Expressen > Nyheter

Friday, 23 August, 13:54

Expressen - 22 jul 19 kl. 07:42

MTG ökar sitt resultat – växer starkt inom e-sportMTG rapporterar ett rörelseresultat på 39 miljoner kronor under andra kvartalet.Detta är att jämföra med 2018 då företaget hade en rörelseförlust på 67 miljoner kronor.MTG ökar försäljningstillväxten med 14 procent inom esport och gaming..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MTG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTG, ökar, sitt, resultat, växer, starktinom , e-sport
Realtid - 02 maj 17 kl. 08:43

MTG ökar i spelutvecklare

MTG ökar sitt ägande till 51 procent i Innogames..

Affärsvärlden - 07 jul 17 kl. 07:17

Diös ökar sitt resultat

Fastighetsbolaget resultat efter skatt uppgår till 255 miljoner kronor (194)..

DI - 19 okt 17 kl. 14:08

Teknikhandelsföretaget OEM ökar sitt resultat

Teknikhandelsföretaget OEM redovisar ett resultat efter skatt på 51 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (49). Resultatet per aktie uppgick till 2.19 kronor (2.

DI - 23 okt 14 kl. 07:39

MTG ökar vinsten

Mediekoncernen MTG redovisar ett resultat före skatt på 326 miljoner kronor (279) för det tredje kvartalet 2014..

Dagensanalys.se - 01 feb 19 kl. 05:10

Reddit utökar sitt annonserbjudande

Supergiganten Reddit meddelade i onsdags att de utökar sitt erbjudande och lanserar cost-per-click-annonser på sin plattform. Reddit är en social nyhetssida på Internet. Användare kan förutom att läsa innehållet också posta egna länkar till innehåll på nätet eller skriva inlägg.

Dagensanalys.se - 27 mar 19 kl. 21:18

Microsoft, Adobe och SAP utökar sitt Open Data Initiative

Det var förra året som Microsoft, Adobe och SAP lanserade sitt Open Data Initiative som skulle göra det enklare att flytta data mellan plattformarna. Nu satsar företagen på att utveckla programmet genom att ta in fler partners och göra det ännu enklare för sina kunder att flytta data mellan olika plattformar och system. “The intent of the companies joining forces was really to solve a common customer problem that we hear time and time again, which is that there are high-value business data tends to be very siloed in a variety of different applications.

HBL - 23 jul 13 kl. 06:30

Netflix nästan femfaldigade sitt resultat

Internet-tv-bolaget Netflix ökade sitt resultat under andra kvartalet. Det amerikanska bolagets rörelseresultat nästan femfaldigades jämfört med föregående kvartal, till kring 23 miljoner euro. Dock räckte detta inte för marknaden.

FriaTider - 15 sep 13 kl. 22:15

SD fördubblade sitt resultat i kyrkovalet

Sverigedemkraterna har mer än fördubblat sitt resultat i årets kyrkoval. Den preliminära rösträkningen under söndagskvällen visar att partiet får drygt 6 procent av rösterna, jämfört med 2,9 procent för fyra år sedan..

HBL - 05 aug 14 kl. 09:19

UPM förbättrade sitt resultat

Skogsjätten UPM förbättrade sitt resultat under det andra kvartalet jämfört med samma tid i fjol. Vinsten före skatter blev nu 159 miljoner euro jämfört med 128 miljoner för ett år sedan. UPM konstaterar i delårsrapporten att det var pappers- och plywoodtillverkningen som drog upp resultatet.

HBL - 05 feb 15 kl. 08:06

OP förbättrade sitt resultat

Finansgruppen OP förbättrade sitt resultat ordentligt i fjol. Resultatet före skatt steg med drygt 200 miljoner euro från i förfjol till 915 miljoner euro.OP:s chef Reijo Karhinen uppger att finansbranschen har befunnit sig i en kraftig förändring i flera år och han tror att den utvecklingen kommer att fortsätta och fördjupas.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Liverpools avtal med Nike väntas slå nytt tröjrekord

Liverpool är på väg att teckna ett nytt tröjavtal med Nike, som kan komma att bli det största någonsin i Premier League.Det rapporterar Forbes och flera brittiska tidningar..

Expressen - 45 minuter sedan

Framgångsrik vd begärs häktad för mord

Den framgångsrika direktör som greps i Stockholm, misstänkt för mord begärs nu häktad..

Expressen - 1 timme sedan

Göteborg missade avgiftsbeslut – föräldrar till 18 000 barn drabbas

Först missade kommunen fakturera föräldrar för förskoleavgiften juli månad.Nu har man även missat avgiften för fritidshemmen.Anledningen är att grundskoleförvaltningen inte visste att ett beslut var fattat, rapporterar Göteborgs-Posten..

Expressen - 1 timme sedan

Monsterfisk i Skagerrak blev nytt fiskerekord

Mitt i natten fick han napp – 430 meter under båten. Efter en timmes kamp i Skagerrak fick Mattias Jonsson upp den stora håkäringen till ytan och nu har föreningen Sportfiskarna godkänt fisken som ett nytt sportfiskerekord..

Expressen - 1 timme sedan

Plastflaskor mer klimatsmart än glas

Plast är inte alltid det sämsta alternativet.När du handlar på Systembolaget är vin och öl i glasflaskor faktiskt sämre för klimatet..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkta för försatta på fri fot efter språngdåd

De två män som anhölls misstänkta för inblandning i sprängdådet mot Skatteverket i Köpenhamn har släppts på fri fot.– Det fanns inte längre skäl till frihetsberövande, säger åklagare Kristina Lindhoff Carleson till Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Experten om bränderna i Amazonas: ”väldigt skrämmande”

De aggressiva bränder som just nu skövlar stora skogspartier i Amazonas regnskog sätter stor oro i klimatexperter världen över.Brändernas effekter når långt bortom Amazonas gränser.– Det är utan tvekan en av de värsta naturkatastrofer som världen har sett, säger Øyvind Eggen, generalsekreterare för norska Regnskogsfondet.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Anställd på skola ska ha attackerats av elev

En anställd på en skola ska på fredagsförmiddagen ha attackerats av en yngre person.– Den yngre personen benämns som elev, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen i region Syd.En tonåring är nu misstänkt för rån alternativ grov stöld..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre släpps efter mordet på krögaren vid Ica i Danderyd

Med flera skott sköts en krögare ner utanför Ica i Danderyd.De tre misstänkta mördarna släpps nu på fri fot..

Expressen - 2 timmar sedan

Nu åtalas Joakim och Jonnas förföljare

Joakim och Jonna Lundell har flera gånger påtalat trakasserierna från personen som, enligt paret, förföljt dem i flera år. Nu väcks åtal om olaga förföljelse mot den unge mannen.”Ingen ska behöva uppleva denna mardrömssituation som mina klienter levt med under en längre tid”, skriver advokaten Elisabeth Massi Fritz till Expressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.