Flera palestinska hem söder om Jerusalem har börjat rivas av israelisk polis och militär, som anser att de byggts för nära muren runt Västbanken. Minst fyra byggnader ska ha spärrats av i området Sur Baher nära den israeliska säkerhetsbarriären mot den.

UNT - 22 jul 19 kl. 08:09

Israel inleder rivning av palestinska hem

Flera palestinska hem söder om Jerusalem har börjat rivas av israelisk polis och militär, som anser att de byggts för nära muren runt Västbanken..

GöteborgsPosten - 22 jul 19 kl. 09:42

Israel inleder rivning av palestinska hem

Flera palestinska hem söder om Jerusalem har börjat rivas av israelisk polis och militär, som anser att de byggts för nära muren runt Västbanken..

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 22:20

Israel inleder markoffensiv

Israel gör verklighet av sitt hot och inleder en markoffensiv.Premiärminister Benjamin Netanyahu har gett order om att trupperna ska gå in i Gaza.
Trots omvärldens varningar kommer operationen att inledas under torsdagskvällen i syfte att slå mot de "terrortunnlar" som går mellan Gaza och Israel.

BT - 17 jul 14 kl. 22:28

Israel inleder markoffensiv

Israel gör verklighet av sitt hot och inleder en markoffensiv. Premiärminister Benjamin Netanyahu har gett order om att trupperna ska gå in i Gaza.Trots omvärldens varningar kommer operationen att inledas under torsdagskvällen i syfte att slå mot de "terrortunnlar" som går mellan Gaza och Israel.

UNT - 30 jan 13 kl. 08:11

Israel tinar upp palestinska pengar

Israel har tinat upp 100 miljoner dollar av Palestinska myndighetens tillgångar - pengar som Israel frös när palestinierna fick observatörsstatus i FN i höstas. Upptiningen är en engångsåtgärd, enligt Israel.(TT).

Kristianstadsbladet - 28 dec 13 kl. 23:07

Israel friger 26 palestinska fångar


Israel ska inom 48 timmar frige 26 palestinska fångar i enlighet med den fredsplan som USA medlat fram, meddelade israeliska regeringen i ett pressmeddelande sent på lördagskvällen.De utgör den tredje gruppen som släpps sedan samtalen återupptogs i juli. Fångarna har avtjänat mellan 19 och 28 år i fängelse.

BT - 28 dec 13 kl. 23:09

Israel friger 26 palestinska fångar

Israel ska inom 48 timmar frige 26 palestinska fångar i enlighet med den fredsplan som USA medlat fram, meddelade israeliska regeringen i ett pressmeddelande sent på lördagskvällen. De utgör den tredje gruppen som släpps sedan samtalen återupptogs i juli. Fångarna har avtjänat mellan 19 och 28 år i fängelse.

SvD - 31 dec 13 kl. 01:34

Israel släpper palestinska fångar

Israel har frigivit en grupp med 26 palestinska fångar, uppger palestinska företrädare och israeliska medier tidigt på nyårsaftonen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Läckta dokument avslöjar: Matbrist förutspås vid hård brexit

Storbritanniens regering tror att det kommer att bli svårt att undvika en hård gräns på Irland om landet lämnar EU utan avtal, enligt läckta regeringsdokument som tidningen Sunday Times har tagit del av..

SVT - 6 timmar sedan

50 000 hemlösa efter storbrand i Dhaka

15 000 hem har förstörts och 50 000 personer står nu utan bostad efter en stor brand i ett slumområde i Dhaka, Bangladesh. Det rapporterar BBC. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha dött i branden, däremot ska flera ha skadats..

SVT - 8 timmar sedan

Larm: Smitta glöms bort – dödar fler än ebola

Närmare 2 800 personer har dött i mässlingen i Kongo-Kinshasa i år, vilket är fler än vad som har dött i landets uppmärksammade ebolaepidemi som totalt krävt runt 1 900 liv..

SVT - 10 timmar sedan

Ny skogsbrand på Gran Canaria

Det brinner igen på Gran Canaria i Spanien. Evakuering pågår kring byn Tejeda som ligger fyra mil från Las Palmas..

SVT - 11 timmar sedan

Explosion vid bröllop i afghanska Kabul – flera döda

Flera nyhetsbyråer rapporterar om att en explosion har inträffat under ett bröllop i Afghanistans huvudstad Kabul. Enligt uppgifter har ett tiotal personer dödats..

SVT - 14 timmar sedan

Terrormisstänkt i Norge medger inte straffskyldighet

Ännu ett förhör har hållits med den 21-årige man som är misstänkt för attacken mot en moské i norska Bærum utanför Oslo i förra veckan. Han medger fortfarande inte straffskyldighet för de brott han misstänks för..

SVT - 15 timmar sedan

Sudaneser enas om övergång till civilt styre

Efter trettio år av diktatur under despoten Omar al-Bashir har Sudan tagit ett viktigt steg mot civilt styre. Hos befolkningen lever drömmen om frihet och demokrati – men hindren på vägen dit är många..

SVT - 16 timmar sedan

SAS-plan landade på grund av misstänkt läcka

Ett SAS-plan på väg till Nice i Frankrike tvingades landa i italienska Milano, rapporterar Ekstra Bladet..

SVT - 21 timmar sedan

Sudan tar steget mot civilt styre

Efter trettio år av diktatur under despoten Omar al-Bashir ser Sudan ut att gå mot civilt styre. Hos befolkningen lever drömmen om frihet och demokrati – men hindren på vägen dit är många..

SVT - Igår: 04:19

Vita huset vill sälja stridsflygplan till Taiwan

Vita huset har föreslagit att Taiwan ska få köpa 66 stridsflygplan av modellen F16 till ett värde av 8 miljarder dollar, motsvarande drygt 77 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.