SR > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:24

SR - 20 jul 19 kl. 05:17

Fler palestinier får jobba i LibanonPalestinier i Libanon har efter dagar av protester fått regeringen att backa från tänkta åtstramningar kring krav på arbetstillstånd för dem..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Libanon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, palestinierfår , jobbai , Libanon
VBL - 13 dec 12 kl. 17:32

Finland skickar fler fredsbevarare till Libanon

Finland tvingas skicka fler fredsbevarare till Libanon, skriver Savon Sanomat. Det beror på att Finland tar över ansvaret för att leda den irländsk-finländska bataljonen i landet från november 2013 till maj 2015..

Expressen - 08 jan 18 kl. 08:50

Kristersson vill få fler att jobba till 75: "Rätt signal"

Ulf Kristersson upprepar Fredrik Reinfeldts devis om att fler ska jobba längre. Alla bör också vara beredda på att som äldre byta karriär.
Det säger M-ledaren till Aftonbladet.

YLE - 12 jul 15 kl. 08:00

”Vi måste få fler att jobba”

Med ett offentligt underskott på närmare tio miljarder euro har regeringen inte så många alternativ att välja mellan, säger riksdagsledamoten Elina Lepomäki (Saml). Hon tror att ytterligare nedskärningar kan bli aktuella om om sysselsättningsgraden inte höjs. Enligt Lepomäki visade regeringsförhandlingarna på att det finns en gemensam uppfattning om Finlands ekonomiska läge inom såväl Centern, Samlingspartiet som Sannfinländarna.

Världen Idag - 31 dec 17 kl. 18:08

Antalet palestinier i Libanon var överdrivet

Antalet palestinska flyktingar i Libanon är betydligt färre än de som varit registrerade via FN-organet UNRWA. Den högre siffran har "använts i politiskt syfte", säger nu Libanons premiärminister Saad Hariri..

Nyhetskanalen - 11 dec 11 kl. 19:04

Syrien: Allt fler flyr till Libanon

Allt fler syrier tvingas fly.I grannlandet Libanon har fler än 10-tusen flyktingar sökt skydd. Många av dem svävar i ovisshet om vad som hänt deras familjer.

NSD - 18 aug 12 kl. 12:32

Fler kidnappningar i Libanon

Ytterligare tre syrier kidnappades på lördagen i Libanon, enligt statliga medier. Tidigare i veckan kidnappades omkring 20 personer av en shiamuslimsk klan som hämnd för att rebeller i Syrien fört bort en klanmedlem..

BT - 29 apr 19 kl. 04:53

Kommunen vill få fler att jobba heltid

Heltidsarbete ska bli en möjlighet för alla kommunanställda i Svenljunga. Men långt ifrån alla som jobbar inom vård och omsorg vill jobba 100 procent. – Det här är något vi behöver prata om.

Opinionen.se - 01 apr 13 kl. 14:54

Utredning: Fler ska jobba längre

Arbetsgivarnas sätt att se på äldre arbetskraft är en nyckelfråga när pensionsåldersutredningen inom kort lämnar sitt slutbetänkande. Utredningen kommer att föreslås höjda åldersgränser för att få fler människor att jobba högre upp i åldrarna. Åldersdiskriminering i arbetslivet har från flera håll pekats ut som ett av hindren för ett längre arbetsliv.

SvD - 26 mar 14 kl. 17:29

M vill att fler ska jobba hemma

Fler ska få möjlighet att jobba hemma, tycker Moderaterna. I ett första steg uppmanas kommuner och landsting styrda av det egna partiet att gå i bräschen för att anställda ska kunna arbete på distans..

Expressen - 30 apr 16 kl. 05:58

Fler borde jobba efter 70 – som kungen

Fler måste göra som kung Carl Gustaf och jobba efter 70-årsdagen. Men tyvärr motarbetar regeringen seniorerna i arbetslivet..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Poliser skottskadade i Finland

Två poliser har skottskadats i Borgå öster om Helsingfors, meddelar finländsk polis enligt medier i landet..

SR - 1 timme sedan

”Bränderna måste få ett slut”

Delstaten Pará är en av de delstaterna i Brasilien som drabbats värst av bränderna som rasar i Amazonas. Efter internationella påtryckningar har president Bolsonaro nu startat släckningsarbetet med hjälp av militär..

SR - 5 timmar sedan

Våldsamt vid G7 demonstration

Tusentals miljö- och antiglobaliseringsaktivister gjorde gemensam sak med proteströrelsen Gula västarna och baskiska separatister i en marsch nära den franska staden Biarritz, där G7-ländernas ledare möts i helgen..

SR - 5 timmar sedan

Svenska turister evakuerade från brand på Samos

Ett åttiotal svenska och danska turister på grekiska Samos har evakuerats till andra områden på ön på grund av en skogsbrand..

SR - 6 timmar sedan

Handelskriget i fokus på G7-mötet

Just nu sitter G7-ledarna i en arbetsmiddag i den franska kuststaden Biarritz. Det är en ovanligt oenig samling ledare som en efter en anlänt till toppmötet. En av konfliktfrågorna är det eskalerande handelskriget..

SR - 9 timmar sedan

Moskvas lokaltrafik stämmer oppositionspolitiker

Moskvas lokaltrafik och vägmyndigheten stämmer de oppositionspolitiker som pekats ut som ledare för demonstrationerna i sommar. Bolagen kräver ett par miljoner kronor i kompensation för störningar i trafiken..

SR - 10 timmar sedan

Anställda vid Arlanda kritiserar gränskontrollen

Anställda vid Arlanda vittnar om allvarliga brister i gränskontrollerna – liknar inpassagen till Sverige vid "öppna dörrar"..

SR - 13 timmar sedan

Åkesson kritiserar KD:s migrationspolitik

När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sommartalade i Sölvesborg i eftermiddag kritiserade han Kristdemokraternas migrationspolitik..

SR - 13 timmar sedan

"Inför utreseförbud för unga som riskerar tvångsgifte"

Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen vill införa ett utreseförbud för unga som riskerar att föras utomlands för att tvångsgiftas eller könsstympas..

SR - 14 timmar sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Det iranska tankfartyget som frisläpptes av Gibraltar i torsdags har bytt kurs och är på väg mot en hamn i Turkiet, rapporterar nyhetsbyrån AP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.