BT > Nyheter

Wednesday, 21 August, 17:56

BT - 22 jul 19 kl. 07:00

Privat hemtjänstföretag avvecklar sin verksamhet i MarkBirgittas hemtjänst AB har funnits i Kinna, Örby, Fritsla och Skene sedan 2014. Nu väljer dock den privata utföraren av hemtjänst att avveckla sin verksamhet i Mark..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Mark, AB, Kinna, Skene

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Privat, hemtjänstföretag, avvecklarsin , verksamheti , Mark
BT - 14 jan 13 kl. 07:11

Ökning av hemtjänstföretag med egen profil

Det blir allt vanligare med profilerade hemtjänstföretag.
? På många orter i landet är det en nödvändighet för att sticka ut i mängden och locka brukare, säger Carin Liesén Lindqvist, utredare på Borås Stad.

Skånskan - 04 dec 18 kl. 15:00

Hemtjänstföretag anmäler sig själv

ESLÖV En brukare som har hjälp av ett privat hemtjänstföretag drabbades av svåra komplikationer att fick läggas in akut.
Nu har företaget själva anmält händelsen som ett allvarligt missförhållande.Kvinnan har regelbunden hemhjälp via ett av de hemtjänstföretag som anlitas av brukare i Eslöv.

Norrtelje Tidning - 03 jan 14 kl. 08:00

God man anmäler hemtjänstföretag

Ett privat hemtjänstföretag i Norrtälje kommun polisanmäls för att ha förskingrat en äldre mans pengar..

NSD - 07 nov 14 kl. 17:01

Hemtjänstföretag polisanmält för fusk med timmar

Bodens kommun har idag polisanmält ett privat hemtjänstföretag i kommunen efter misstanke om ekonomiska oegentligheter..

Expressen - 12 nov 13 kl. 12:17

Polisrazzia mot flera hemtjänstföretag

Fusk i flera hemtjänstföretag i Södertälje kommun, däribland brukare som har lurats att anta erbjudande om hemtjänst utan att få någon hjälp.Det vittnar källor om för facktidningen Kommunalarbetaren.Nu skriver tidningen om att polis gjorde en razzia mot ett av kommunens största hemtjänstföretag på tisdagen..

Alliansfritt Sverige - 06 jun 13 kl. 12:26

16 av 20 hemtjänstföretag får anmärkningar i Täby

Bortskänkta skolor, arvodesskandaler i kommunhuset och bostadskö efter vem som har mest pengar. Det moderata skyltfönstret fortsätter leverera, nu senast hemtjänsten. Sveriges Radio: 16 av 20 företag som driver hemtjänst i Täby fick anmärkningar i kommunens egen granskning.

Alliansfritt Sverige - 12 mar 13 kl. 21:22

Hemtjänstföretag utnyttjar anställda ? C skyller på de äldre

?SJÄLVSANERANDE?. ETC Örebro har idag en artikel om ett vedervärdigt hemtjänstföretag som anlitas av kommunen.

Sydsvenskan - 17 feb 15 kl. 20:08

Hemtjänstföretag misstänks muta

Stockholms stad misstänker att privata hemtjänstföretag "mutar" gamla genom att ge dem pengar till den så kallade omsorgsavgiften. På det sättet knyts pensionärerna till företaget som säljer hemtjänst till dem.De äldre betalar en inkomstrelaterad avgift till kommunen för hemtjänsten, max 1 800 kronor i månaden.

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 15 kl. 20:08

Hemtjänstföretag misstänks muta

Stockholms stad misstänker att privata hemtjänstföretag "mutar" gamla genom att ge dem pengar till den så kallade omsorgsavgiften. På det sättet knyts pensionärerna till företaget som säljer hemtjänst till dem.De äldre betalar en inkomstrelaterad avgift till kommunen för hemtjänsten, max 1 800 kronor i månaden.

SvD - 17 feb 15 kl. 20:07

Hemtjänstföretag misstänks muta

Stockholms stad misstänker att privata hemtjänstföretag ”mutar” gamla genom att ge dem pengar till den så kallade omsorgsavgiften. På det sättet knyts pensionärerna till företaget som säljer hemtjänst till dem..

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

OTÄCKA FYNDET: Upptäckte hängsnaror på hinderbana – se bilden

När Johannes Frändås var ute på promenad i måndags kväll gjorde han en obehaglig upptäckt. Två hängsnaror var upphängda vid hinderbanan på Hester. .

BT - 1 timme sedan

Margaret Atwood livesänds till Röda kvarn

Ett direktsänt scensamtal med författaren Margaret Atwood, samt två visningar av hyllade Tarantinofilmen ”Once upon a time... in Hollywood”. Här är höstens första månader på Röda kvarn..

BT - 1 timme sedan

Lundqvist: "Förbundet måste hitta en dialog"

NHL-stjärnan Henrik Lundqvist har förståelse för bojkotten av Damkronorna. Som det är nu är situationen hållbar, anser målvakten..

BT - 1 timme sedan

Dåligt dricksvatten drabbar barnen

Världen står inför en dricksvattenkris. Dålig kvalitet på vattnet ger stora konsekvenser för barn – som riskerar att inte växa fullt ut på grund av dålig syreupptagningsförmåga, varnar Världsbanken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.