SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:23

SmålandsPosten - 22 jul 19 kl. 06:00

”Som kvinna måste man vara lite bättre än karlarna”Dansbands- och countrysångerskan Mona G firar snart 50-år som artist. På måndag uppträder hon ännu en gång på ”Allsång i Linnéparken”..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Mona, Allsång, Linnéparken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Som kvinnamåste man vara , litebättre , än, karlarna
Kristianstadsbladet - 08 mar 11 kl. 10:19

Vad betyder det att vara kvinna?

Kvinnor i olika åldrar svarar.
Stefanie Krüger, 15 år. Studerar i 8B, Öllsjö skola Vad betyder det för dig att vara kvinna?

Nyheter 24 - 16 sep 11 kl. 15:45

Sverige sist i Norden - "det är lite pinsamt"


Danmark har för första gången fått en kvinnlig statsminister. I Sverige har regeringen alltid letts av en man. STOCKHOLM.

YLE - 24 nov 16 kl. 13:21

En kvinna med makt

May Wikström är en kvinna med makt. Hon är VD för bokförlaget Fontana Media och chefredaktör på Kyrkpressen som förlaget ger ut. Hon är en kyrklig påverkare av rang och inte rädd för att sticka ut hakan om det behövs.

Nyheter 24 - 11 mar 14 kl. 12:48

Butikschef hällde vatten på tiggande kvinna Sprids på Facebook

GÖTEBORG. En butikschef i Göteborg ska enligt ögonvittnen ha kastat vatten på en kvinna som satt och tiggde utanför butiken.Enligt uppgifter ska flera människor ha bevittnat händelsen och genast visat sin ställning genom att ifrågasätta mannen, säger Per Adolfsson, ett vittne på plats, till Nyheter24.

PI - 01 maj 11 kl. 13:04

Jag förstår mig inte på politik ? en gammal kvinna funderar

INSÄNDARE Jag bor i ett land där solidariteten, allas lika värde och jämlikheten firar triumfer varje dag. Den där generösa inställningen med skattepengarna lyser i ögonen på varje politiker. Visst är det fint?

Sydsvenskan - 20 aug 11 kl. 06:30

"Allt kan alltid bli lite bättre"

Karin af Klintberg, 38, ligger bakom tv-succéer som "Vär­s­­ta språket" och "Landet brunsås", har fått Stora Journalistpriset två gånger och har möjlighet att göra nästan vilka produktioner hon vill. Ändå har hon en fajt att utkämpa. Den där folkbildningsbruna pluppen ...

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 12:24

Kvinna greps efter misshandel


En kvinna greps i Nöbbelöv, Östra Göinge kommun, på lördagsförmiddagen, misstänkt för misshandel. Kvinnan som greps är i 40-årsåldern och ska ha misshandlat en annan kvinna så att hon började blöda från ansiktet. - Ärendet är lite oklart, och det är också lite oklart vem som ringt.

News55 - 04 mar 16 kl. 13:49

Camilla Thulin: Idag får man inte vara kvinna

När modeskaparen Camilla Thulin gästade Malou von Sivers i fredagens Efter tio blev det ett samtal om kläddesign, att leva tillsammans med skådespelaren Johan Rabaeus och förmågan att vara totalt osentimental som människa. Men det kom även att handla om åldersfixering och kampen för att få behålla sin kvinnlighet, även upp i mogen ålder. – Ju äldre jag blir ju mer måste jag statuera ett exempel på att jag är kvinna i och med att idag får man inte vara kvinna, sa Camilla Thulin under samtalet.

Alingsås tidning - 17 dec 15 kl. 05:30

Pipping är Årets aktiva kvinna

Alingsåsaren Lisbeth Pipping är Årets aktiva kvinna. Det är Riksförbundet Hem och Samhälle som vill uppmärksamma hennes angelägna arbete mot mobbning. Pipping själv ser utmärkelsen som en möjlighet att nå ut till en ny målgrupp.

Sydsvenskan - 07 mar 12 kl. 00:05

"Var tredje kvinna utsätts för någon typ av våld"

Karin Alfredson har tillsammans med Linda Forsell och Kerstin Weigl under 1,5 år rest i tio länder för att journalistiskt skildra det globala våldet mot kvinnor.
I morgon är det internationella kvinnodagen. ?

Posh24 - 29 apr 12 kl. 16:21

KStew är rankad som bäst klädda kvinna 2012! Överaskande?

Kristen Stewart har alltid varit lite av ett "wild card" när det kommer till mode och det var därför lite överaskande att hon blev rankad som nummer ett på listan av Glamour UK's Bäst klädda kvinna 2012. Kristen är revolterande och oförutsägbar när det kommer till mode - hon har på sig vad hon vill, vart hon vill (även om det innebär att bära sneakers på Twilight-premiären) och hon föredrar allt som oftast bekvämlighet före stil!

Kristen slog till och med välkända mode-gurus som Blake Lively, Emma Watson och Jennifer Aniston och vi är positivt överaskade!

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Larm om explosion tros vara smällare

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mordförsök på man i 25-årsåldern i Uppsala

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Swift vill spela in låtkatalog på nytt

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nytt kontrakt för Eriksson Ek

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Man smygfilmade 500 kvinnor under kjolen

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Tufft läge för svensklaget

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Samma lastbil körde in i två viadukter

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Vårdchefen: "Jag har svårt att se det orättvist"

Vård- och omsorgschef Anette Cronholm förklarar att kommunen medvetet valt att ha ett måltidssystem där alla som bor på ett av kommunens äldreboende har rätt att få sitt dagliga matbehov täckt - oavsett vanor..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Gross (V): Orättvist med måltidsabonnemang utan valfrihet

Vänsterpartiet tycker att det ska finnas en möjlighet för de äldre att kunna välja måltider efter önskemål och betala därefter. Det skulle även kommunen kunna spara på. – Dagens system innebär ett slöseri, säger Mikaela Gross (V).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Orättvist att alla ska betala samma

Susannes Sellgrens pappa är liten i maten, ändå måste han lägga en betydande del av pensionen på ett måltidsabonnemang varje månad. – Orimligt och orättvist, säger Susanne Sellgren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.