DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 19:40

DI - 21 jul 19 kl. 19:53

Miljarderna rullar in – Avatar petas från filmtronenSuperhjältefilmen Avengers: Endgame blir under söndagen den mest inkomstbringande filmen i historien hittills. Filmen beräknas då gå om den tidigare ettan Avatar, som har innehaft rekordet i tio år..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Avengers, Avatar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljarderna, rullarin , Avatar, petasfrån , filmtronen
DI - 02 jun 16 kl. 19:51

Miljarderna rullar in till Ubers utgiftsfest

Nya miljarder rullar in till Uber. Saudiarabiens investeringsfond investerar nästan 30 miljarder kronor i taxitjänsten.Bolaget värderas till över 500 miljarder kronor - trots stora förluster..

DI - 22 jul 15 kl. 14:11

Miljarderna flödar in i fintech

Ny teknik är på väg att möblera om finansbranschen – en trend som eldas på av att miljarderna rullar in från hedgefonder och investerare. Nu satsar allt fler svenska bolag på den amerikanska marknaden..

SvD - 26 okt 12 kl. 07:50

Miljarderna rullar in i Statoil

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljarderna rullar ur spanska Bankia

Den krisande spanska storbanken Bankia gick med mer än sju miljarder euro, motsvarande runt 60 miljarder kronor, i förlust under årets första nio månader. Banken, som är en sammanslagning av sju mindre regionala sparbanker, nationaliserades i maj. Banken behöver totalt 23,5 miljarder euro i stöd för att rädda sin balansräkning och undvika konkurs.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 12 kl. 22:46

Miljarderna rullar ur spanska Bankia

Den krisande spanska storbanken Bankia gick med mer än sju miljarder euro, motsvarande runt 60 miljarder kronor, i förlust under årets första nio månader. Banken, som är en sammanslagning av sju mindre regionala sparbanker, nationaliserades i maj. Banken behöver totalt 23,5 miljarder euro i stöd för att rädda sin balansräkning och undvika konkurs..

Sydsvenskan - 13 mar 15 kl. 16:30

Där miljarderna rullar

Å ena sidan kriminella ligor som lurar till sig miljoner av staten. Å andra sidan en stat som öser miljoner över lycksökare i entreprenörsförklädnad.Välkommen till bananmonarkin Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 16:30

Där miljarderna rullar

Å ena sidan kriminella ligor som lurar till sig miljoner av staten. Å andra sidan en stat som öser miljoner över lycksökare i entreprenörsförklädnad.Välkommen till bananmonarkin Sverige.

Affärsvärlden - 26 maj 16 kl. 12:08

Miljarderna rullar in i EQT:s nya fond

EQT Ventures Fund, som är den första techfonden att lanseras av den svenska riskkapitaljätten EQT, har dragit in 566 miljoner euro..

GöteborgsPosten - 28 apr 17 kl. 06:25

Miljarderna rullar in för Volvo Cars

Personbilstillverkaren Volvo Cars redovisar en rörelsevinst på 3,5 miljarder kronor för första kvartalet. Under motsvarande period i fjol blev vinsten 3,1 miljarder kronor..

DI - 19 dec 17 kl. 11:46

Miljarderna rullar in – nu siktar Berlusconi på comeback

Den italienske politikern och mediemogulen Silvio Berlusconi har sett sin förmögenhet återhämta sig sedan förra året, rapporterar Bloomberg. Snart kan han också vara tillbaka i den italienska politiken..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Tiotals miljoner på spel när svenska fotbollsklubbar jagar Europa

Upp mot 50 miljoner kronor vardera kan MFF respektive AIK räkna hem om de vinner i tredje kvalrundan i Europa League och når gruppspelet. .

DI - 15 minuter sedan

Umida säljer produktionsutrustning – ger effekt på 8,5 Mkr

Alkoholdryckesbolaget Umida Group har sålt produktionsutrustning till ett värde av 10,5 miljoner kronor till No 1 Brands. .

DI - 10 minuter sedan

En karriär på Twitter har gränser

LEDARE. Twittrare är ego-trippare och överskattar lätt sin ställning. De blir svåra att ha i grupparbete eftersom förtroendet saknas..

DI - 5 minuter sedan

Wise Group ska skaffa kapital åt dotterbolag – Erik Mitteregger blir ordförande

Bemannings- och rekryteringsbolaget Wise Group har som ett resultat av den tidigare meddelade strategiska översynen av dotterbolaget Brilliant Future beslutat att tillsätta en ny….

DI - 30 minuter sedan

Swedbank tar in 4,8 miljarder för att bättra på kapitalstrukturen

Swedbank emitterar primärkapitaltillskott omfattande 500 miljoner dollar, motsvarande 4,8 miljarder kronor för att optimera sin kapitalstruktur, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Femstjärnerörelsen vill förhandla om ny regering

Femstjärnerörelsen (M5S) vill börja förhandla om en ny regeringsbildning i Italien, snarare än att gå till nyval..

DI - 45 minuter sedan

Intrum utökar fyraårig obligation med 900 miljoner kronor

Kredithanteringsbolaget Intrum har utökat sin utestående MTN-obligation med 900 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Elfel orsakar tågförseningar i Stockholm

Två trafikstörningar har ställt till det för tågresenärer i Stockholm under torsdagen och orsakar förseningar i trafiken..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Stena Impero på väg att släppas

Det svenskägda fartyget Stena Impero kommer snart att släppas av Iran. De signalerna har det svenska utrikesdepartementet fått, enligt uppgifter till SVT. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Uppåt för Cevians Thyssen Krupp i Frankfurt

Europabörserna backade på torsdagen. Starkare tyska makrodata än väntat gav stöd initialt åt Frankfurt, men på eftermiddagen kom uppgifter om att tyska Bundesbank inte ser behov….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.