DN > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:03

DN - 21 jul 19 kl. 12:31

Minnesstund för offren i flygolyckanNärmare 1.000 personer hade samlats i Döbelns park vid lunchtid till en minnesceremoni för de nio personer som omkom i flygolyckan i Umeå förra söndagen. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Döbelns, Umeå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesstundför , offreni , flygolyckan
YLE - 20 aug 17 kl. 10:45

Finland tystnade för offren i Åbo

En tyst minut hölls klockan 10 för att hedra minnet av offren i Åbo. På Salutorget i Åbo fortsatte blomster- och ljushavet att växa. Regeringen fattade beslut om minnesstunden under sina förhandlingar under veckoslutet.

YLE - 21 aug 17 kl. 19:15

Minnesstund för offren i Åbo på Narinken i Helsingfors – "Våld kan inte besvaras med våld"

Omkring två hundra människor samlades invid Kampens kapell på Narinken för att hedra minnet av offren i knivattacken i Åbo. Representanter för många olika religioner var på plats på Narinken på måndag kväll. Tillställnigen ordnades av Helsingfors kyrkliga samfällighet, Religionernas samarbete i Finland och av det muslimska samfundet i Finland.

YLE - 17 sep 17 kl. 11:37

1000 nejlikor i Aura å - minnesstund hedrade offer för knivattacken

Den traditionella Åbodagen med en minnesstund vid Aura å. Staden ville hedra offren i knivattacken för en månad sedan, samt deras anhöriga och hjälpare. 1 000 nejlikor i olika färger släpptes ner i vattnet från biblioteksbron.

Västerbottens Folkblad - 27 jul 11 kl. 16:06

Minnesstund i Byske för ungdomarna i Norge

SKELLEFTEÅ Byske havsbad planerar att hedra offren för attentaten i Norge med en minnesstund i kväll. SKELLEFTEÅ Byske havsbad planerar att hedra offren för attentaten i Norge med en minnesstund i kväll. Initiativtagare är Sandra Svensson, 19 år, och Josefin ?

YLE - 08 nov 13 kl. 19:39

Ålänningar samlades för att minnas flygolyckan

Det har gått 50 år sedan den svåra flygolyckan i Jomala på Åland, där 22 personer omkom. Olyckan har uppmärksammats med en minnesstund. Det var kvällen den 8 november 1963 som flygbolaget Aeros plan från Åbo störtade strax innan det skulle landa i Mariehamn.

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 16:20

Minnesstund för Herculesomkomna


Svensk militär planerar en minnesstund på Rabots glaciär i Kebnekaisemassivet på årsdagen av flygolyckan den 15 mars i fjol då norrmän omkom när ett Herculesplan flög in en fjällvägg.Norrbottens regemente söker dispens hos länsstyrelsen för att få köra snöskoter i området. Minnesstunden ska hållas i samband med en övning som Arméns jägarbataljon ska genomföra i Kebnekaiseområdet, enligt lokala medier..

UNT - 24 jul 11 kl. 09:22

Minnesstund på Stora Torget för offren i Norge

På måndag anordnar SSU Uppland en minnesstund för offren i Norge på Stora Torget i Uppsala..

Sydsvenskan - 29 jul 11 kl. 15:56

TV: Minnesstund för offren på Utöya

SSU-ordföranden Jytte Guteland var en av flera talare då Arbeiderpartiet höll en minnesstund för offren på Utöya. Även partiledare Håkan Juholt och fanns på plats.
.

Sydsvenskan - 29 jul 11 kl. 22:10

Minnesstund för offren på Utöya

SSU-ordföranden Jytte Guteland var en av flera talare då Arbeiderpartiet höll en minnesstund för offren på Utöya. Även partiledare Håkan Juholt och fanns på plats.
.

YLE - 13 jun 16 kl. 14:26

Seta planerar minnesstund för offren i Orlando

Förbundet för sexuellt likaberättigande, Seta, planerar en minnesstund för offren i masskjutningen i USA. Femtio människor dödades och lika många skadades i ett attentat mot en gayklubb i Orlando i Florida i lördags. Kerttu Tarjamo, generalsekreterare för Seta, tror att dådet kan öka rädslan bland sexuella minoriteter och könsminoriteter, också med tanke på kommande evenemang som Pride-veckan.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Vansinneskörning i Köpenhamn – svensk påkörd

En svensk och en norrman blev påkörda under en vansinneskörning i centrala Köpenhamn under natten. Svensken är allvarligt men inte livshotande skadad..

DN - 4 timmar sedan

”Saknaden efter en granne kan vara stor”

En person som inte är som alla vi andra kan vara den bästa att bo intill..

DN - 9 timmar sedan

Israeliskt flygangrepp i Syrien

Israel har genomfört flygangrepp i eller nära Syriens huvudstad Damaskus, rapporterar flera medier. Enligt den statliga nyhetsbyrån Sana har luftvärnet lyckats avvärja flera….

DN - 11 timmar sedan

Nasa utreder första brottet i rymden

Astronauten Anne McClain anklagas för att ha tjuvkikat på sin före detta partners privata bankkonto – från rymdstationen ISS..

DN - 11 timmar sedan

Kastade hund från tredje våningen – fängslas

En 34-årig man i Montpellier i södra Frankrike har dömts till tre års fängelse för att ha kastat ut sin hund från tredje våningen, rapporterar  France Bleu. .

DN - 12 timmar sedan

”Skatteväxla från arbete till mark effektivare än en plastpåseskatt”

Lars Marcus och Holger Wallbaum: Dagens skattemodell, främst baserad på inkomstskatt, låser fast oss i en ohållbar relation till vår miljö..

DN - 12 timmar sedan

Liverpool starkast i tungviktsmötet

Liverpool är ensamma serieledare i Premier League. Detta står klart efter en övertygande 3–1-seger mot Arsenal hemma på Anfield..

DN - 13 timmar sedan

”Hongkong betraktas åter som pestsmittat”

Göran Leijonhufvud skildrar megastadens moderna och turbulenta historia..

DN - 13 timmar sedan

Vattnet ska övervinnas – två svenskar i EM-finalen

Rotterdam. Två av två möjliga gånger har Henrik von Eckermanns sto Mary Lou trampat i vattengraven, och fått fyra fel..

DN - 13 timmar sedan

Tung rond för Stenson – men vinstchansen finns kvar

Det var upplagt för en golffest på Hills inför 25 000 åskådare med Henrik Stenson i huvudrollen under tredje ronden av Scandinavian Invitation..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.