PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 18:00

PrivataAffärer - 22 jul 19 kl. 08:57

Flera nya köprekar bland måndagens analyserHandelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Indutrade till köp från behåll. Riktkursen sänks till 305 från 330 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Pareto Securities höjer sin rekommendation för Klövern till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 16,00 från 10,90 kr.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Capital Markets, Indutrade, Securities, Klövern, Markets, Stora Enso, Bloomberg News, Enso, Assa Abloy, Abloys, DNB Markets, Peab, ABG Sundal Collier, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera nya köprekarbland , måndagens, analyser
PrivataAffärer - 18 dec 17 kl. 09:00

Flera färska köprekar bland måndagens analyser

Två uppdaterade H&M-analyser finns med bland måndagens skörd från de stora analyshusen. Dessutom får ett spelbolag en färsk köprekommendation....

PrivataAffärer - 11 okt 17 kl. 08:33

Flera slopade köprekar bland dagens analyser

Flera slopade köprekommendationer finns med bland de analyser som publicerats under onsdagen....

PrivataAffärer - 09 jan 18 kl. 08:35

Två färska köprekar bland dagens analyser

Två färska köpråd finns med bland de analyser som hittills publicerats under tisdagen....

PrivataAffärer - 18 feb 19 kl. 08:33

Färska köprekar bland måndagens analyser

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Atrium Ljungberg till köp från behåll. Riktkursen höjs till 172 från 169 kr. Aktien stängde på 154,80 kr i fredags.

PrivataAffärer - 01 apr 19 kl. 08:55

Flera nya köprekar på H&M bland måndagens analyser

SEB Equities höjer riktkursen för H&M till 115 kr från 110 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 19 dec 17 kl. 08:53

Flera färska köprekar bland dagens analyser

En strid ström av aktieanalyser har kommit under onsdagen. En hel av dem handlar om H&M men det finns också en del färska köprekommendationer....

PrivataAffärer - 29 aug 18 kl. 09:24

Flera köprekar bland dagens analyser

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Better Collective till köp från behåll. Riktkursen sätts till 90 kr. Better Collective, som är ett så kallat affiliatebolag inom gamblingsektorn, rapporterade på tisdagen varefter aktien backade 1,8 procent till 72,68 kr.

PrivataAffärer - 04 sep 18 kl. 10:00

Flera nya köprekar bland dagens analyser

Pareto Securities höjer riktkursen för THQ Nordic till 227 kr från 220 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - 19 sep 18 kl. 08:51

Flera nya köprekar bland dagens analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Husqvarna till köp från öka. Riktkursen höjs till 90 från 75 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 08:40

Två färska köprekar bland fredagens analyser

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för industrikoncernen Trelleborg till köp från tidigare behåll. Riktkursen justeras upp till 228 kr från 222 kr. Det framgår av en dagsfärsk analys.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Vice riksbankschef: Handlingsutrymmet har minskat men finns kvar

”Handlingsutrymmet har minskat, men verktygslådan är inte tom. Det finns möjligheter både med räntan och att köpa andra värdepapper”, sade hon. Hon sade att det finns en diskussion kring penningpolitikens möjligheter, men även om finanspolitiken.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Kronan på 17-årslägsta mot dollarn

Inte sedan våren 2002 har en dollar varit så dyr för svenskar som i dag. Inga specifika nyheter har sänkt kronan i dag utan det handlar snarast om en fortsättning på den trend med försvagad krona som pågått sedan årsskiftet då en dollar kostade 8,84 kr. Även euron har blivit dyrare i dag och noterades till 10,77 kr.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Börsfall rena kallduschen för pensionen

Läs även: Så påverkas pensionen av dina val Det är Pensionsmyndigheten som skissat på vad ett kraftigt börsfall skulle innebära för pensionerna. I rapporten ”Tumregler för pensionen” redovisas ett räkneexempel på hur en kraftigt sjunkande börs påverkar storleken på pensionen. I räkneexemplet utgår Pensionsmyndigheten från att börsen tappar 40 procent, vilket i

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Trading Direkt om Latour, Ambea och Raysearch


Den tekniska analysen serveras av Tobbe Rosén och på menyn finns bland annat Stora Enso, Lundin Petroleum och Cereno Scientific. Slutligen gästas vi av makrochef Mikael Sandbladh som går igenom veckans makroekonomiska hållpunkter och svarar på tittarnas frågor. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Latour, Ambea, Beowulf Mining, Raysearch Tobbe Roséns val: S&P 500, OMXS30, DAX, Saab, Precise Biometrics, Elekta, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Koppar, Olja (Brent) Tittarönskemål: Gapwaves, Bulten, Latour, Stora Enso, Lundin Petroleum, Lundin Mining, Magnolia, Etrion, Game Chest, SHB, Cereno Scientific, Kindred, DNO, Ocean Yield  .

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Analytikern: Sagax en aktie att undvika i fastighetssektorn

Sektorfavoriter består av Swedbank / Kepler Cheuvreux favoriter i olika sektorer men innehåller stundtals också aktier som du definitivt INTE ska ha i portföljen. I tisdagens utgåva av ”Sektorfavoriter” pekas Sagax ut som en sådan aktie. Sagax är ett fastighetsbolag som främst investerar i kommersiella fastigheter inom segmentet lager och lätt industri.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nordea stuvar om i modellportföljen

”Investerares pessimism kring stålmarknaden sätter nya rekord nästan varje vecka och förväntningarna har kommit ner rejält”, skriver banken i ett morgonbrev på tisdagen och fortsätter: ”Om vi tittar på vinstneutrala vinstmultiplar så verkar marknaden förutsätta att lönsamheten kommer falla till den värsta nivån som någonsin uppmätts. Vi håller inte med och ser tvärtemot attraktiv risk reward framöver.” Nordea upprepar sin köprekommendation för SSAB och behåller riktkursen 43 kronor för B-aktien.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Här är tisdagens färska analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Humana till köp från behåll. Riktkursen sänks till 57 från 62 kr. Det skriver Bloomberg First Word.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Jyske Bank inför minusränta för vissa privatkunder

”Jyske Banks resultat påverkas väsentligt av en miljö med uthålligt negativa räntor”, kommenterar vd Anders Dam. Det går inte längre att köpa danska statsobligationer med en positiv ränta och marknaden indikerar att negativa räntor kommer vara ett faktum under flera år framöver, menar vd:n. Jyske Banks räntenetto föll 6 procent under det första halvåret 2019, jämfört med samma period i fjol, trots en ökad affärsverksamhet.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Starbreeze har säkrat likviditeten till mitten av 2020

Det uppger tillförordnade vd:n Mikael Nermark i delårsrapporten och tillägger att arbetet med den långsiktiga finansieringen fortgår med flera parallella spår samtidigt som bolaget förhandlar med de största borgenärerna.  .

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

New Wave ökade omsättningen

New Waves rörelseresultat blev 120 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019. Motsvarande kvartal året innan var rörelseresultatet 137 miljoner. Bruttoresultatet blev 786 miljoner kronor (719) och nettoomsättningen uppgick till 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.