Barometern > Nyheter

Wednesday, 21 August, 09:02

Barometern - 21 jul 19 kl. 06:00

Grotescos Jakob Setterberg fyller 40 år: ”Jag lever på att folk tycker om mig"Humor och barnprogram har blivit Grotescomedlemmen Jakob Setterbergs nisch. Själv tycker han att skådespelarjobbet är det roligaste, men också bland det svåraste, som finns..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Jakob Setterberg, Grotescomedlemmen Jakob Setterbergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grotescos, Jakob, Setterberg, fyller40 , årJag , lever, att folk tycker om mig
YA - 22 jul 19 kl. 00:00

Aktuell: Jakob Setterberg från Grotesco

Humor och barnprogram har blivit Grotescomedlemmen Jakob Setterbergs nisch. Själv tycker han att skådespelarjobbet är det roligaste, men också bland det svåraste, som finns..

Sydsvenskan - 20 jan 15 kl. 10:27

Grotescos show förlängs

I förra veckan var det premiär för comebackande humorgruppen Grotescos scenföreställning "Grotesco på Scala - en näradödenrevy".Showen har sedan dess hyllats av kritiker och nu är det klart att den förlängs med 28 föreställningar - det innebär att Henrik Dorsin och resten av humorgruppen kommer att spela på Scalateatern i Stockholm till och med den 9 maj.Utöver Henrik Dorsin består Grotesco av Emma Peters, Emma Molin, Erik Wernquist, Hanna Dorsin, Jakob Setterberg, Jonas Kahnlund, Linus Eklund-Adolphson, Micke Lindgren, Per Andersson, Per Gavatin, Rikard Ulvshammar och Viktor Titelman.

Kristianstadsbladet - 22 jun 18 kl. 00:02

Jakob vill ut i rymden

Jakob Östberg fyller 25 år på midsommarafton. Men i stället för sju sorters blommor skulle han säkert hellre ge sig ut för att hitta sju nya planeter utanför vårt solsystem. .

GöteborgsPosten - 21 jul 19 kl. 13:28

Han lever på att vara omtyckt av publiken

Jakob Setterberg fyller 45 och har den vanliga ångesten mellan skådespelarjobben..

Jmini.se - 29 jun 16 kl. 19:12

Ingen VM-medalj för Setterberg

Under Mountainbike-EM hemma i Huskvarna i maj blev det en bronspeng för Martin Setterberg från IF Hallby SOK i sprintdistansen XCE. På onsdagen tävlade Setterberg i samma gren under VM i tjeckiska Nove Mesto. Hallby-åkaren tog sig vidare till f.....

Expressen - 07 nov 17 kl. 10:17

Politikerna hyllar Grotescos musikal om flyktingkrisen

Flera framstående politiker porträtteras i humorgruppen Grotescos musikal om flyktingkrisen, där Henrik Dorsin bland annat spelar statminister Stefan Löfven. Även riksdagsledamoten  Hanif Bali (M) porträtteras. Bali skriver på Twitter: "Måste säga att Grotescos skildring av mig är välgjord - vissa av fraserna är faktiskt direkt från mina faktiska tal i riksdagen" .

Skånskan - 13 feb 19 kl. 10:29

Jakob Hellman firar 30 i Malmö

Musik Det är 30 år sedan en avskalad vispop-platta slog ned som en bomb i musiksverige. Sedan blev det tyst om artisten, Jakob Hellman.
Nu kommer han till Malmö med föreställningen "Äntligen borta – Istället för 30 år".

Corren - 30 maj 17 kl. 22:21

Setterberg blev hjälte i derbyt

Anders Setterberg lämnade Skeninge – men så värst många nya ansikten var det inte i nya laget..

UNT - 20 jan 15 kl. 10:25

Grotescos show förlängs

I förra veckan var det premiär för Grotescos föreställning "Grotesco på Scala - en näradödenrevy" på Scalateatern i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 20 jan 15 kl. 10:27

Grotescos show förlängs

I förra veckan var det premiär för comebackande humorgruppen Grotescos scenföreställning ”Grotesco på Scala – en näradödenrevy”. Showen har sedan dess hyllats av kritiker och nu är det klart att den förlängs med 28 föreställningar – det innebär att Henrik Dorsin och resten av humorgruppen kommer att spela på Scalateatern i Stockholm till och med […].

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Astras behandling av lungcancer missar mål

Barometern - 15 minuter sedan

En man gripen för mord i Markaryd

Barometern - 45 minuter sedan

Trump ställer in Danmarkresa

Ett "absurt" förslag. En avfärdad affär. Och en trumpen president.

Barometern - 30 minuter sedan

Handelsbanken varnar för kraftig inbromsning

Svensk tillväxt bromsar in kraftigt nästa år, enligt en färsk prognos från Handelsbankens ekonomer. Tillväxten beräknas nästan halveras till 0,8 procent och återhämtningen 2021 blir trög..

Barometern - 1 timme sedan

Skanska bygger ut Hamnbanan i Göteborg

Barometern - 1 timme sedan

Journalister och reklamare vill ha chefsjobbet

41 personer har sökt jobbet som kommunikationschef i Kalmar kommun, Bland de sökande finns journalister, reklamfolk och en och annan politiker. Totalt 24 av dem bor i Kalmar län. .

Barometern - 1 timme sedan

Danska politiker rasar mot "respektlös" Trump

Förolämpande, barnsligt och respektlöst. Reaktionerna på Donalds Trumps inställda Danmarksbesök har inte låtit vänta på sig..

Barometern - 1 timme sedan

Svensk man åtalad för sexövergepp i USA

Barometern - 1 timme sedan

Resultat: Så gick det för Öland i solligan

Det blev Svenska högarna som för andra året i rad vann SVT:s solliga. Ölands norra udde, som knep titeln flera gånger på 00-talet, hamnade på plats sex..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.