BT > Nyheter

Sunday, 18 August, 08:44

BT - 21 jul 19 kl. 04:00

Låt en pensionär få parkeraDen person, den organisation eller det företag som upplåtit parkeringsrättigheterna till Q-Park torde sakna verklighetsuppfattning, menar insändaren. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
park

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låten , pensionär, , parkera
Skånskan - 09 feb 19 kl. 05:00

Pensionärerna får ej plats på Billingshäll

KÄVLINGE Parkeringen på Billingshäll är det ett problem för många av dem som deltar i pensionärsaktiviteterna. Varje vardag är det så trångt på parkeringen att många tvingas stå på gatan utanför området.– Redan tidigt på morgonen vittnar boende på Billingshäll om att folk parkerar på platserna utanför och sedan springer iväg till tåget.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pensionär i flipflops kraschade bilen rakt ner i privat pool

KALIFORNIEN. Det blev en blöt bilresa i lördags för den 85-årige man som råkade krascha med bilen i en swimmingpool i Altadena, Kalifornien. Körde rakt genom garagetMannen var på väg att parkera i sitt garage när olyckan inträffade.

UT - 12 sep 13 kl. 07:24

Fler medborgarförslagom vägar och trafik

Vid senaste mötet med Kommunstyrelsen besvarades flera medborgarförslag med anknytning till trafikfrågor. Några fick positivt svar. Väg till Hökerums badplats
En Hökerumsbo har vid två tillfällen föreslagit att vägen mellan samhället och badplatsen i Mogden ska åtgärdas eftersom han anser att den är mycket trafikfarlig, och att inte minst barn och ungdomar är utsatta.

YA - 17 okt 13 kl. 10:29

Dyrare lunch och p-böter

Skatten i Ystads kommun höjs inte. Men väl en hel del taxor och avgifter. Nästa år blir pensionärsluncherna dyrare, liksom vatten och avlopp, torgplatserna och att parkera fel.

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:41

Växjö inte så grönt som Berlin

Höstlovsveckan hade jag tillfälle att tillbringa i Berlin. Denna vistelse gav mig möjlighet till flera reflektioner, bland annat vad det är som gör att det är dubbelt så dyrt att parkera min bil en timme i centrala Växjö (18 kronor) mot att parkera samma bil en timme i centrala Berlin (en Euro).
Man kan ju bli grön av avund för mindre.

BT - 10 apr 13 kl. 00:30

Att tänja på arbetslinjen kräver kompromissvilja

Vi måste jobba längre. Budskapet från pensionsåldersutredningen var lika kärvt som väntat. Det kunde inte bli så mycket annat givet de förutsättningar som finns ?

Barometern - 29 aug 13 kl. 16:56

Åtalas för olagliga dass

Striden om dassen vid Wikegårds semesterby fortsätter. Nu åtalas ägarna vid Kalmar tingsrätt. ?

UT - 18 dec 14 kl. 06:08

Lahrin viker inte från värdshusposten

De flesta av Betlehems karaktärer jobbar i skift. 82-årige Ingemar Lahrin viker dock inte från sin post som värdshusvärden Gideon. Alla grupper sedan upplevelsevandringen Till Betlehem startade i Ulricehamns kyrka 1991 har träffat honom.

Skånskan - 27 jun 16 kl. 15:38

Stadsparken öppnar scenen

SVEDALA Scenen håller på att byggas upp och på onsdagskvällen är det dags för premiär för årets upplaga av Sommarscen Svedala.
Lokala band, gästartister som leder allsång, musikquiz och att bara umgås i gröngräset är vad som väntar för dem som tar plats i stadsparken i Svedala.Konceptet är enkelt och har slagit väl ut redan från början.

YLE - 08 dec 16 kl. 17:30

Den finlandssvenska småstaden – paradis eller helvete?

För ett tag sedan bad vi om era småstadsberättelser och fick in många svar. De gav olika bilder av de små städerna i Svenskfinland och det som händer under ytan i dem. Vi sammanställde delar ur berättelserna här.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Hongkongprotester vid avgörande vägskäl

Mycket står på spel när demonstranter i Hongkong återigen förbereder sig för protester mot regionens styre. Förhoppningen är att återuppväcka stödet för proteströrelsen, som tros svikta något efter den senaste veckans våld..

BT - 5 minuter sedan

"Industrihistoria som skrivs i Skellefteå"

Jättefabriken Northvolt ska leverera 2 500 direkta jobb till Skellefteå. Skolor och bostäder tillkommer i rask takt när kommunen försöker hänga med i utvecklingen..

BT - 1 timme sedan

Trafikolycka på R40

En trafikolycka har inträffat på R40, mellan Rångedala och Dalsjöfors. .

BT - 1 timme sedan

Snåriga finanser i bonusfamiljen

Mina, dina och våra pengar. Det kan vara svårt nog att komma överens om ekonomin i en "vanlig" familj. I bonusfamiljen finns det så mycket mer att ta hänsyn till..

BT - 1 timme sedan

Visionen: Skola, bibliotek och vårdcentral

Engelska skolan med plats för 900 elever, vårdcentral och bibliotek. Det är fastighetsägarens framtidsplan för Göta. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.