DN > Opinion

Saturday, 17 August, 14:38

DN - 21 jul 19 kl. 07:00

Elsa Kugelberg: Även pojkars valfrihet behöver öka
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kugelberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elsa, Kugelberg, Även, pojkars, valfrihetbehöver , öka
News55 - 15 maj 17 kl. 14:31

Elsa, 70, skulle vräkas – tog sitt liv

Elsa, som egentligen heter något annat, led av flera olika sjukdomar som fibromyalgi, IBS, Sjögrens syndrom, hjärtproblem, diabetes, artros och psoriasis. Dessutom hade Elsa även drabbats av tre hjärtinfarkter, rapporterar sn i Nyköping. Elsa led även av psykiska problem, något som bidrog till att samtalen med barnen som båda bor i Nyköping skedde allt mer sällan.

DN - 02 jul 18 kl. 17:00

Elsa Kugelberg: rubrik

En kandidats viktigaste egenskap är att den kan företräda sina väljare ideologiskt. Men olika gruppers närvaro i parlamentet är inte obetydlig..

DN - 02 jul 18 kl. 17:00

Elsa Kugelberg: Det räcker inte att sätta kvinnor på listan

En kandidats viktigaste egenskap är att den kan företräda sina väljare ideologiskt. Men olika gruppers närvaro i parlamentet är inte obetydlig..

DN - 05 jul 18 kl. 06:00

Elsa Kugelberg: Skräpar en så skräpar alla

Så länge den som smutsar ner inte möts av sura miner eller känner skam, kan våra återvinningssystem vara hur effektiva som helst. Skräpet kommer ändå inte att försvinna..

DN - 09 jul 18 kl. 06:00

Elsa Kugelberg: Hyckleri om otrygga anställningar

Socialdemokraterna går till val på att helt ta bort visstidsanställningarna. Därför är det hycklande att de själva ofta använder anställningsformen på regeringskansliet..

DN - 11 jul 18 kl. 06:00

Elsa Kugelberg: Ställ de ansvariga inför rätta

Sverige måste från platsen i FN:s säkerhetsråd fortsatt  driva på för att de ansvariga för brotten mot rohingyerna ställs inför rätta..

Fler nyheter från DN

DN - 21 timmar sedan

Sudans forne diktator måste straffas för sina brott

DN 17/8 2019. Det finns anledning för sudaneserna att vara försiktigt optimistiska inför framtiden. Det finns också all anledning att hålla den nära historien i färskt minne, och….

DN - Igår: 18:00

Gränskontroller är inte vägen framåt

DN 16/8 2019. Den danska regeringens planer på att införa gränskontroller mot Sverige är olycksbådande..

DN - I förrgår: 16:58

Välkommen tillbaka till rättsstaten Sverige

DN 15/8 2019. Ingripandet mot ASAP Rocky innebar att Sverige hamnade i världens synfält under sommaren, men samhällskollapsen lyste med sin frånvaro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.