Expressen > Opinion

Wednesday, 21 August, 13:56

Expressen - 21 jul 19 kl. 06:45

Svensken semestrar dyrare till liten nyttaDen svaga kronan drabbar svensken såväl i butik som på utlandssemester. Det och att inte heller de företag som säljer till utlandet hyllar valutaläget måste Löfven ta på allvar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensken, semestrar, dyraretill , liten, nytta
Expressen - 07 apr 18 kl. 21:34

Mötet med stjärnan får svensken att se liten ut

I nattens NBA-match mellan Los Angeles Lakers och Minnesota Timberwolves hyllades Zlatan Ibrahimovic med familj av ett fullsatt Staples Center.En bild på svenskstjärnan och en viss NBA-legend har nu fått stor spridning på sociala medier."Två giganter hänger med varandra", skriver Lakers på Twitter.

Nyhetskanalen - 18 jun 12 kl. 12:38

Dyrare att vara singel än sambo

Sverige är ett av världens singeltätaste länder, och andelen ensamstående ökar. Singellivet är ofta dyrare än parlivet. Ensamstående lägger betydligt mer på sitt boende än sambos, och allt ifrån semestrar till försäkring blir dyrare.

BT - 18 jun 12 kl. 16:54

Betydligt dyrare att vara singel

Sverige är ett av världens singeltätaste länder, och andelen ensamstående ökar. Singellivet är ofta dyrare än parlivet. Ensamstående lägger betydligt mer på sitt boende än sambos, och allt ifrån semestrar till försäkring blir dyrare.

Länstidningen i Jämtland - 6 timmar sedan

Liten bergspredikan för socialister - Del 13

Länstidningens ledarsida publicerar Göran Greiders bok Liten bergspredikan för socialister. Själv....

Dagens PS - 19 jun 17 kl. 10:07

Här semestrar du billigast

Nepal är världens mest prisvärda land att semestra i. Det visar Forex Banks årliga Semesterindex där genomsnittspriser jämförs på̊ en rad olika produkter som exempelvis en hotellnatt, ett restaurangbesök och en halvliter öl. För den som vill semestra prisvärt inom den närmsta tiden är alltså Nepal det land där du just nu får mest för pengarna.

UNT - 24 jun 12 kl. 19:08

Dyrare att leva som singel

Singellivet är ofta dyrare än parlivet. Ensamstående lägger betydligt mer på sitt boende än sambor, och allt ifrån semestrar till försäkring kostar mer..

Dagens PS - 08 jun 17 kl. 11:24

Rapport: Svensken reser för skattepengarna

Skatteåterbäringen används i hög grad till att köpa fler och dyrare resor, det är till och med mer populärt att resa för skattepengarna än att amprtera på lån och renovera hemma, enligt en undersökning som Sifo gjort bland 1.000 respondenter i ett riksrepresentativt urval på uppdrag av Ticket Privatresor. Knappt 3,2 miljoner personer i Sverige får den här veckan dela på drygt 23,5 miljarder kronor i skatteåterbäring.

BT - 12 okt 14 kl. 06:25

Simhall blir 20 miljoner dyrare

Renoveringen av Sandareds sim- och sporthall blir betydligt dyrare än vad som tidigare beräknats. Notan är 20 miljoner kronor högre. Det är en totalrenovering av Sandareds sim- och sporthall det är tal om.

YLE - 18 dec 16 kl. 14:01

Veterinärpriserna stiger kraftigt - vissa ingrepp över dubbelt dyrare

På fem år har veterinärpriserna stigit drastiskt, ibland med över hundra procent. Vi har grävt i webbarkiv och hittat prishöjningar på upp till 145 procent. Under hösten blev Yle Spotlight kontaktade av en djurägare som tyckte att det var hutlöst att det kostade nästan tvåhundra euro att göra en hälsokoll på en gammal katt.

BT - 22 dec 14 kl. 11:37

Kungen: Man blir väldigt liten

- Det är en händelse som ingen glömmer, säger kungen om dagen då vågorna tog 543 svenskars liv. På annandagens morgon 2004 lyssnade kungen på radio. Han fick, som alla andra svenskar, höra om hur enorma vågor svepte in över kusterna i Sydostasien.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Tomträttssystemet gynnar mest medelklassen

Alltid är det några villaägare eller bostadsrättsföreningar som rasar över höjda tomträttsavgälder. Men systemet är ändå allt för förmånligt..

Expressen - 20 timmar sedan

Varför i herrans namn ska SJ köra tåg i Norge?

Om statliga direktörer inte har vett att göra halt för sina expansionsplaner vid landsgränsen måste regeringen sätta stopp för dem..

Expressen - Igår: 06:30

Helgalet att ta bort läkarrock och domarklubba

Läkarrock och domarklubba blir en allt ovanligare syn på sjukhus och domstolar. Det är inget fel med auktoritetssymboler - tvärtom.  .

Expressen - Igår: 16:27

Löfvens omfördelning för välfärd gäller pluttpengar

Förslaget till ny ekonomisk utjämning mellan kommuner är inte fel, men statens bidrag bör öka betydligt mer och vara generella..

Expressen - I förrgår: 19:00

Klimatkrisen kan bara lösas med fler ingenjörer

Jo, den tekniska utvecklingen har orsakat många av dagens problem. Men det är svårt att komma ur dem utan ingenjörernas hjälp..

Expressen - I förrgår: 18:16

Inför en nationell vårdjournal

Regeringen vill skapa ett nationellt register för vaccinationer. Det är förhoppningsvis första steget på vägen mot gemensamma journaler..

Expressen - 17 aug 19 kl. 17:50

I kris är Januarigänget inget att hålla i handen

Tuffa tider betyder tuffa prioriteringar framöver. Fixeringen vid att uppfylla Januariavtalet är en sällsynt dålig utgångspunkt..

Expressen - 17 aug 19 kl. 07:00

Polisen hinner inte med - låt Göteborg anlita vakter

Göteborgs stad vill anställa fler ordningsvakter, men nekas av polis och domstol. Regelverket måste anpassas till verkligheten..

Expressen - 16 aug 19 kl. 19:00

Sverige har redan sjabblat bort Ylva Johanssons makt

Det ska vara inflytelserikt. Det är enda kravet statsministern har på vilket ansvarsområde vår svenska kandidat till EU-kommissionen, Ylva Johansson, ska få.Men i Bryssel är det enda inflytande Johansson kommer att få, det som hon lyckas grabba åt sig själv..

Expressen - 16 aug 19 kl. 06:45

Låt varken präster eller politiker viga

En majoritet av de religiösa samfunden vill inte viga homosexuella. Och den som vill gifta sig borgerligt får vända sig till politiker. Det är dags att modernisera vigselrätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.