YA > Nyheter

Friday, 23 August, 12:49

YA - 20 jul 19 kl. 21:04

Liten rosfestival lockade fantasterHur gör man man när man får svampangrepp? Vilken ros luktar mest? Hur hög kan en ros bli? Kan den växa på en balkong? Hur tar man sticklingar?.
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liten, rosfestival, lockade, fantaster
Helsingborgs Dagblad - 16 dec 15 kl. 15:23

Kraften lockade fantaster till bion

Star Wars-febern griper tag även i Helsingborg idag när den nya filmen "The force awakens" har premiär..

SN - 21 aug 16 kl. 17:32

Vrena unika blomma lockade entusiaster

En mycket liten blomma lockade ett gäng entusiaster till Vrena station på lördagsförmiddagen. Den ovanliga blomman skorem växer nämligen bara där. Och just nu blommar den..

Sydöstran - 15 dec 13 kl. 15:37

Liten julmarknad lockade många besökare

Blekinge Läns tidning - 15 dec 13 kl. 15:37

Liten julmarknad lockade många besökare

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 16 kl. 15:40

Liten orkester lockade stor publik

Ängelholms unika orkester bjöd på konsert..

Skånskan - 19 jul 19 kl. 13:19

Rosfestival på Elfstrands

sjöbo I morgon, lördag, är det dags för rosfestival i Elfstrands trädgård, vilken arrangeras tillsammans med Roskraft på Österlen.
Else Olsson från Roskraft kommer visa upp en samling rosor och det blir utställning, rådgivning och försäljning. Den vetgirige kan även få lära sig att på egen hand ta rossticklingar.

Kristianstadsbladet - 05 aug 18 kl. 11:00

Volvoträff lockade mycket folk

Under lördagen arrangerades en Volvoträff på Bella's place där Volvoägare och fantaster träffades och deltog i olika aktiviteter. Intresset var stort..

Dagens PS - 04 jun 19 kl. 15:33

Apple-monster, Nutella-fantaster och jämställdhet

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. ”Monumental dag för Kinnevik”
Kinnevik säljer 11 miljoner av sitt totala innehav på 38 miljoner aktier i Millicom, och det ska ske genom ett publikt erbjudande. Resten av innehavet i telekombolaget ska enligt planen delas ut till Kinneviks aktieägare.

Jönköpingsnytt - 18 jun 12 kl. 12:42

Harley Davidson-fantaster tog över Visingsö

Visingsö Tour 2012 är över för den här gången. 150 Harley Davidson-fantaster brydde sig inte så mycket om vädret när man i helgen besökte Visingsö..

Dagens PS - 04 jun 19 kl. 07:28

Nutella-fantaster drabbas av strejk

Strejken för högre löner vid världens största Nutella-fabrik har pågått en vecka. Det är vid fabriken i norra Frankrike som arbetarna strejkar för högre löner och följden är enligt facket att flera nyckelingredienser till choklad- och hasselnötskrämen börjar ta slut, rapporterar AFP, uppger Omni Ekonomi. Vid den franska fabriken tillverkas en fjärdedel av världens Nutella och effekten av strejken är att endast en av fabrikens produktionslinor är i gång.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Henrik Larsson slutar i HIF

YA - 30 minuter sedan

Oro för bojkott efter skogsbränder i Amazonas

Missnöjet med Brasiliens ovilja att ta tag i bränderna i Amazonas sprider sig över världen. Irland hotar med att försöka stoppa frihandelsavtal och lokala politiker fruktar en kommande bojkott av brasilianska livsmedel..

YA - 1 timme sedan

”Normalt sett ska varningsskyltar sättas ut” – farthindren i Vollsjö har överraskat bilister

Normalt sett ska varningsskyltar sättas upp vid farthinder som smalnar av vägbanan. Det framgår av Transportstyrelsens föreskrifter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.