Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 22 August, 00:34

Sydsvenskan - 20 jul 19 kl. 20:53

Norén vägrar att ge uppHenrik Stenson har gett upp. Men Alex Norén är inställd på att fortsätta jaga segern i British Open. – Man kan ha en drömrunda, skjuta två under och vinna hela skiten, säger han. Henrik Stensons birdie på 18:e hålet innebär att han är sex under par infö.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stenson, Alex Norén, British Open, Stensons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norén, vägraratt ge upp
DN - 20 jul 19 kl. 21:00

Norén vägrar att ge upp: Kan ha en drömrunda

Henrik Stenson har gett upp. Men Alex Norén är inställd på att fortsätta jaga segern i British Open. – Man kan ha en drömrunda, skjuta två under och vinna hela skiten, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 19 kl. 20:53

Norén vägrar att ge upp

Henrik Stenson har gett upp. Men Alex Norén är inställd på att fortsätta jaga segern i British Open. – Man kan ha en drömrunda, skjuta två under och vinna hela skiten, säger han.

GöteborgsPosten - 20 jul 19 kl. 21:13

Norén vägrar att ge upp

Henrik Stenson har gett upp..

SmålandsPosten - 21 jul 14 kl. 06:02

Kvinna vägrar acceptera beslut: ? Jag blir sjuk om de tar mina djur.

Länsstyrelsen har förbjudit lantbrukaren att ha djur. Beslutet togs för över ett år sedan. Men här finns fortfarande både hundar, katter och hönor.

BT - 30 sep 14 kl. 07:53

Lars Noréns familjenatt

Natten är dagens mor blev Lars Noréns stora genombrott när den först spelades på Malmö Stadsteater 1982. Alltsedan dess är den en svensk teaterklassiker och har satts upp ett otal gånger runt om i hela landet. Den mest kända uppsättningen, som också spelades in och visades på SVT, sattes upp på Göteborgs Stadsteater 1984 med en ung Reine Brynolfsson i huvudrollen.

YLE - 02 apr 13 kl. 05:14

Hursti vägrar "politiskt stämplad mat"

Heikki Hursti och hans välgörenhetsorganisation säger nej till att ta emot mat om den kommer från organisationer med politisk koppling. Samtidigt går man in för strängare regler när det gäller åt vem maten ska ges. Aktivisten Anita Koivunen, som ställt upp i kommunalvalet för Finlands kommunistiska parti, har flera gånger fått nej av Hursti.

BT - 28 mar 14 kl. 09:40

Närodlat kräver att konsumenterna vägrar att betala för lite

Den som tror att politiker låter maten tysta mun, den har mycket att lära. I helgen drar det ihop sig till korvfestival i Stockholm där Annie Lööf (C) och Peter Eriksson (MP) ska debattera närodlad mat. I förra veckan var det Lööfs partivän och ministerkollega Eskil Erlandsson som visste att berätta att han och regeringen med 700 000 kronor hade räddat den öländska odlingen av bruna bönor.

Skånskan - 14 nov 15 kl. 14:00

In­gens rät­tig­het

Opinion En kris­ten barn­mor­ska me­nar att hon ska slippa ut­fö­ra aborter med hän­visning till sin kris­tna tro. Tings­rätten håller inte med. Det är ett ex­tra väl­kom­met be­sked efter­som det är första gången ett samvetsfrihetsmål prövas i en svensk dom­stol.

Cornucopia - 10 aug 17 kl. 20:27

Gästinlägg: Om flygande hundarnas stad, Leviathan-byn, och måsmyggorna

Nedan följer det femte inlägget kring försöket att segla Nordostpassagen i sommar, som bloggen sponsrar. Första inlägget hittas här. Andra inlägget innehöll dåliga nyheter om att seglatsen stoppats av ryska myndigheter enligt den ryska grundinställningen att om det inte uttryckligen är tillåtet är det förbjudet.

Skånskan - 29 dec 16 kl. 03:00

Ge kom­munerna rim­liga vill­kor

ERWP.fif(0)Kom­munernas verk­sam­het un­der 2016 har till stor del handlat om in­teg­ra­tion. Ny­an­lända flyk­tingar ska ges bo­stad, Sfi-un­der­visning och skola för barnen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Samma lastbil körde in i två viadukter

En långtradare lastad med betongdelar, framförd av en man i 50-årsåldern, körde vid elvatiden på onsdagen in i en viadukt i Enköping då släpet var för högt. – Det flög av en del betonggrejer ned på vägen, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Campo Bahia favorit i derbyt

Campo Bahia blir hästen att besegra i Svenskt Travderby. Fyraåringen imponerade stort när han vann ett av sex uttagningslopp på Jägersro på tisdagskvällen. – Om allt går normalt i finalen blir han svårslagen, sade tränaren och kusken Conrad Lugauer.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Jakt och resor bakom avbokade operationer

Alltför många patienter hoppar av planerade operationer med kort varsel, konstaterar forskarna bakom en ny studie. På en klinik i Mora avbokades 13 procent av operationerna. Flera angav skidresor och jakt som skäl för avbokning.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Markägare i Jokkmokk vill få tältläger avhyst

Markägaren Jokkmokks allmänning begär hjälp av polisen för att avhysa deltagarna i det stora tältlägret Rainbow Gathering, rapporterar lokala medier. Deltagarna, som samlades i Kallakområdet den sista veckan i jul och planerar att stanna till början av.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Varför ska GDPR påverka skolfotona – skolan hanterar ju inte bilderna

Kurt Källblad tycker att det är synd att Malmö drar in klassfotograferingen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Brand i kolonistuga i Trelleborg

En kolonistuga i Trelleborg började brinna under onsdagskvällen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Lärarvikarie försökte sänka Malmöelevers betyg – blev överkörd

Skolinspektionen kritiserar Malmöskolas betygssättning..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Efter sex års slit: Inflyttningsfest på Botildenborg

Det var inte ett renoveringsobjekt, det var en ruin..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Rosenqvist till start efter otäcka kraschen

Svenske Indycarföraren Felix Rosenqvist kraschade otäckt i ett lopp i Pennsylvania i söndags och fördes till sjukhus. Men 27-åringen klarade sig utan allvarliga skador och nu har han också fått klartecken från tävlingsorganisationen att komma till start.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Gräsbrand norr om Beddingestrand

Det började brinna i terrängen norr om Beddingestrand under onsdagseftermiddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.