Skånskan > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:01

Skånskan - 22 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 26– ”Johan Kristian Homan”, sa jag till Cléo. ”Distriktsmästare i för snabba slutsatser.” Men som vanligt låtsades hon inte om vad jag sa, hoppade upp på fönsterbrädan och tog kontroll över sitt revir, gårdens fågelfauna.
Mehmet, tänkte jag. Det var min enda ledtråd och den var tunn, dessutom är han död.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kristian Homan, Cléo, Nadines, Kungs, Mehmet, Johan Homan, Ikeakatalog, Svenskt Tenn, Gudfadern, Sture Blandin, Det, Gamla, Nadine, Söder, Lasse Myrmalm, Sture, Sargenttavla, Basel, Basquiat, Luigi, Stures, Stortorget, Stockholms, Kristian, Sverige, Danmark, Vasa, Börshuset, Svenska Akademien, Mellersta Östern, Jonas Berg, Syrien, Mehmets, Blandin, Jag, Stureplan, Francines, Björkesta, Köpmantorget, Francine, Gud, Hollywoodfruar, Lyxfällan, KF, Domuslådor, Stockholm, Hjalmar Mehr, Garpe, Strandvägen, Calle Asplund, Paris, Dupont, Säpo, Homan, Köpmangatan, Döda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödligt, hot, avsnitt26
Skånskan - 06 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 13

SOMMARFÖLJETÅNG Vi gick ut på den breda terrassen. Utsikten över Stockholm i kvällssol var fantastisk. Frihamnen med Finlandsfärjorna som stora vita ankmammor, Djurgårdens tunga grönska och Kaknästornets grå pekfinger mot himlen.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 23 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 27

Vi säger som Trump: ”Sweden first”, ett litet skratt. Du som är bildad känner väl till Ignatius Loyola?
– Självklart.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 08:28

Dödligt hot – avsnitt 21

FÖLJETONG Mina anställdas privatl
iv lägger jag mig inte i, sa Sture kort.
Menar du att dom på nåt sätt skulle konspirera mot mig?
– Jag menar ingenting, det är bara ett konstaterande.

Skånskan - 09 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 15

Sommarföljetongen – Du menar mina bromsar?
– Inte bara det. Två förare omkom ju och det kan finnas en koppling mellan felet på din bil och deras död.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 19:00

Dödligt hot- avsnitt 17

– Skål, Francine log och höjde sitt glas.Vi hade passerat de pärlskimrande vattenkaskaderna från den mäktiga fontänen på Karlaplan, gått förbi Cassi och franska ambassaden på ena sidan och Historiska museets lejongula fasad på den andra. Förbi Stockholms kanske fulaste hus vid hörnet av Linnégatan och fram emot de tunga kasernerna på höjden som vilade på höga granitsocklar.

Skånskan - 05 jul 19 kl. 08:37

Dödligt hot – avsnitt 12

SOMMARFÖLJETONG Jag satt tyst, började inse vidden av vad jag givit mig in på. Här satt jag i min våning på Köpmantorget tillsammans med en ung kvinna som misstänktes av polisen och av gruppen som kidnappade Jonas och mig. Dels kunde hon förmodligen åtalas för medhjälp till terrorism och dels kunde hon avrättas av fanatiska terrorister.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Skånskan - 24 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot -avsnitt 28

– Sen har du kvar mordet på Mehmet. Det du sa förut verkade mera gissningar. Madelaine kan alltså ha varit inblandad i det också?

DN - 24 jan 19 kl. 23:56

George Soros: Kina är ett dödligt hot mot fria samhällen

DAVOS. Finansmannen och filantropen George Soros, en stadig deltagare på Världsekonomiskt forum, varnade på torsdagen för att Kina är ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad. Särskilt pekade han ut den kinesiska ledningens strävan att med tekniska medel skapa ett totalitärt system där alla medborgare kontrolleras av staten..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Bil körde av vägen

MALMÖ Under söndagskvällen strax efter klockan 18 inkom larm om en trafikolycka. En personbil körde av vägen mellan Fredriksberg och Sallerup i Malmö.Ambulans och räddningstjänst skickades till platsen.

Skånskan - 3 timmar sedan

1-0 på Stadion

FOTBOLL MFF leder på Stadion.I den sjunde minuten nickade Roman Gall in MFF:s ledningsmål.
Strax därpå hade Falkenbergs Robin Östlind ett bra läge, men i fritt läge fick han dålig träff på bollen.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Vi sover eller står och dräller”

FOTBOLL Det fortsätter att gå tungt för Borgeby FK-damerna i Eitettan.Mot nya tabellettan Hammarby blev det på söndagen 0-5 i baken.
– De första 25 minuterna var de inte inne på vår planhalva.

Skånskan - 4 timmar sedan

Personbil voltade – oklart skadeläge

HÖÖR Strax efter klockan 16 på söndagseftermiddagen inkom larm om singelolycka i Stockmölla, Höör. Det är en personbil som ska ha voltat.Ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Vi behöver miljontals Greta Thunberg

“Tänk om vi ge­nom­för dras­tiska åt­gärder för att styra kli­matet och en dag finner att det inte hade nå­gon ef­fekt” skriver Lars J Eriksson i sin opinionstext
Var­ning för kli­mat­pa­niken (SKD, 4/8/2019). Men tänk tvärtom! Tänk om vi förnekar flera års “peer reviewed” forskning och alla varningar
från IPCC.

Skånskan - 6 timmar sedan

Vemod och hopp i sista loppet

Teckomatorp Regnet låg i luften när föreningen TK Fys arrangerade Torpaloppet för sista gången. Initiativtagaren Ted Svedenborn hoppas ändå på en fortsättning.– Det har varit fantastiskt roliga år och jag vet att det finns intresse för att driva det vidare och då har jag sagt att jag är behjälplig, säger Ted Svedenborn.

Skånskan - 9 timmar sedan

Körde in i mitträcket

Ekeröd Föraren tappade kontrollen över bilen och körde in i mitträcket. För egen maskin kunde föraren ta bilen åt sidan.
Larmet om trafikolyckan kom prick klockan tio på söndagsförmiddagen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Inbrott i fritidsgård

Någon bröt sig in på en fritidsgård i Kirseberg under tidiga söndagsmorgonen. Polisen larmades 03.47 till en fritidsgård på Kronetorpsgatan där någon hade slagit sönder ett fönster och tagit sig in.

Skånskan - 13 timmar sedan

Inga tåg mellan Malmö och Lund

Trafikverket arbetar med fyrspårsutbyggnaden mellan Malmö och Lund och tågtrafiken stängs av under helgen och ersätts med bussar. Från lördag 17 augusti klockan 23.00 till söndag 18 augusti klockan 9.

Skånskan - 13 timmar sedan

Polisbil krockade med träd under utryckning

En polisbil kolliderade med ett träd i samband med en utryckning i Trelleborgs kommun.Vid 22-tiden på lördagskvällen inträffade en olycka vid Mellanköpinge i Trelleborgs kommun. En polisbil på väg till en trafikolycka körde av vägen och kolliderade med ett träd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.