Skånskan > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:01

Skånskan - 20 jul 19 kl. 17:41

Loppis med flera kvaliteterjanstorp Den klassiska loppmarknaden i Janstorp är en chans att stötta det lokala laget, träffa gamla vänner och göra en tjänst för miljön.Ett par hundra fler besökare än förra årets stekheta loppis hoppades marknadsansvarige Per Viktorsson på innan lördagens start.
Det skulle innebära lite mer än 3 000 besökare som hjälper till att stötta Janstorps AIF:s verksamhet.
– Förberedelserna har gått helt enligt plan, säger Per Viktorsson som även är klubbens ordförande. Han tycker det är viktigt att hela tiden förändra sig och en lärdom från förra året som drogs var bland annat att tydligare visa möjligheten till Swish-betalning.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Den, Janstorp, Per Viktorsson, Janstorps AIF, Swish, Joakim Olsson, Skurupsbon Anne Lundberg, Skånska Dagbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Loppismed flera , kvaliteter
YLE - 14 apr 17 kl. 08:47

Loppis med prylar och bönekapell

Det är svårt att avgöra vad som är charmigare, de gamla träbyggnaderna målade i rödmylla eller de otroliga mängderna med begagnade grejer som trängs på hyllor, golv och i taken. Loppmarknaden i centrum av Ekenäs är i alla fall ett populärt turistmål. - Jag har haft besök av både amerikaner, japaner, nordbor och européer, säger Greger Wergilis.

YLE - 03 aug 15 kl. 05:33

Loppis i många olika former

Loppis är en trend som växer. På bara några år är det inte längre tabubelagt att köpa kläder, accessoarer och möbler från loppmarknader. Det finns fysiska loppmarknader, nätloppisar, "roskalavat" och Facebookloppisar.

BT - 18 maj 13 kl. 12:30

Premiär för loppis i Rångedala

Solen flödade och lättklädda människor strömmade till vid premiären för loppis i Rångedala. Den gamla syfabriken fylldes snabbt, och köpare och säljare hittade varandra. Ja, i går var det premiär för den nya loppmarknaden i Rångedala.

Kristianstadsbladet - 15 jul 14 kl. 06:45

Livet är loppis

Att köpa och sälja på loppis har blivit en folkrörelse i tiden.Ett fritidsintresse. Nytta, nöje och äventyr i ett.

BT - 15 jul 14 kl. 06:45

Livet är loppis

Att köpa och sälja på loppis har blivit en folkrörelse i tiden. Ett fritidsintresse. Nytta, nöje och äventyr i ett.

DalaDemokraten - 07 jul 15 kl. 17:33

Plötsligt går alla på loppis

När jag var yngre så ansågs loppis, second hand och begagnat som något lite sunkigt. Vad jag minns så fanns det inte så många loppisar heller? Jag har hört någon historia om att folk förr trodde att loppiskläder var fulla av loppor?!

Trelleborgs Allehanda - 29 apr 12 kl. 21:18

Eldsjälar värmde upp regnig loppis

Vädrets makter var inte med Lions Club Trelleborg i lördags. Regnet hällde ner när de arrangerade loppis i Trelleborg.
?

Barometern - 01 okt 13 kl. 07:57

Loppis och mässa ska ge hjälp åt Lettland

Företagarna Lorita Leek och Linda Lawner-­Wåhlin gör gemensam sak. De samarbetar kring loppis- och skivmässan i Kristallen till förmån för Lettlands vänner. Lorita Leek, som driver företaget Devent, håller i trådarna angående loppis- och skivmässan och nästa gång det är dags för den är lördagen den 26 oktober.

SmålandsPosten - 26 jan 15 kl. 06:19

Loppis ? en folklig mötesplats

Det som är skräp för den ene, är bra att ha för den andre. I Konga folkets hus har man ordnat loppis i många år. Igår hölls den första för i år.

