DI > Ekonomi

Monday, 19 August, 18:09

DI - 21 jul 19 kl. 21:00

Experten: Här är ekonomiutbildningarna som slår högstSiktar du på en hög lön inom finansbranschen, eller vill ta ett nytt kliv i karriären och spetsa kompetensen? Här är de internationella och svenska utbildningarna som slår högst hos topprekryterare inom ekonomi och finans just nu. ”Har du gått där har du något litet extra”, säger Mats Kullenberg, vd för topprekryteringsbolaget Dreamwork..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mats Kullenberg, Dreamwork

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenHär är , ekonomiutbildningarnasom slår , högst
GöteborgsPosten - 17 dec 12 kl. 18:40

Experten om spåren: Det handlar om varg

En högst trolig varg har siktats i Änggårdsbergen. ? Bilderna tyder på att det är en varg, säger experten Göran Nilsson..

GöteborgsPosten - 17 dec 12 kl. 18:40

Experten: Det handlar om varg

En högst trolig varg har siktats i Änggårdsbergen. ? Bilderna tyder på att det är en varg, säger experten Göran Nilsson..

YLE - 22 aug 17 kl. 14:30

Cas-experten missnöjd med Johaugs milda dom – ”Kan leda till sänkta avstängningar”

Olli Rauste är inte nöjd med Cas dom i fallet Therese Johaug. Den idrottsjuridiska experten säger till Yle att domen för med sig ett farligt prejudikat – att idrottare inte längre är lika ansvariga för vilka medel de får i kroppen av misstag. – Det internationella skidförbundet Fis yrkade på en högst 20 månader lång avstängning.

Expressen - 30 nov 17 kl. 10:54

Experten: Opassande – men inte oväntat

President Donald Trump sprider filmer som från början delats av en känd, brittisk högerextremist. Sedan går han till motangrepp på brittiska premiärministern Theresa May när hon kritiserar hans tilltag.– Det är givetvis högst opassande, men inte förvånande, säger USA-experten Frida Stranne..

YLE - 30 apr 17 kl. 19:01

Experten ger Räikkönen stöd: Lika bra som när han vann VM-titeln

Kimi Räikkönen fick en välkommen framgång efter den tuffa starten. ”Det är lätt att stå utanför och kritisera. Kimi har aldrig tappat känslan för att köra”, säger Yle Sportens formel 1-expert Fredrik af Petersens.

YLE - 30 jun 15 kl. 11:49

Fråga experten om Greklands ekonomi!

I dag borde Grekland återbetala ett lån på 1,6 miljarder euro till den Internationella valutafonden IMF, men det är många som menar att det här med stor sannolikhet inte kommer att ske. Bankerna i Grekland är stängda för andra dagen i rad och grekerna får lyfta högst 60 euro per dag. Kan Grekland gå i konkurs?

Aftonbladet - 21 mar 17 kl. 08:16

TIPSET: ”Högst potential av alla”

Så tippar experten till lördagens V75-omgång.

ÖstersundsPosten - 24 aug 17 kl. 15:00

Experten inför Open Trot: "Iskallt läge men motiverad favorit"

MittMedias travexpert Mats Persson ger här sin syn på hästarna som gör upp i Sundsvall Open Trot och rankar dem från störst till lägst vinstchans enligt honom..

Länstidningen i Jämtland - 24 aug 17 kl. 15:00

Experten inför Open Trot: "Iskallt läge men motiverad favorit"

MittMedias travexpert Mats Persson ger här sin syn på hästarna som gör upp i Sundsvall Open Trot och rankar dem från störst till lägst vinstchans enligt honom..

DI - 14 okt 17 kl. 12:39

Bra chef? Här är egenskaperna som rankas högst

”Kaka söker maka.” Framgångsreceptet till att bli en bra chef innebär en anpassning till personalens olika personligheter. Det menar experten.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

S-veteranen Enn Kokk är död

Den mångårige socialdemokratiske partimedarbetaren Enn Kokk är död, uppger partiet för TT..

DI - 45 minuter sedan

Börsen börjar handelsveckan på plus

Stockholmsbörsen avslutade en stark börsmåndag med en uppgång inför stängningen. H&M ledde uppgången med att stiga över 4 procent..

DI - 45 minuter sedan

H&M stiger rejält mot börsstängning

H&M-aktien stiger kraftigt inför börsstängning på måndagen. Vid 17-15-tiden är aktien upp med 4,2 procent..

DI - 45 minuter sedan

Utjämningssystemet måste fostra ansvar

LEDARE. Under söndagen höll statsministern sitt sommartal i värmländska Björneborg. Ett ideologiskt sådant, men med några nya besked..

DI - 1 timme sedan

Safe at Sea tecknar samarbetsavtal med företag i Montenegro

Spotlighthandlade räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea har tecknat ett samarbetsavtal med Montenegrobolaget Efel Motors som har 120 anställda och omsätter 14 miljoner euro per år….

DI - 1 timme sedan

General Electric tillbakavisar anklagelser om redovisningsfusk

Amerikanska industrikonglomeratet General Electric tillbakavisar flera av de anklagelser som väckts av redovisningsutredaren Harry Markopolos, rapporterar amerikansk media. .

DI - 1 timme sedan

Klädförsäljningen i tyska butiker ökade med 14 procent förra veckan

Försäljningen i tyska klädbutiker ökade med 14 procent under vecka 33 i år, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Apple leder börsuppgången på Wall Street

New York börserna inledde måndagen med tydligt stigande kurser sedan hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker förbättrat stämningen på världens finansmarknader..

DI - 1 timme sedan

Våra lastbilar i storstäderna ska vara fossilfria om fem år

DEBATT. Ica och Apotek Hjärtat antog nyligen Fossilfritt Sveriges så kallade transportutmaning. När ett stort företag tar ett helhetsgrepp kring bränsle och transporter ger det….

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Euron får stöd av uppgifter om nya stimulanser

Europaräntorna följde de amerikanska uppåt på måndagen då börserna steg på hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.