DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 19:02

DI - 22 jul 19 kl. 08:42

Experterna: Så går börsen resten av året – och så ska du ageraFörra veckans rapportflod fick börsen att darra. Och oron kommer att bestå, enligt experter Di talat med. ”Det är rimligt att förvänta sig en mer skakig utveckling framöver”, säger Maria Landeborn, seniorstrateg på Danske Bank. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di, Maria Landeborn, Danske Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, , går, börsen, restenav , åretoch , , ska du agera
DI - 09 feb 18 kl. 12:27

Experterna: Så länge kommer börsen skaka

Börsoron fortsätter och nu varnar experter för att fler skakiga veckor väntar.  "Börsen har varit onaturligt stabil vilket har invaggat många i en falsk säkerhet", säger  Ann Grevelius, senior advisor på GP Bullhound. .

Aftonbladet - 26 aug 14 kl. 12:40

Experterna: Därför stiger börsen i höst

"Börsutvecklingen ser ut att bli positiv".

DI - 31 aug 17 kl. 10:58

Experterna överens: Så går börsen i höst

Ur torsdagens Börsmorgon. Se mer ur programmet här..

DI - 12 apr 19 kl. 11:39

Live: Experterna om läget på börsen och aktier

Förvaltarna Stephanie Gabrielsson från Skandia och Oscar Karlsson på Handelsbanken ger sina bästa aktietips.  Här är Di:s Börsrådet är Anna Ekelund. .

DI - 13 mar 17 kl. 07:44

Börsen på rekordnivåer – experterna varnar för rekyl

Stockholmsbörsen har varit glödhet i spåren av det amerikanska presidentvalet och handlas nu på rekordnivåer. Nu närmar vi oss dock en historiskt svagare period och experterna höjer nu ett varningens finger för potentiell nedåtrekyl..

DI - 15 nov 17 kl. 18:03

Experterna: Börsen ska fortsätta upp – men bästa tiden är över

Stockholmsbörsen har fallit sju av de senaste åtta dagarna. Det är dock fortfarande läge för aktier enligt experterna. ”Men den bästa tiden är nog förbi och man ska inte förvänta sig samma avkastning framöver”, säger Michael Livijn, chefsstrateg..

DI - 23 jan 18 kl. 10:41

Experterna: Därför ska du vara försiktig på börsen nu

När bolagen presenterar sina rapporter för det fjärde kvartalet har du som investerare all anledning att vara försiktig på börsen. Det säger experterna Di pratat med. Och en del aktier är det läge att ta hem vinsten i.

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 06:00

Experterna om börsen nästa år

Privata Affärer ställde fyra frågor till två experter om vad de tror om börsen nästa år. Frågorna var hur storbolagsindexet utvecklas nästa år, samt vilka som är de bästa – och sämsta – aktierna inför 2019. Dessutom bad vi efter en personlig kommentar om året 2019.

Dagens PS - 20 mar 19 kl. 07:54

Experter har farhågor om börsen

Proffsen befarar att ”supertrenden är hotad”, skriver Dagens Industri. I över fem års tid har noteringarna varit fler än avnoteringarna på Stockholmsbörsens huvudlista. Men den trenden kan i år komma att brytas, tror experterna.

DI - 04 aug 19 kl. 14:35

Experterna inför oroliga veckan på börsen: ”Vikta om portföljen”

Efter en vecka fylld av oroligheter världen över, väntar nu en ny börsvecka. För Di berättar experterna hur börsen bäst navigeras när orosmolnen tornar upp sig.   .

Cornucopia - 10 mar 17 kl. 09:37

Experter: Dags hoppa av börsen

Till SvD säger betalväggskyddade experter att det kan vara dags att hoppa av börsen nu. Åtminstone någon som håller med mig alltså. Det hela gäller förstås kort sikt, eftersom den sk bankbåten alltid stiger och aldrig ska klivas av om man ser tillräckligt många decennier framåt.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Illa att staten är sämst på pengakontroll

LEDARE. Banker och finansiella institut måste dagligen arbeta med reglerna mot penningtvätt. De måste ställa frågor till kunderna, undersöka misstänkta transaktioner och….

DI - 30 minuter sedan

Norden lovar grön omställning – i ny gemensam deklaration

De nordiska samhällena ska bli de mest hållbara i världen. Det lovar regionens statsministrar i en ny gemensam deklaration – som dock saknar konkreta detaljer..

DI - 45 minuter sedan

L:s uppmaning till MP: Lägg ned klasskampsretoriken

Miljöpartiet anklagar Liberalerna för att öka klyftorna när värnskatten slopas. Men Mats Persson, Liberalernas ekonomiskpolitiska talesperson, slår tillbaka. ”Jag är väldigt….

DI - 45 minuter sedan

Waystream genomför nyemisson om cirka 6 miljoner kronor

Teknikbolaget Waystream som erbjuder tekniklösningar för fiberbaserade nätverkslösningar har beslutat om att genomföra en nyemission..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Press på råvarurelaterade tillgångar

Europabörserna sjönk på bred front på tisdagen och bröt därmed de två senaste dagarnas uppåttrend. I Italien fortsatte den politiska osäkerheten då premiärminister Giuseppe Conte….

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Pandora lyfte i Köpenhamn

De nordiska börserna hade en blandad utveckling under tisdagen. Pandora gav stöd åt Köpenhamn, medan Helsingfors utvecklades sämst..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen går mot minusstängning

Med några minuter kvar på handelsdagen ser Stockholmsbörsens storbolagsindex ut att stänga på rött, medan breda index ligger och hovrar kring noll..

DI - 1 timme sedan

Risken för akut elbrist ökar – ”Läget är oerhört allvarligt”

Risken för akut elbrist har ökat ytterligare. Den varningen utfärdar tyska energikoncernen Eon som hävdar att den svenska regeringen bär ett stort ansvar för situationen..

DI - 1 timme sedan

Därför skringrar krisen moln över Italien

Att Italiens premiärminister Giuseppe Conte valde att avgå på tisdagen och därmed utlösa en ny regeringskris var knappast någon skräll..

DI - 2 timmar sedan

Regeringen motarbetar kvinnliga företagare

DEBATT. Andelen företag som startas av kvinnor i Sverige sjunker enligt en internationell mätning. Regeringen måste låta 3:12-reglerna vara och säkerställa konkurrensvillkoren….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.