Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 August, 09:02

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 19 kl. 05:00

”Utveckla de fotbollsdrömmar som VM väckt hos tjejer (och killar).”Håkan Wifvesson och Jenny Ahlqvist de Souza, FC Rosengård..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
VM, Wifvesson, Jenny Ahlqvist, Souza, Rosengård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utvecklade , fotbollsdrömmarsom VM , väckt, hos, tjejer, och killar
Sydsvenskan - 21 jul 19 kl. 05:00

”Utveckla de fotbollsdrömmar som VM väckt hos tjejer (och killar).”

Håkan Wifvesson och Jenny Ahlqvist de Souza, FC Rosengård..

SmålandsPosten - 12 feb 14 kl. 06:38

Hos Kulturparken gäller Jantelagen

Allt för många beslutsfattare ser inte möjligheterna i entreprenörens visioner. Jag träffade för många år sedan Ishotellet i Jukkasjärvis grundare Yngve Bergkvist. Han berättade hur han fick kämpa i motvind mot alla småpåvar som inte hade några visioner eller drömmar och som inte trodde på hans idéer, skriver Mats Birgersson, Växjö.

BT - 27 aug 13 kl. 14:18

Ta vara på medarbetarnas drömmar

Svenskt Näringsliv lyfter ofta fram småföretagarnas villkor. I juni i Göteborg sa Jens Spendrup, ordförande i Svenskt Näringsliv, att jobb skapas genom att människor förverkligar sina drömmar och startar eget. Han hänvisar till ?

SVT Debatt - 30 jul 13 kl. 00:04

Centerns söta drömmar döljer systemfel i välfärden

VINSTER I VÄLFÄRDEN Dags för Centern att vakna ur sin ljuva dröm om att välfärdsföretagarna i huvudsak  är strävsamma eldsjälar och att vinsten är sekundär. I verkligheten handlar det om riskkapitalister som genom avancerade bolagskonstruktioner pumpar pengar ur välfärden till skatteparadis. För oss handlar det om ett systemfel, skriver Ulla Andersson (V) i ett svar till Anders W Jonsson (C), och lovar att ständigt störa sömnen ända fram till valet 2014 genom att göra vinster i välfärden till en valfråga.

HBL - 29 maj 14 kl. 07:00

Östermalm lockar

BORGÅ. Kunderna strömmar till Östermalm och det tidigare småindustriområdet har blivit ett område för handel och utveckling.

Många frågar sig varför stadsdelen Östermalm i Borgå har ett så bra sug, varför handeln vill etablera sig där och varför kunderna strömmar till.

YLE - 14 nov 16 kl. 19:00

von Koskull: Kunden måste få personlig service med ett klick

Nordea har under senare tid lidit av ett försämrat rykte. Genom att förnya hela sitt sätt att fungera vill banken vinna tillbaka kundernas förtroende och välvilja. Receptet är att förbättra tjänster och service över nätet.

Alliansfritt Sverige - 16 aug 12 kl. 07:43

Minister förutspår generationskrig och hånar 40-talister

Omslaget till eländet.BOKTIPS. Då var det dags igen.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 15:52

"Yahya har brutit sig ut och brutit sig in"

Foto: TT
Danske Yahya Hassans självbetitlade debutbok kom i höstas, har någon missat det? Även i Sverige har uppmärksamheten varit stor, trots att boken släpps först i nästa vecka. Några av alla dem som boken har engagerat är tre journalister hos oss.

SmålandsPosten - 14 aug 13 kl. 06:41

Dalbo naturlig plats för en saluhall i Växjö

Växjö är en på många sätt blomstrande plats. Vi är mitt i en tillväxtregion, bland de starkaste i landet faktiskt. Andelen nystartade företag ökar stadigt i länet, enligt färska siffror från Tillväxtanalys.

Skånskan - 30 nov 16 kl. 14:23

Owman söker styrkan i mörkret

Christine Owman är aktuell med sin fjärde fullängdare When on fire. Det är en mörk historia sprungen ur det undermedvetnas tankar, drömmar och mardrömmar. Men det är också ett försök att förmedla hopp och inspiration.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

USA redo för samtal med Nordkorea

USA är redo att återuppta samtalen med Nordkorea. – Vi är redo att delta så snart vi hör från våra motparter i Nordkorea, säger Stephen Biegun, USA:s särskilda sändebud för Nordkorea, efter ett möte med sin sydkoreanska motsvarighet Lee Do-Hoon i Seoul..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

125 kvadratmeter stort hus i Bjuv sålt till ny ägare

Ny ägare har tagit över fastigheten på Idrottsvägen 13 i Bjuv….

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

42-åring ny ägare till hus i Bjuv – prislappen: 710 000 kronor

Fastigheten på adressen Ågatan 5 i Bjuv har fått en ny ägare….

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

EVS-are ska utmana Norge på beachen

Landskamperna avgörs i Dahllöfs Park i Trollhättan..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Astras behandling av lungcancer missar mål

Astra Zenecas läkemedel Imfinzi för behandling av lungcancer har inte nått målet, enligt en studie. Behandlingen lyckades inte förlänga livet på patienter där cancern hade spridits till andra delar av kroppen, enligt ett pressmeddelande från företaget..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

En man gripen för mord i Markaryd

En man har gripits för mordet på en 70-årig man i Markaryd, skriver Aftonbladet. Gripandet sker dagen efter polisen valde att gå ut med namn och bild på två män som misstänks för inbladning i mordet. Vice chefsåklagare bekräftar för tidningen att det är.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Handelsbanken varnar för kraftig inbromsning

Svensk tillväxt bromsar in kraftigt nästa år, enligt en färsk prognos från Handelsbankens ekonomer. Tillväxten beräknas nästan halveras till 0,8 procent och återhämtningen 2021 blir trög. "Vi ser en allt svalare utveckling och räknar med att Riksbanken.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”De tyckte att jag skulle byta till rullstolstennis”

Paradressyrryttaren Felicia Grimmenhag trillade av sin häst – är nu redo för EM..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Uppgift: Tanker uthyrd till revolutionsgardet

Den omstridda iranska oljetankern Adrian Darya 1, tidigare Grace 1, används av revolutionsgardet, enligt den iranska nyhetsbyrån Ilna. Den tills nyligen beslagtagna tankern släpptes i förra veckan efter ett beslut i Gibraltars högsta domstol. USA har be.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skanska bygger ut Hamnbanan i Göteborg

Skanska har fått i uppdrag av Trafikverket att bygga järnvägsspår till godsjärnvägen Hamnbanan i Göteborg. Ordern är värd cirka 1,3 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Bygget startar i höst och väntas stå klart 2024.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.