DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 00:26

DI - 20 jul 19 kl. 11:24

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incidentProduktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Libyens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Produktionenvid , Libyensstörsta , oljefält, stängsefter , incident
GöteborgsPosten - 08 nov 18 kl. 11:56

Norska oljefält stängs efter fartygskrock

En norsk fregatt befaras sjunka efter att ha krockat med ett tankfartyg vid en oljehamn utanför Bergen. Fregatten står på grund, men har slagsida. Produktionen på fem oljefält har stoppats som följd av olyckan..

UNT - 08 nov 18 kl. 11:56

Norska oljefält stängs efter fartygskrock

En norsk fregatt befaras sjunka efter att ha krockat med ett tankfartyg vid en oljehamn utanför Bergen..

BT - 14 dec 14 kl. 19:20

Libyens största oljehamnar stängs

Libyen deklarerar force majeure för landets två största oljehamnar. Mer än tre år efter Muammar Gaddafis fall kämpar rivaliserande styrkor om kontrollen över landets stora oljetillgångar. Hamnarna Es Sider och Ras Lanuf i öster har stängts, oljearbetare har evakuerats och oljeproduktionen som skeppas via hamnarna kommer gradvis att stängas ned, meddelar det statliga oljebolaget.

GT - 17 jun 14 kl. 18:26

Nu förlängs stoppet i produktionen på Nevs

Nevs biltillverkning i Trollhättan stoppades i slutet av maj. Nu förlängs produktionsstoppet till augusti, uppger lokala medier. – Produktionen kan tidigast starta vecka 33.

Kristianstadsbladet - 01 okt 18 kl. 09:43

Beslut taget: Nymölla bruk halverar produktionen – en massalinje och en pappersmaskin stängs ner

På måndagsförmiddagen togs beslutet att produktionen halveras. En massalinje och en pappersmaskin stängs ner. Orsaken är den låga vattennivån i Ivösjön..

Blekinge Läns tidning - 01 okt 18 kl. 09:43

Beslut taget: Nymölla bruk halverar produktionen – en massalinje och en pappersmaskin stängs ner

På måndagsförmiddagen togs beslutet att produktionen halveras. En massalinje och en pappersmaskin stängs ner. Orsaken är den låga vattennivån i Ivösjön..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Japanska bilfabriker i Kina stängs

Japans tre största biltillverkare stoppar en del eller all fabriksproduktion i Kina efter den uppblossade ö-striden mellan Japan och Kina. Honda uppger att man temporärt stänger sina fem fabriker i Kina efter de våldsamma demonstrationerna. Nissan stänger två av tre fabriker.

BT - 18 sep 12 kl. 08:24

Japanska bilfabriker i Kina stängs

Japans tre största biltillverkare stoppar en del eller all fabriksproduktion i Kina efter den uppblossade ö-striden mellan Japan och Kina.
Honda uppger att man temporärt stänger sina fem fabriker i Kina efter de våldsamma demonstrationerna. Nissan stänger två av tre fabriker.

Kristianstadsbladet - 06 apr 17 kl. 00:01

Nytt tillstånd säkrar produktionen

Ifö Sanitärs tillstånd att tillverka gjutformar av härdplast förlängs med tre år. Ett beslut som var livsviktigt för produktionen..

SVT - 21 feb 17 kl. 10:26

Många döda i vatten utanför Libyens kust

Minst 74 kroppar ska ha flutit i land vid kusten längs Zawiya i Libyen, uppger libyska Rödakorset, rapporterar Nyhetsbyrån AP..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Nytt hopp för utbombade börsbolag

Välfärdsbolagen sätter nya bottenrekord på börsen trots att konjunkturoron borde gynna sektorn. Nya politiska initiativ kan dock få vinden att vända för de pressade bolagen..

DI - 2 timmar sedan

Tangiamo Touch får order på 1,2 miljoner kronor

Tangiamo Touch, som är verksamma inom sensorteknologi för touchskärmar, har erhållit en första serieorder om cirka 1,2 miljoner kronor från TCS John Huxley på ADR system, utifrån….

DI - 2 timmar sedan

S&P 500 och Dow Jones upp för tredje dagen i rad

Återhämtningen på Wall Street fortsatte på måndagen med uppgångar för de ledande indexen på hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker..

DI - 2 timmar sedan

Postnord skjuter upp planer på postutdelning varannan dag

Postnord skjuter upp planerna på att testa postutdelning varannan dag, rapporterar SVT och Sekotidningen..

DI - 3 timmar sedan

Efter rapportfiaskot – analytiker splittrade om Ekholms sanering

Efter sommarens rapportfiasko är synen på Ericsson mer splittrad än på länge. Bland analytikerna finns en som tycker att aktien ska upp med 50 procent - medan en annan ser en….

DI - 3 timmar sedan

Oljepriset fortsätter att stiga – guldet backar

Råoljan steg kraftigt under måndagen med 2,5 procent i kölvattnet av att risksentimentet i fredags hittade tillbaks till marknaden. .

DI - 3 timmar sedan

Vd:ns oro över handelskriget: ”Hela Asien är skakat”

Milljöteknikbolaget Nederman växer snabbt tack vare flera förvärv och valutamedvind.  Men bolaget visar en svag organisk tillväxt och framför allt går det trögt i Kina.    ”.

DI - 4 timmar sedan

Twitter anklagar Kina för desinformationskampanj i Hongkong

Enligt CNBC anklagar mikrobloggen Twitter Kina för att bedriva en desinformationskampanj riktad mot protesterna i Hongkong..

DI - 4 timmar sedan

Småspararaktien har mångdubblats inför rapporten: ”Risken är skyhög”

Quickbit noterades i mitten av juli och har efter en kursrusning under sommaren seglat upp som ett av de största bolagen på handelsplatsen NGM Nordic MTF..

DI - 4 timmar sedan

Börsåterhämtning i New York – Apple leder uppgången

New York-börserna var med ett par timmar kvar av måndagens handel tydligt upp för andra dagen i rad sedan hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker förbättrat….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.