DN > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:08

DN - 21 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 30 av 57Han med ögon vana att bli åtlydda. Det var han som talat och stannat till. Precis vid den halvöppna toalettdörren. Det var lätt att höra, ljudet var riktat rakt framifrån. Nu drog han dessutom upp den på vid gavel.
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jamåhonleva, avsnitt30 av 57
DN - 23 jun 19 kl. 07:00

Jamåhonleva, avsnitt 1 av 57

JAG ÄR FEM ÅR. Nästan exakt.  Jag vet det.

DN - 23 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 2 av 57

För nu var han det. Rädd. Eftersom det här var det enda.

DN - 24 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 3 av 57

TRE VÅNINGAR NER. Svalare. Mörkare.

DN - 25 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 4 av 57

En bunker. Det var nog så källarvåningen i fastigheten på Östermalm bäst kunde beskrivas. Han hade under åren som ansvarig för polismyndighetens obefintliga vittnesskyddsprogram låtit bygga ett förs­ta safe house med amerikansk standard, som också blivit det enda när tilldelade utvecklingspengar frysts och styrts till annan verksamhet..

DN - 26 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 5 av 57

– Jag går för dagen. Allt OK? sade Hoffmann.

DN - 27 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 6 av 57

Hoffmann såg hur plastfiguren med röd hatt och blå ben hoppade ifrån de andra som låg där på köksbordet, hur den gjorde kullerbyttor och emellanåt mumlade något, och han insåg att hans son hade rätt. Han fattade inte.  – Mister Potato Head.

DN - 28 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 7 av 57

Rasmus tryckte sig en aning utåt. Så han kunde se rakt in i sin pappas ögon.  – Du är arg.

DN - 29 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 8 av 57

En vadderad förpackning, en sådan som gick att köpa på posten. Samma typsnitt från samma skrivmaskin som på det som legat i familjens brevlåda. Utan frimärke, utan avsändare:  Till Piet Koslow Hoffmann Du hittade hit också.

DN - 30 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 9 av 57

Nu. Det var dags precis nu. Eftersom det ringde från hans ena innerficka.

DN - 01 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 10 av 57

Han visste hur det såg ut. Att våld med skjutvapen de ­senaste åren eskalerat i svenska storstäder. Att fem gånger så många skottskadades och fyra gånger så många sköts ihjäl i det här landet jämfört med alla de andra nordiska länderna, tillsammans.

DN - 02 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 11 av 57

Han såg ut genom köksfönstret, över det fridfulla och ­sovande villaområdet. Verkligheten som stämde – till skillnad från den som inte stämde: En organisation med tillgång till ett vapen som inte ­existerade, med mål att ta över delar av den illegala vapenhanteringen, och som valt ut en före detta kriminell och före detta infiltratör som hette Piet Hoffmann för att verkställa det..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Margot Wallström vill att Sverige ska bidra till lösning i Kashmir

Utrikesminister Margot Wallström (S) vill att EU och Sverige ska försöka bidra till en politisk lösning mellan Indien och Pakistan i den infekterade konflikten om Kashmir..

DN - 6 timmar sedan

Tio saker att se fram emot på svenska teaterscener i höst

Djävulen, en arg gubbe och nakna gudar är tre av teaterhöstens höjdpunkter. DN:s scenredaktör Johan Hilton listar säsongens tio mest lovande teaterföreställningar..

DN - 7 timmar sedan

Kina svarar USA: Lägg inte näsan i blöt

Kina svarade på onsdagen på USA:s hot om att handelsförhandlingarna mellan länderna kommer att försvåras om Kina inte respekterar Hongkongs särskilda ställning..

DN - 8 timmar sedan

Skärpta regler för migrantfamiljer i USA

President Donald Trumps regering inför nya regler som slopar taket för hur länge migrantfamiljer med barn kan hållas i förvar medan rättsväsendet tar ställning till deras….

DN - 8 timmar sedan

Maria Schottenius: Här bodde Sveriges klimatsmartaste fredsaktivist

En väckarklocka som fortfarande ringer. Redan för hundra år sedan var hon klimatsmart fredsaktivist och såg till att kvinnorna fick rösträtt..

DN - 9 timmar sedan

Gäng stormade rappares videoinspelning

En videoinspelning med den kontroversielle franske rapstjärnan Booba förvandlades på onsdagskvällen till tumult då den plötsligt stormades av ett beväpnat gäng..

DN - 9 timmar sedan

Blomqvist ersätter Hammarlund i EM-kvalet

Allsvenska skytteligaledaren Rebecka Blomqvist kallas in till den svenska EM-kvaltruppen i fotboll till bortamatchen mot Lettland den 3 september, skriver Svenska fotbollförbundet….

DN - 10 timmar sedan

Säkerhetshål i Stockholms skolplattform – systemet stängs

Stockholms stad har stängt ner det omstridda it-systemet Skolplattformen. Detta sedan en säkerhetslucka som blottade både omdömen och personuppgifter upptäcktes av en användare..

DN - 10 timmar sedan

Konstrecension: Könsuppror på Mjellby konstmuseum och Louisiana

Den fräcka queerikonen Claude Cahun och fyndiga 70-talsfeministen Birgit Jürgenssen gjorde båda uppror mot könsrollerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.