Barometern > Nyheter

Tuesday, 20 August, 19:02

Barometern - 20 jul 19 kl. 22:03

Larm: Kalhygge i Mönsterås brinner
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mönsterås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larm, Kalhyggei , Mönsterås, brinner
Expressen - 04 maj 16 kl. 10:39

Larm om villabrand – huset ska vara rökfyllt

En villa utanför Mönsterås brinner, skriver Östra Småland. Huset ska vara rökfyllt..

Barometern - 22 jul 16 kl. 14:05

Brand i lotteristånd i Mönsterås

Enligt ett larm som inkommit till räddningstjänsten brinner det i en liten byggnad, ett lotteristånd, i Emågårdsparken (gamla danspalatset)..

Expressen - 28 nov 18 kl. 18:39

Försäkringsbolag slår larm: "Privatleasade bilar brinner"

Privatleasade bilar kan bli en dyr affär i slutändan.På försäkringsbolaget If har man upptäckt ett mönster, där leasingkunder med skulder till uthyraren fått bilen uppbrunnen eller stulen i slutet av avtalsperioden.– Problemen är störst i Skåne och särskilt i Malmö, säger Anders Lindstrand, utredningschef hos If..

Skånskan - 09 apr 19 kl. 12:03

Kraftig brand i Limhamn

Limhamn Rullar med konstgräs brinner vid Limhamns idrottsplats.
Allmänheten varnas efter branden och uppmanas hålla sig inomhus. Klockan 11.

SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 06:12

?En bomb ska smälla på Dalbo torg?

Först ett bombhot om att det skulle ”smälla” på Dalbo torg. Några minuter senare brinner en bil kraftigt vid Coop Dalbos butik, med stor risk för spridning. Det var den andra bilbranden i området de senaste dagarna.

SmålandsPosten - 26 aug 14 kl. 08:14

Mordbrand på pizzeria- barnfamilj fick evakueras

En brand utbröt i natt på den gamla pizzerian i Strömsnäsbruk i Markaryds kommun och boenden fick evakueras. Polisen misstänker mordbrand. Det var vid halvtvåtiden under natten till tisdagen som räddningstjänsten fick ett larm om att det brann på den gamla pizzerian i Strömsnäsbruk.

BT - 18 dec 14 kl. 02:58

Explosion i Rinkebys centrumbyggnad

Brandkåren och polisen genomför en insats i Rinkeby i västra Stockholm, efter larm om en explosion i centrumbyggnaden. - Fönster har tryckts ut och det är också andra skador på byggnaden säger Magnus Andersson på Storstockholms räddningscentral.Polisen har startat en förundersökning om mordbrand.

BT - 21 dec 13 kl. 09:33

Storbrand på Hisingen under kontroll

Den storbrand som rasat i natt i en av Volvos anläggningar på Hisingen, Är nu under kontroll. Ett 50-tal brandmän har arbetat med släckningen. Hela byggnaden, kring 15 000 kvadratmeter stor, är påverkad.

BT - 09 feb 14 kl. 12:46

Branden på Kristineberg släckt

Räddningstjänsten fick vid halv ett-tiden flera larm om att det brinner i en lägenhet på Lars Kaggsgatan i Borås. Eldsvådan hade startat i en säng. Larmet om en brand på fjärde våning i ett av sjuvåningshusen på Lars Kaggsgatan fick fyra bilar från räddningstjänsten att rycka ut.

Västerbottens Folkblad - 14 aug 14 kl. 10:17

Brand i ladugård

SOS har fått ett larm om att det brinner i en ladugård i Lövvattnet utanför Lövånger. Enligt SOS Alarm ska 35 kor befinna sig i ladugården där lågor slår ut genom både tak och fönster. Räddningstjänsten, polis och ambulans är på väg till platsen..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

USA och Kina varnar för IS

Barometern - 5 minuter sedan

Dömd psykolog riskerar legitimation

Barometern - 15 minuter sedan

Kamerun fängslar separatistledare på livstid

Barometern - 30 minuter sedan

Väderums restaurang satsar

En ombyggnad,en utökning av serveringen, nya möbler och installation av en pizzaugn. Väderums Restaurang, tidgare Väderums Kafé på Västra industriområdet i Oskarshamn, har genomgått en förändring..

Barometern - 30 minuter sedan

Antal döda stiger i attack i Burkina Faso

Barometern - 30 minuter sedan

Hockeyförbundet får kritik: Yrvaket och tondövt

Svenska ishockeyförbundet tacklade konflikten med Damkronorna fel från början. Det anser pr-konsulten och krishanteringsexperten Patrik Westander..

Barometern - 45 minuter sedan

Neville: Spelare borde bojkotta sociala medier

Barometern - 1 timme sedan

Positiv skolstart för Åkrahäll

146 nya elever påbörjade under tisdagen sitt första år på Åkrahällskolan. En siffra som inte var lika hög under de preliminära antagningarna tidigare i år. .

Barometern - 1 timme sedan

Hårt tryck i Kalmars butiker i juni och juli: ”Slår budgeten”

Sommarhandeln i Kalmar har varit ovanligt stark, visar statistik från handlarna själva. Ett viktig skäl till det är alla utländska gäster. ”Snacket om sommarstaden Kalmar sprider sig”, säger Kalmar Citys centrumutvecklare Lisa Söderholm..

Barometern - 1 timme sedan

Svensk mixedtävling kan hamna på Europatouren

Scandinavian Invitation har inte hunnit börja men redan nu pratas det mycket om kommande år. Bland annat kan en mixedtävling i Sverige bli verklighet på Europatouren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.