Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 18 August, 09:14

Kristianstadsbladet - 22 jul 19 kl. 02:56

Tågtrafiken igång igenEfter helgens tågstrul ska trafiken nu vara igång igen mellan Höör och Hässleholm..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Höör, Hässleholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågtrafiken, igång, igen
YLE - 11 okt 15 kl. 15:57

Tågtrafiken löper igen - förseningar kan ändå uppstå

Tågtrafiken löper igen, efter det elavbrott som stoppade tågtrafiken kring Helsingfors för drygt två timmar. Felet berodde på en kortslutning i en transformator nära Böle station i Helsingfors. Tågtrafiken löper alltså nu igen - men det gäller att förbereda sig på förseningar under hela dagens lopp.

Uppsalanyheter.se - 21 apr 15 kl. 04:55

Tågtrafiken igång igen - viss störning kvarstår

Tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm är åter igång efter det elfel som skedde i Solna vid 16-tiden på måndageftermiddag. Tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm är åter igång efter det elfel som skedde i Solna vid 16-tiden på måndageftermiddag.   Tågtrafiken norr om Stockholm är igång igen efter det totalstopp som var under måndagseftermiddagen och fram till midnatt.

YLE - 20 dec 15 kl. 18:22

Tågtrafiken löper igen på kustbanan

Tågtrafiken på kustbanan börjar normaliseras igen efter kvällens förseningar. Enligt VR får man alla fjärrtåg att gå enligt tidtabellen under kvällens lopp. Fjärrtågen mellan Helsingfors och Åbo försenades med början vid 18-tiden på söndag kväll på grund av ett fel i trafikledningssystemet.

UNT - 30 apr 16 kl. 21:25

Tågtrafiken igång igen

Tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm är åter igång igen efter ett tidigare stopp, meddelar SL på sin hemsida, vid 21:50-tiden..

Uppsalanyheter.se - 10 jun 14 kl. 07:08

Tågtrafiken igång igen

Tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm är åter igång i normal omfattning, sedan den 28 maj har persontågen mellan Uppsala och Stockholm varit inställda på grund av en brand i ett ställverk.Tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm är åter igång i normal omfattning, sedan den 28 maj har persontågen mellan Uppsala och Stockholm varit inställda på grund av en brand i ett ställverk.   Sedan tidig morgon idag tisdag går alla persontåg normalt efter ett driftavbrott på hela tolv dagar, det ställverk som brann i slutet av maj är utbytt och driftsatt utan problem.

Dalarnas tidningar - 08 sep 14 kl. 07:12

Nu rullar tågtrafiken i Falun igen

Sent i går kväll meddelade Trafikverket att tågstoppet som varat i en vecka på grund av en brand i ett ställverk nu hävs. Från måndag morgon rullar tågtrafiken åter normalt till och från stationen i Falun. Från början var det sagt att reparationsarbetet skulle hindra tågtrafiken fram till onsdag, men det gick snabbare än planerat att laga det omfattande elfelet efter branden..

Dalarnas tidningar - 27 jul 16 kl. 08:13

Tågtrafiken igång igen

Ett stopp i tågtrafiken mellan Rotebro och Häggvik vållade störningar i all tågtrafik från Stockholm och norrut. Tågtrafiken är nu åter igång..

UNT - 08 feb 13 kl. 08:07

Tågtrafiken igång igen

Det var på fredagsmorgonen stopp i tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm efter en olycka vid 06-tiden i Upplands Väsby..

Sydsvenskan - 04 mar 13 kl. 18:56

Tågtrafiken igång igen

Tågtrafiken stod stilla mellan Lund och Malmö efter en olycka på måndagskvällen. Strax efter klockan 21 var tågen återigen i rullning..

Skånskan - 10 aug 13 kl. 12:22

Tågtrafiken igång igen

Det var på lördagen stopp i tågtrafiken mellan Lund och Kävlinge efter en olycka..

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 07:48

Tågtrafiken igång igen från Göteborg


Från halvsextiden på tisdagsmorgonen flyter tågtrafiken åter som den ska på dubbelspåret söderut från Göteborg.Närmare ett dygn tidigare hade ett tåg orsakat ett allvarligt fel vid Almedal, mellan Göteborg och Mölndal. Kontaktledningen som försörjer loket med elkraft revs ned på ett tåg på väg söderut på västkustbanan.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

NHL-stjärnan om bojkotten: "De har mitt stöd"

Spelarna i Damkronorna har under uppmärksammade former tackat nej till det svenska landslaget. Anledningen är bland annat Ishockeyförbundets bristande stöd till damverksamheten. Ett beslut som NHL-proffsen Mattias Ekholm och Filip Forsberg stödjer..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Tre palestinier dödade vid Gazas gräns

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

"Industrihistoria som skrivs i Skellefteå"

Jättefabriken Northvolt ska leverera 2 500 direkta jobb till Skellefteå. Skolor och bostäder tillkommer i rask takt när kommunen försöker hänga med i utvecklingen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Kronofogden kritiserar konkursförvaltare

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hongkongprotester vid avgörande vägskäl

Mycket står på spel när demonstranter i Hongkong återigen förbereder sig för protester mot regionens styre. Förhoppningen är att återuppväcka stödet för proteströrelsen, som tros svikta något efter den senaste veckans våld..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Explosion i villaområde i Helsingborg

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Miocic knockade Cormier – ny mästare

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"The Mauler" sugen på comeback

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Snåriga finanser i bonusfamiljen

Mina, dina och våra pengar. Det kan vara svårt nog att komma överens om ekonomin i en "vanlig" familj. I bonusfamiljen finns det så mycket mer att ta hänsyn till..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ibrahimovic tvåmålsskytt i svenskmöteOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.