Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 24 August, 13:07

Dagens PS - 22 jul 19 kl. 08:57

Läsarna fördömer en eventuell skattehöjningPS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? I skrivande stund har 1569 av Dagens PS läsare valt att avlägga en röst i våra dagliga frågor. Nyhetsveckan innehöll flera intressant ämnen. Måndagens fråga handlade om plastavfallet.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
barometern, Dagens Fråga, Dagens PS, Vill, Facebook, USA, Iran, Trump, Mellanöstern, Läsarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läsarna, fördömeren , eventuell, skattehöjning
Dagens PS - 03 jun 19 kl. 08:51

Läsarna fördömer Centerpartiets agerande

PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? Den förkortade nyhetsveckan innehöll en hel del intressanta ämnen, och i skrivande stund har 2.

Dagens PS - 09 aug 19 kl. 14:26

Tanken på köttskatt får läsarna att se rött

Dagens fråga har engagerat en stor del av läsarskaran – och många har yttrat sig i kommentarsfältet på Facebook. Det är fredag, och helgen är i antågande – men än finns det lite energi i läsarna. Blotta tanken på en köttskatt får vissa läsare att överge lunken och ta upp kampen i omröstningen och kommentarsfältet.

BT - 17 dec 14 kl. 06:09

Många voteringar kan bli dyrt för boråsarna

Årets budgetmöte kan bli en historisk långbänk.
Om Sverigedemokraterna?begär slutna omröstningar i personvalen kan mötet dra över nästan en hel arbetsdag och kosta 175 000 kronor mer än normalt.

BT - 07 sep 14 kl. 07:46

Boråsare: Höj skatten ? för barnens bästa

Boråsarna har tröttnat på överfulla förskolor och brister i skolan. 68 procent vill höja skatten i Borås om pengarna går till förskolan och skolan. ”Jag är inte förvånad”, säger Ida Legnemark (V).

Alingsås tidning - 30 nov 16 kl. 19:47

Alliansbudget vann med stöd av SD

Det blir ingen skattehöjning i Alingsås 2017, det efter att vågmästarpartiet SD gett sitt stöd till Alliansens budget under onsdagens fullmäktigemöte. De rödgröna kommer lämna besked under torsdagen om man tänker lämna över kommunstyret till Alliansen. Med siffrorna 26-25 stod Alliansen som segrare i striden om nästa års kommunbudget.

BT - 16 jan 14 kl. 08:39

Våga folkomrösta om kongresshuset

Jaha, då var det dags att köra över majoriteten av boråsarna genom ombyggnation av gamla Folkets Hus till ett kongresshus till en kostnad av 210 miljoner exklusive inventarier. De ledamöter i kommunfullmäktige som har en avvikande mening får förmodligen ”rött kort”. Inget parti får rösta emot, vilket kan komma att förändra valresultatet i höst.

Dagens PS - 17 jun 19 kl. 14:59

Dagens PS läsare vill förbjuda elcyklar

PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? Nyhetsveckan innehöll en hel del intressanta ämnen, och i skrivande stund har 2233 av Dagens PS läsare valt att avlägga en röst i våra dagliga frågor.

BT - 26 okt 14 kl. 08:08

Miljarder som inte får gå upp i rök

Snart ska Borås stad fatta beslutet som inte får gå fel: flytten av gamla Ryaverket till Sobacken. Miljarder ligger i potten. Precis som i Linköping och Örnsköldsvik.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 09:53

Fler allmänläkare viktigast

Foto: Lasse Ottosson
Folkpartiets Gilbert Tribo utesluter inte nya skattehöjningar i Region Skåne om de behövs för att klara utmaningarna i vården.
1. Hur blev du intresserad av politik?

Corren - 29 okt 13 kl. 17:18

Skattekrona ska stärka skola och omsorg

Nästan en krona. Det kan bli en rejäl skattehöjning i Mjölby kommun nästa år. Och en förstärkning av pengapåsarna till de två nämnder som blöder mest ?

