Aftonbladet > Opinion

Sunday, 18 August, 08:47

Aftonbladet - 21 jul 19 kl. 00:00

Stålarbetarna i Luleå tänker rädda världen
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Luleå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stålarbetarnai , Luleå, tänker, räddavärlden
YLE - 09 okt 14 kl. 12:27

Herman Lindqvist fortsätter upplysa svenskar om Finland

Författaren och populärhistorikern Herman Lindqvist är på turné i Österbotten för att prata om sin bok När Finland var Sverige. I femtio år har hans missionsuppdrag varit att informera svenskarna om Finland. Det går ganska dåligt, säger han själv.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 12:51

Två döda av överdos


Två personer hittades avlidna i Luleå på torsdagen. Polisen har hittat tabletter på platsen och misstänker att de avlidit sedan de tagit någon typ av preparat, skriver polisen i Norrbotten i ett pressmeddelande.Det är ännu okänt vilken typ av preparat det rör sig om, men tabletterna har skickats till Statens kriminaltekniska laboratorium för analys.

BT - 11 jul 14 kl. 12:59

Två döda av överdos

Två personer hittades avlidna i Luleå på torsdagen. Polisen har hittat tabletter på platsen och misstänker att de avlidit sedan de tagit någon typ av preparat, skriver polisen i Norrbotten i ett pressmeddelande. Det är ännu okänt vilken typ av preparat det rör sig om, men tabletterna har skickats till Statens kriminaltekniska laboratorium för analys.

Expressen - 16 nov 13 kl. 19:55

Kattungarna räddades från att dö i ett soprum

Fyra nyfödda kattungar lämnades att dö i ett soprum i Luleå. Men tack vare att två av dem lyckades ta sig ur soppåsen upptäcktes de av sophämtare och kunde räddas. – Man finner inga ord.

Kristianstadsbladet - 11 dec 13 kl. 07:00

När tystnaden bröts avtog hatet

Foto: SVT
I flera år fick kvinnliga journalister och debattörer rådet att inte prata om de hot och det näthat de utsattes för. I våras bröt några av dem tystnaden i Uppdrag Granskning. Vad hände efteråt?

Cornucopia - 24 apr 15 kl. 10:38

Mycket Midsommargryning i försvarspropositionen

Regeringens försvarsproposition låter bitvis som en uppradning av ett antal av de åtgärder som Sverige och svenska försvaret vidtagit i min roman Midsommargryning, speciellt när man tänker på att romanen utspelar sig år 2023. Bland annat gäller detta luftvärn, flygbaser, stridsvagnar, mekaniserade granatkastare, kryssningsrobotar till JAS 39E och även offensiv cyberkrigförmåga.

Ett urval av hur verkligheten upprepar dikten följer nedan.

Cornucopia - 24 apr 17 kl. 18:05

MÖP-måndag - MSB: Ryska kärnvapen åter aktuella mot Sverige - beredskap behöver återskapas

MSB publicerade för snart två månader sitt underlag inför kommande försvarspolitiska inriktningsbeslut. Bland mycket annat konstaterar man att Sverige återigen måste kunna hantera att bli angripna av ryska kärnvapen.
Effekten av markbrisad med 150 kt taktiskt kärnvapen mot F 16 Ärnas berghangarer nordväst om Uppsala.

Supermiljöbloggen - 24 maj 19 kl. 14:54

KTH-professorn: ”Vad väntar vi på?”

Klimatförändringarna är nu så omfattande och snabba att regeringen bör följa Irlands och Storbritanniens exempel och deklarera ett nationellt nödläge, skriver Staffan Laestadius, professor emeritus  industriell utveckling vid KTH i Stockholm, idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen.  Ett fredstida undantagstillstånd har inte förutsetts i regeringsformens 15:e kapitel (kan hanteras innan nästa riksdagsval) men det betyder i dagsläget inte så mycket. Nödläget är främst till för att markera situationens allvar och för att kraftfullt inleda en klimatomställning som de facto ännu väntar.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - Igår: 23:45

Klimatkatastrofen borde vara röd dröm

Aftonbladet - I förrgår: 00:00

Föräldrarnas tjat förstör vår skola

Aftonbladet - I förrgår: 23:45

Du måste vakna och ta ditt ansvar

Aftonbladet - I förrgår: 16:00

Lööf borde också ta ansvar för sin politik

Aftonbladet - 14 aug 19 kl. 16:23

Asap Rocky gjorde häktade en tjänst

Aftonbladet - 14 aug 19 kl. 20:48

Rika knarkare bor ju också i Sverige

Aftonbladet - 15 aug 19 kl. 00:00

Ett samhälle i kris när unga kraschar

Aftonbladet - 13 aug 19 kl. 16:00

Ljudet som överröstar käbblet om rökförbudetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.