Skånskan - 20 apr 16 kl. 17:10

Sålde stöldgods på Nydala loppis

MALMÖ I sitt hem förvarade en 25-årig Malmöbo kosmetika och parfym till ett värde av minst 260 000 kronor. Det misstänkta stöldgodset sålde han på Nydala loppis eller på Fynd-börsen.Nu döms Malmöbon till fängelse i 1 år och 4 månader för bland annat häleri, grovt vapenbrott och hot mot tjänsteman.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Kraftig bilbrand

Malmö Under lördagskvällen inträffade en kraftig bilbrand vid Professorgatan i Malmö. Räddningstjänsten skickades till platsen.Larmet inkom klockan 21.

Skånskan - 6 timmar sedan

E6 avstäng efter bilolycka

BURLÖV Under lördagen inträffade en trafikolycka på väg E6 i höjd med Alnarp och Arlöv trafikplats. Tre personbilar var inblandade i olyckan.Larmet inkom klockan 13.

Skånskan - 7 timmar sedan

Knapp seger för IFK Ystad

HANDBOLL IFK Ystad vann lördagens träningsmatch borta mot Johan Zanotti-tränade Team Sydhavsöarna med 30-27 (16-12).– Många gjorda mål och seger, men jag kan ändå inte vara riktigt nöjd, konstaterade tränare Sebastian Seifert med dryga halvtimmens distans till drabbningen på Lalandia.
Han tänkte framför allt på den defensiva insatsen som lämnade en hel del i övrigt att önska.

Skånskan - 10 timmar sedan

44-åring åtalas för cannabis

Hörby En 44-åring Hörbybo åtalades onsdagen den 21 augusti för ringa narkotikabrott.
Åklagaren menar att han olovligen använt cannabis den 11 februari ”eller någon dags dessförinnan” i år.
Enligt Åklagaren kan målet avgöras utan huvudförhandling, och han anger påföljden 30 dagsböter om 50 kronor, allt som allt 1 500 kronor, som rimligt.

Skånskan - 11 timmar sedan

Eslövs BK föll med uddamålet

FOTBOLL Eslövs BK hade inte marginalerna med sig, trots en stor medrest klack, i lördagens bortamatch i Ullared. Hemmalaget vann med uddamålet, 2-1.– Vi började matchen bra men till slut får man väl säga att de vann rättvist om man ser till antalet chanser.

Skånskan - 11 timmar sedan

104 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Planteringsgatan 10 i Sjöbo av Emma Ingvarsson och Magnus Daniel Kärverud. Nya ägare är Ellinor Andersson och Olle Kroon, båda 26 år, från Sövde. Priset blev 2 750 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2019.

Skånskan - 12 timmar sedan

Man åtalas för drograttfylla

ESLÖV En 56-årig man åtalas för att ha kört bil påverkad av diazepam, amfetamin och cannabis. Han stoppades vid Circle K i Eslöv den 6 april i år..

Skånskan - 12 timmar sedan

Det blev inget playstation

Hörby En Hörbykvinna kom i kontakt med en person som ville sälja ett playstation via en köp- och säljsida.
Kvinnan gick med på att betala 1 100 kronor i förskott, men har sedan dess sett röken av någon konsol.
Händelsen är polisanmäld och en förundersökning gällande bedrägeri är inledd.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägare till 30-talshus i Rydsgård

Rydsgård Emilie Elisabeth och Filip Holger Östberg, 30 och 33 år, från Blentarp, har tagit över fastigheten på adressen Lindhult 112 i Rydsgård från Chris Bengtsson. Ägarbytet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 4 325 000 kronor. Huset byggdes 1930 och har en boyta på 140 kvadratmeter samt en tomt som är 5 425 kvadratmeter stor.

Skånskan - 13 timmar sedan

147 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt till nya ägare

Blentarp Erik Hampus Hellström, 29, och Tove Melin, 28, är nya ägare till huset på adressen Björkgatan 5 i Blentarp. Huset är 147 kvadratmeter stort och byggdes 1975. Säljare är Magnus Sevedsson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.