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 20 timmar sedan

Frankrike blockerar EU-avtal med Brasilien

Frankrike kommer på grund av Brasiliens hantering av skogsbränderna i Amazonas blockera ett handelsavtal mellan EU och flera latinamerikanska länder. Det sade en talesperson för Frankrikes president Emmanuel Macron på fredagen, enligt The Independent. Brasiliens president Jair Bolsonaro har anklagats för att ha uppmuntrat jordbrukare att tända eld på regnskogen.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Multimiljardären David Koch har avlidit

Den amerikanske multimiljardären David Koch har avlidit. Affärspampen blev 79 år. Dödsfallet bekräftas av Kochs taleskvinna Cristyne Nicholas, rapporterar Bloomberg News.

Dagens PS - 22 timmar sedan

Kinas hämnd på USA: Tullar för 75 miljarder dollar

Kina kommer att höja importtullarna på ytterligare amerikanska varor till ett värde av 75 miljarder dollar. Det uppger landets finansdepartement på fredagen, enligt Bloomberg News. Tullarna är en mothugg efter Donald Trumps höjningar av tullarna på varor från Kina.

Dagens PS - 22 timmar sedan

Klädindustrin sluter upp mot klimathotet

Flera klädjättar, där i bland H&M, har gått samman i en global allians för att bekämpa klimathotet och skydda naturen. Det rapporterar Dagens Industri. Klädindustrin har de senaste åren fått utstå allt hårdare kritik som en följd av den globala klimatdebatten.

Dagens PS - 23 timmar sedan

Åhléns Fridhemsplan öppnar ny marknadsplats

Varuhuskedjan Åhléns öppnar i dag sin första lokala marknadsplats på Åhléns Fridhemsplan. Varuhuset har byggts om under sommaren till det senaste varuhuskonceptet och öppnar dörrarna för nya skönhetstjänster som hårsalongen Nikita Hair och nagelbaren Depend, och varuhusytan delas med de helt nya aktörerna Smarteyes, Indiska, Designtorget och Joe & the Juice. ”Vi vill förändra synen på Åhléns som varuhus till en marknadsplats.

Dagens PS - Igår: 12:00

Här är serierna du måste se i helgen

Att bara slökolla på en serie kan kännas som slöseri med tid – men det går faktiskt att kombinera nytta med nöja. Dagens PS har samlat månadens bästa serier, med otroliga storys om företagande, entreprenörer och starka ledare. The Great Hack (Netflix): Skrämmande dokumentär om Facebook, Cambridge Analytica-affären, Donald Trump, Brexit och värdet av personlig data.

Dagens PS - Igår: 12:00

Månadens streaming-tips

Att bara slökolla på en serie kan kännas som slöseri med tid – men det går faktiskt att kombinera nytta med nöja. Dagens PS har samlat månadens bästa serier, med otroliga storys om företagande, entreprenörer och starka ledare. The Great Hack (Netflix): Skrämmande dokumentär om Facebook, Cambridge Analytica-affären, Donald Trump, Brexit och värdet av personlig data.

Dagens PS - Igår: 11:24

FI försenar granskning av storbanker: ”Omfattande”

Tidsplanen för Finansinspektionens granskning av storbankernas hantering av penningtvätt i Baltikum måste rediveras. Det rapporterar Svenska Dagbladet. Granskningen skulle slutföras och resultatet redovisas under 2019, men Finansinspektionen meddelar nu att resultatet av granskningen offentliggörs först nästa år.

Dagens PS - Igår: 11:02

Ikea investerar miljarder i Kina – fyra nya varuhus

Ikeas går vidare med den planerade investeringen på 1,4 miljarder dollar, motsvarande 13,5 miljarder kronor, i Kina. Möbeljätten kommer inom en tolvmånadersperiod att öppna fyra nya varuhus i landet. Det uppgav Kina-chefen Anna Pawlak-Kuliga under ett pressmöte, enligt Bloomberg News.

Dagens PS - Igår: 10:45

Bilweekend: Här är 10 snålaste kombibilarna

Nybilssajten Facit.com står bakom listan som hjälper dig att välja rätt. Familjen kanske väntar tillskott och jakten på en kombibil inleds.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.