Barometern > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:55

Barometern - 21 jul 19 kl. 21:45

Resor: Malmö - Mossala på longboardMed ett litet tält och sin longboard avverkar Yannick Freundel mellan fyra och fem mil per dag på sin resa mellan Malmö och Mossala, Finland. Just den här helgen har han tagit sig en bra bit genom Kalmar län. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Yannick Freundel, Malmö, Mossala, Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resor, Malmö, Mossala, longboard
Expressen - 27 jul 16 kl. 20:51

På longboard från Göteborg till Malmö

18-åriga Emma Bellstam har gett sig ut på ett äventyr som inte många skulle ta sig för – på en vecka ska hon ta sig från Göteborg till Malmö med hjälp av en longboard. Förutom vackra naturupplevelser, samlar Emma också ihop pengar till välgörenhetsorganisationer. – Det är väldigt roligt att folk vill hjälpa till och bidra, säger hon..

Sydsvenskan - 01 aug 16 kl. 22:42

Longboard mellan Göteborg och Malmö - för välgörenhet

Emma Bellstam gjorde en annorlunda resa mellan Göteborg och Malmö - nämligen på Longboard. Men resan var inte bara för henne själv, hon samlade även in pengar till bland annat UNICEF..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Nu får skattmasen spana i hemlighet

En ny lag har gett utredare på Skatteverket rätt att punktbevaka personer som myndigheten misstänker ägnar sig åt omfattande kriminell verksamhet..

Barometern - 45 minuter sedan

Duane Allmans gitarr såld för miljonsumma

Barometern - 45 minuter sedan

Rosenqvist fick bryta efter otäck krasch

Barometern - 1 timme sedan

Många anmälde sig igen

Det var inte bara ett idrottsligt rekordår . Intresset för Ironman Kalmar verkar också vara rekordstort..

Barometern - 1 timme sedan

Den ena fyllehistorien är den andra lik

Trots att nästan vad som helst tycks kunna hända när vi är på kanelen, så är de så kallade fyllehistorierna påfallande lika varandra. Vi människor tenderar nämligen att göra ungefär samma saker, även när vi är onyktra. Dessutom finns det kulturella krav på vad en bra fyllehistoria bör – och får – innehålla..

Barometern - 1 timme sedan

Abramssons dubbel lyfte R/M

Barometern - 1 timme sedan

Balotelli återvänder hem

Barometern - 1 timme sedan

USA bekräftar tankar på att köpa Grönland

Vita huset bekräftar att USA:s president Donald Trump kikar på möjligheten att köpa Grönland från Danmark. Men statsminister Mette Frederiksens budskap är, föga förvånande, att den självstyrande ön som tillhör Danmark inte är till salu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.