Skånskan > Opinion

Wednesday, 21 August, 06:39

Skånskan - 20 jul 19 kl. 23:08

Två MC-förare omkom samma kvällSKÅNE Under fredagen inträffade två trafikolyckor med motorcykel vid olika platser och tidpunkter. Båda MC-förarna åkte till sjukhus med allvarliga skador.Första trafikolyckan inträffade i Svedala på väg 108. En personbil och motorcykel kolliderade strax efter klockan 18. Vägen var avstängd i alla riktningar och MC-föraren i 30-årsåldern fördes till sjukhus där han senare avled.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MC, SKÅNE Under, Svedala, Nobelvägen, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, MC-förare, omkomsamma , kväll
YLE - 10 dec 12 kl. 20:09

Bilförare omkom i kollision med skolbuss

En bilförare omkom i en trafikolycka mellan en personbil och en skolbuss i Kausty på riksväg 13 i dag. Personbilens förare miste livet i olyckan. Tretton skolbarn fick lindriga skador.

YLE - 28 aug 13 kl. 17:26

Traktorförare omkom i krock i Lojo

En traktorförare omkom i en kollision på Åbovägen i Lojo i eftermiddags. Enligt Räddningsverket körde en personbil in i traktorn i samband med omkörningssituation. Olyckan inträffade mellan Saukkola och Nummis.

NSD - 08 jun 12 kl. 13:57

Bilförare omkom vid singelolycka

En bilförare omkom när han körde in i ett betongfundament vid en väg i Gällivare vid lunchtid på fredagen..

Nyhetskanalen - 08 jun 12 kl. 14:00

Bilförare omkom vid singelolycka i Gällivare

En bilförare omkom när han körde in i ett betongfundament vid en väg i Gällivare i Norrbotten vid lunchtid på fredagen.
Mannen var ensam i bilen. Olycksorsaken är ännu okänd, enligt nsd.

NSD - 03 jul 12 kl. 20:25

MC-förare omkom i trafikolycka

En mc-förare omkom i en olycka med en långtradare utanför Norrtälje på tisdagsförmiddagen, skriver norrteljetidning.se..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mc-förare omkom i krock

En 37-årig mc-förare omkom på torsdagskvällen sedan han krockat med en bil på Gävlevägen i höjd med Skutskär.Olyckan inträffade när bilisten skulle svänga vänster och inte uppmärksammade den mötande motorcykeln. 37-åringen fördes till sjukhus där han senare avled..

SvD - 27 apr 13 kl. 12:08

Mc-förare omkom i singelolycka

En mc-förare omkom i en singelolycka i närheten av Horred i Marks kommun i går kväll..

DN - 15 jul 13 kl. 21:03

Mc-förare omkom i krock med buss

En motorcykelförare omkom på måndagskvällen i en kollision med en buss på länsväg 255, i höjd med Vassunda, strax väster om Knivsta..

Expressen - 15 jul 13 kl. 21:25

Mc-förare omkom i krock med buss

En mc-förare omkom efter att ha krockat med en buss utanför Knivsta i Uppland på måndagskvällen. ? Tyvärr hade motorcyklisten avlidit vid vår framkomst, säger Lars-Åke Stevelind, operativ chef på räddningscentralen i Stockholms län, till TT..

BT - 15 jul 14 kl. 14:42

Mc-förare omkom på E20

En mc-förare omkom efter att ha väjt för en bilist vid en påfart till E20 norr om Skara. Motorcyklisten miste kontrollen över sitt fordon och vurpade illa. Bilisten var inte inblandad i själva kraschen.

Kristianstadsbladet - 15 jul 14 kl. 14:42

Mc-förare omkom på E20


En mc-förare omkom efter att ha väjt för en bilist vid en påfart till E20 norr om Skara.Motorcyklisten miste kontrollen över sitt fordon och vurpade illa. Bilisten var inte inblandad i själva kraschen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Bilbrand utanför Scandic Segevång

Malmö Sent på tisdag kväll inkommer ett larm om en bilbrand utanför Scandic hotell i Segevång, Malmö.Larmet inkom till SOS Alarm vid klockan 22 26. En personbil ska stå i lågor utanför Scandic hotell Segevång, på Segestigen i Malmö.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bestrider dyrt och okänt samtal

Hörby En man i 80-årsåldern har bestridit sin faktura för juli från sin mobiloperatör.
Fakturan innehåller en utgift om ett utlandssamtal som mannen inte alls känner igen.
Han har även polisanmält händelsen, och den rubriceras som bedrägeri.

Skånskan - 12 timmar sedan

Slogs ned med bensindunk

Hörby En 28-årig kvinna har anmält en misshandel som ska ha skett på Nya torg vid 23-tiden på kvällen fredagen den 16 augusti.
Hon ska ha kommit i gräl med en för henne okänd person och ska vid ett senare tillfälle ha fått, vad hon tror var, en bensindunk i bakhuvudet.
Slaget ska ha orsakat smärta, men hon ska inte ha behövt uppsöka vård.

Skånskan - 12 timmar sedan

Många reagerade över klistermärken

Staffanstorp Klistermärken med ett hotfullt budskap skapade debatt i sociala medier.I slutet på förra vecka sattes klistermärken upp på lyktstolpar i Staffanstrorp.
Motivet föreställde en likadan lyktstople, som märket satt på, med en repsnara hängandes från den välvda toppen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Ut­reder grov stöld och hä­le­ri

Staffanstorp Po­lisen är för­te­gen om en ut­red­ning som på­går i kommunen.
En­ligt an­mä­lan ska det gälla grov stöld och hä­le­ri. Men efter­som man är i ett käns­ligt läge i ut­red­ningen vill man var­ken säga nå­got om brotts­tid el­ler brotts­plats.

Skånskan - 13 timmar sedan

Lastbilsolycka vid Tranarpsbron

Klippan Klockan halv sex inträffar en olycka på E4 vid Tranarpsbron, Klippan kommun. En lastbil är inblandad i olyckan.Larmet inkom 17 23..

Skånskan - 13 timmar sedan

Bar luftgevär och dödshotade boende

Skurup Med ett luftgevär dödshotade 57-åringen boende på en gård.
Nu åtalas hon för två fall av grovt olaga hot.Det var på en mindre ort i kommunen som den 57-åriga kvinnan den 3 augusti uppges ha riktat hot mot en man och en kvinna.

Skånskan - 14 timmar sedan

Efterlyser med namn och bild

MARKARYD Under tisdagen gick polisen ut med namn och bild på de två ukrainska medborgare som misstänks för mordet på Gert-Inge Bertinsson i Markaryd.Det rör sig om män vid namn Olexsandr Traiduk och Yaroslav Lavryniv, 47 respektive 48 år gamla, som efterlyses för mord och tillgrepp av fortskaffningsmedel. Traiduk misstänks också för försök till kortbedrägeri efter att ha försökt ta ut pengar från Gert-Inge Bertinssons kort.

Skånskan - 14 timmar sedan

Flera bilar i olycka vid mataffär

Trelleborg Tre personbilar är inblandade i en trafikolycka utanför Willys i Trelleborg.Enligt larmet, som inkom 16.20 på tisdagen, ska tre personbilar vara inblandade i en trafikolycka på Hedvägen, utanför Willys, i Trelleborg.

Skånskan - 14 timmar sedan

Mopedolycka på Amiralsgatan

Malmö Strax efter klockan fyra på tisdag eftermiddag inträffar en trafikolycka på Amiralsgatan i Malmö. En moped är inblandad i olyckan.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 16 21.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.