GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:13

GöteborgsPosten - 20 jul 19 kl. 11:09

Moralisk gråskala i "Cyberpunk 2077"Polska CD Project Red lämnar "The Witchers" fantasyvärld bakom sig och ger sig in i framtiden med "Cyberpunk 2077"..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Cyberpunk, CD Project Red, The Witchers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moralisk, gråskalai , Cyberpunk, 2077
Sydsvenskan - 20 jul 19 kl. 11:03

Moralisk gråskala i ”Cyberpunk 2077”

Polska CD Project Red lämnar "The Witchers" fantasyvärld bakom sig och ger sig in i framtiden med "Cyberpunk 2077". "Det är en urban öppen värld som verkligen känns levande när du spelar spelet", lovar spelets visuellt ansvariga Katarzyna Redesiuk. Jätt.

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 19 kl. 11:03

Moralisk gråskala i ”Cyberpunk 2077”

Polska CD Project Red lämnar "The Witchers" fantasyvärld bakom sig och ger sig in i framtiden med "Cyberpunk 2077". "Det är en urban öppen värld som verkligen känns levande när du spelar spelet", lovar spelets visuellt ansvariga Katarzyna Redesiuk. Jätt.

Sydsvenskan - 07 nov 14 kl. 04:00

En vuxen westernför vuxna människor

Likt ”True Grit” och and­ra sentida västernfilmer och tv-serier är ”The Homesman” en uppgörelse både med det romantiska skimret från genrens klassiska period och spaghettivästernrullarnas serietidningsstiliserade blodbad på 1960-talet. Filmen är baserad på en prisbelönt roman med samma namn från 1988 av västernförfattaren Glendon Swarthout, mest känd i Europa för ”The Shootist” — förlagan till John Waynes sista film "Den siste gunfightern” (1976). Det är en kärv bild av västern som skildras, fylld av svält, svindel, mord och övergrepp men också av civilkurage, mänsklig anständighet och kärlek, påtagligt ofta från folk utan synbara hjälteegenskaper som vapenskicklighet.

Politologerna - 28 maj 19 kl. 08:31

Migrationspolitiska dilemman: Björn Östbring svarar Ludvig Beckman

Det här är ett gästinlägg av Björn Östbring, fil. dr i statsvetenskap och litteraturredaktör för Statsvetenskaplig tidskrift. * * * I en recension i Svenska Dagbladet gav opponenten Ludvig Beckman nyligen ett negativt omdöme åt min avhandling Migrationspolitiska dilemman: Om idealism och realism i liberal politisk teori.

YLE - 13 nov 14 kl. 13:15

Moralen och den globala uppvärmningen

Det är framför allt vår moraliska plikt att motarbeta den globala uppvärmningen, säger John Broome, professor i moralfilosofi vid Oxfords universitetet, på besök i Helsingfors där Kvanthopps Marcus Rosenlund fick en pratstund med honom. Broome har också ett förflutet som nationalekonom, Men på sistone är det FN:s klimatpanel IPCC som har hållit honom upptagen. Broome är en av författarna till FN:s klimatpanel IPCC:s senaste syntesrapport, publicerad helt nyligen, som sammanfattar den mer omfattande rapporten på ett språk som också beslutsfattare och lekmän förstår.

Nyheter 24 - 09 aug 11 kl. 10:20

Soffliggarna är de sanna demokraterna


KRÖNIKA. Zeke Tastas ifrågasätter vår demokrati och frågar sig varför vi inte vågar utveckla den. I Vallentuna har partiet Demoex ett mandat.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 06:30

Passionen går inte i pension

SvenskaDagbladet
Merete Mazzarellas bok får ­Aase Berg att känna akademikerförakt och moralisk upprördhet. Till en början. Men sedan vidgar det raffinerande berättandet synen på kärlek, ­förtroende och svek.

Barometern - 23 nov 13 kl. 09:44

Östtyskt på Östrabo

VÄXJÖ. Underrättelseverksamhet och vänskapsrelationer går sällan hand i hand, men ibland är gränserna svåra att dra. Från 1970-talets mitt fram till murens fall förekom regelbundna kontakter mellan Växjö stift och den protestantiska kyrkan i Greifswald i dåvarande DDR, kontakter som konkret tog sig uttryck i besök, utbyten och stöd till byggnadsprojekt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Över 60 döda i IS-dåd på bröllopsfest

Minst 63 personer har dödats och över 180 skadats i en attack mot en bröllopsmottagning i Afghanistans huvudstad Kabul..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Två misstänkta våldtäkter på ungdomsfestival

Två våldtäkter har anmälts på ungdomsfestivalen We are Sthlm i centrala Stockholm..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Zlatans rival historisk i MLS

Zlatan Ibrahimovic får ursäkta – den som har gjort flest poäng under en och samma säsong i den amerikanska fotbollsligan MLS heter Carlos Vela. Mexikanen tryckte in sitt 24:e mål för säsongen, hans 39:e poäng totalt, när Los Angeles FC besegrade Real Salt Lake med 2–0 i natt..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Man död efter drunkningslarm

På söndagsmorgonen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Tidaholm sedan en inringare sett en man ligga i vattnet i ån Tidan. På eftermiddagen bekräftade polisen att mannen var avliden..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Nybyggda kollektiv kan korta bostadsköerna

Företaget ska möta politiker i Göteborg för att diskutera en etablering i staden..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Magmusklerna separerades – fick betala operation själv

I dag är Johanna certifierad mammamagetränare • Här är hennes övningar som bygger upp styrkan igen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Över 300 migranter stoppade i Turkiet

Turkiska myndigheter har hindrat 330 migranter från att ta sig till den grekiska ön Lesbos. Migranterna, som kom från bland annat Afghanistan och Syrien, stoppades vid sju olika tillfällen under helgen när de försökte ta sig över havet..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Hållbarhet en utmaning för e-handeln

E-handeln fortsätter att öka. Men med den ökar också transporter och returer, som i sin tur innebär stora utmaningar både för e-handlarna och för klimatet..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

"Det betyder otroligt mycket för oss"

Starkare startfält och lärdomar från i fjol – då hoppas Scandinavian Invitation toppa 2018 års tävling..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Svensktoppen: Maggio kvar i täten

Veronica Maggio och låten "Tillfälligheter" håller sig kvar i topp, men har nu samma poäng som tvåan Mares med "Sunnanvind". Gammal når sin bästa placering på listan när "Sånger från förut" klättrar till en femte plats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.