DI > Ekonomi

Sunday, 18 August, 21:04

DI - 20 jul 19 kl. 10:03

Småföretag ska kunna få egna 5G-nät



Delar av det kommande 5G-nätet viks åt mindre företag på landsbygden, rapporterar P4 Kalmar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
P4 Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småföretagska kunna , , egna, 5G-nät
YLE - 16 sep 13 kl. 05:36

Företag satsar på egna tv-kanaler på nätet

Reklamen i den form som vi känner den håller på att dra sina sista andetag. Företagen övergår i allt högre grad till att själva producera sitt reklaminnehåll och blir allt snålare med att betala för reklamutrymme. En ny trend är att företag grundar egna tv-kanaler på nätet.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 13 kl. 22:17

Grönsaksföretag litar på egna kontroller

Alla kokar sitt vatten – utom de stora grönsaksföretag som litar på sina egna kontroller..

DI - 09 sep 16 kl. 10:59

Zalando bildar separat företag för egna varumärken

Tyska näthandlaren Zalando uppges vara på väg att skapa ett fristående företag som endast kommer att inkludera bolagets egna varumärken. Separationen förväntas hjälpa bolaget med att komma in på nya marknader och sälja fler produkter på konkurrerande webbplatser, skriver Daily Mail..

YLE - 24 okt 13 kl. 07:49

Bemanningsföretag allt vanligare i medievärlden

Inom finländsk journalistik börjar man se samma fenomen som i Sverige: allt fler former av anställningar, där bemanningsföretagen blir viktigare. Arbetstagarnas organisationer befarar sämre arbetsvillkor och löner, medieföretagen ser fördelar i flexibilitet. Inte minst ekonomiskt lönar det sig.

YLE - 29 okt 16 kl. 19:09

Estniska sömmerskor syr för finska klädföretag - billigt och mycket bra

För de estniska sömnadsföretagen är de finska och nordiska marknaderna en guldgruva. Tiotals nordiska klädmärken och andra textilföretag har sina underleverantörer i Estland. Trenden att flytta tillbaka produktionen från Kina till Estland började redan för några år sedan, men många nya finska modeateljéer väljer sina första underleverantörer i Estland.

Nyteknik - 19 sep 12 kl. 08:00

Företag skaffar egna it-spanare

Allt fler svenska storföretag skaffar sig egna it-spanare. De använder sig av program som gör att arbetsgivaren kan se allt i din jobbdator. Spionverktygen har hittills mest använts av polis och underrättelsetjänster men börjar nu på bred front säljas till svenska företag..

Dagensanalys.se - 07 mar 18 kl. 15:32

AI kan höja kundupplevelsen – men företag saknar kompetensen

Företag tävlar i allt större utsträckning om att skapa bra kundupplevelser, i synnerhet på nätet. I den här kampen har artificiell intelligens (AI) seglat upp som ett viktigt verktyg för att kunna tillhandahålla skräddarsydda erbjudanden och utmana konkurrenter. Men många företag saknar kompetens till att utnyttja den nya tekniken.

SVT - 13 sep 18 kl. 19:33

Trenden i valbevakningen: Medierna satsade på egna tv-debatter

Även om eftervalsprocessen fortfarande rullar på går det redan nu att utröna nya trender i årets valbevakning. En av dem är att allt fler nyhetsföretag vill anordna egna valdebatter. ”Det har blivit lite för mycket, det spär nästan ut”, säger Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski..

IDG - 14 mar 16 kl. 11:02

Wikipediagrundaren trött på "rubbade" företag


Jimmy Wales rasar mot att företag redigerar sina egna Wikipedia-sidor..

Dagensanalys.se - 28 okt 16 kl. 16:10

Dags att företag tar emojis på allvar :)

Emojis har tagit över en stor del av vår personliga onlinekommunikation. Individer använder dem för att uttrycka en känsla, en smak eller ett intresse utan att använda en lång skriftlig beskrivning. Nu är det dags för företag och varumärken att börja visa sina känslor med emojis i sin kommunikation, skriver The Amazing Society.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Fondjättarna tjänar storkovan – branschledaren lyfte 1,8 miljarder

De svenska fondjättarna går lysande. Totalt ökade vinsterna för de större bolagen med 1,3 miljarder kronor, motsvarande 28 procent..

DI - 3 minuter sedan

Vinsterna rusar – men nu väntar tuffare tider

Framtiden ser lite magrare ut för den svenska fondbranschen. Ökad efterfrågan på indexfonder och stark konkurrens från börshandlade fonder, ETF:er, drar ned intäkterna..

DI - 45 minuter sedan

USA bekräftar tankar på att köpa Grönland

Vita huset bekräftar att USA:s president Donald Trump kikar på möjligheten att köpa Grönland från Danmark..

DI - 1 timme sedan

Fredligaste helgen hittills i Hongkong

På söndagen slöt över 100.000 upp i fredliga demonstrationer i Hongkong. Invånarnas stöd för demokratirörelsen tycks inte ha minskat nämnvärt, trots den kritiserade….

DI - 1 timme sedan

Iskallt för prospektering - “vårt rykte har fått sig en törn”

Intresset för gruvprospektering har sjunkit rejält i Sverige.  Sedan toppåret 2006 har antalet ansökningar om undersökningstillstånd minskat med 67 procent. ”Det har gett signaler….

DI - 3 timmar sedan

Nedstängning åter ett hot för USA

NEW YORK. USA:s kongress visade ovanlig partipolitisk samsyn efter en uppgörelse tidigare i sommar där man stängde av skuldtaket. .

DI - 4 timmar sedan

Juridiskt vanskligt sälja obyggda bostadsrätter

DEBATT. Anledningen till att det blir rättsliga konflikter i samband med nyproducerade lägenheter är de formkrav som finns för förhandsavtal och upplåtelseavtal..

DI - 4 timmar sedan

Sverige klarar sin kris

Sommarens kvartalsrapporter höll en ny ton. Vinstmarginalerna var fortsatt fina men orderböckerna inte lika fulltecknade..

DI - 4 timmar sedan

Fortsatt trassel i tågtrafiken

Tidigast på fredag kan tågen börja köra igenom Hässleholm efter den våldsamma branden. Mängder av tågresenärer har drabbats av inställda tåg och förseningar..

DI - 4 timmar sedan

Vågat karriärbyte gav balans: ”Har hellre trevligt med kunder än jagar tillväxt”

Sjön brädade datorskärmen när Rickard Wänqvist ställdes inför dilemmat att stanna kvar som anställd med hög lön eller våga bryta sig loss och starta eget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.