Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:19

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 19 kl. 22:09

Nedåt på Wall StreetDe ledande indexen på de amerikanska börserna sjönk på handelsveckans sista dag. Dagen inledde uppåt, bland annat beroende på förhoppningar om en räntesänkning i slutet av juli. Men efter uppgifter om att räntan i så fall inte kommer att sänkas så mycke.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på Wall, Street
Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 06:30

De vill ockupera Wall Street

Runt 5?000 demonstranter samlades på onsdagen i New Yorks finanskvarter för att protestera mot ekonomiska orättvisor och finansmarknadens makt.
NEW YORK.

Sydsvenskan - 10 jan 14 kl. 06:30

Wall Street som en amoralisk cirkus

Om du har problem med svordomar är det här en film att undvika. Med 506 stycken ”fuck” i dialogen slår ”The Wolf of Wall Street” nytt spelfilmsrekord. Det fula språket bleknar ändå jämfört med bilderna: tre timmar av kokainstinna nakenorgier från nittiotalets Wall Street som får Sodom och Gomorra att framstå som pryda platser.

Dagens PS - 07 sep 17 kl. 21:09

Wall Street Journal: Fiasko hotar Iphone 8

Problemen hopar sig för Apple inför nästa veckas stora släpp, avslöjar källor. Lanseringen av Apples nya iPhone närmar sig men det kan bli problem att få tag i den nya telefonen direkt vid försäljningsstarten som väntas bli den 22 september. Teknikjätten ska ha haft flera problem med produktionen under sommaren, enligt källor till Wall Street Journal.

Cornucopia - 16 apr 17 kl. 14:28

Orädda flickan på Wall Street - en reklamkampanj för ett mångmiljardbolag

Flickan på Wall Street, som orädd står mitt emot marknadens rasande tjur, är en reklamkampanj för ett mångmiljardbolag. Som sådan är den extremt lyckad, men Greg Fallis påtalar att dess fortsatta existens inte är svart vit.
Den rasande tjuren (eng raging bull) på Wall Street är faktiskt sk gerillakonst, som ägs av konstnären och efter att ursprungligen avlägsnats numera på nåder tillåts plats på Wall Street.

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 17:12

Wall Street-protester i Malmö

De Wall Street-kritiska demonstrationer som pågått en tid i USA har spritt sig även till Sverige. I dag demonstrerar "Occupy Together", som rörelsen kallas både i Stockholm, Göteborg och Malmö.
STOCKHOLM.

Nyheter 24 - 15 okt 11 kl. 18:46

Upplopp under Wall Street-demonstrationer i Rom


I dag hölls "Occupy Wall Street"-demonstrationer över hela världen. I Rom urartade dock demonstrationerna och flera bilar sattes i brand och skyltfönster krossades. I dag var det Occupy Wall Street-rörelsens officiella demonstrationsdag.

Nyheter 24 - 15 nov 11 kl. 12:22

Polisen stoppar Occupy Wall Street


Tidigt på tisdagsmorgonen intog hundratals poliser Zuccotti Park när polisen i New York inledde en operation för att köra bort demonstranterna i Occupy Wall Street-rörelsen. Demonstranterna i Occypy Wall Street-rörelsen, som sedan i september tagit över och tältat i Zuccotti Park i New York, överraskades tidigt på tisdagsmorgonen svensk tid av en stormande polisinsats för att rensa parken. Enligt polisen vill man ta bort den två månader gamlacampingen och återställa parken till sitt ursprungliga skick.

Nyheter 24 - 02 mar 12 kl. 15:31

En av tio är psykopat på Wall Street


En undersökning visar att flera börsmäklare har liknande egenskaper som psykopater har. Jounalisten Sherree DeCovny har sammanställt psykologers studier och allt visar på att den ekonomiska marknaden är en bra plattform för psykopater. DeCovnys teori är att en av tio anställda på Wall Street är psykopater.

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 04:23

180 Occupy-demonstranter greps på Wall Street

Över 180 demonstranter greps på måndagen när proteströrelsen Occupy Wall Street markerade sin ettårsdag genom att försöka blockera ingången till New York-börsen. Ett tusental demonstranter hade samlats vid Zuccotti Park i Manhattans finanskvarter vid Wall Street för att visa att proteströrelsens missnöje över finansmarknaden kvarstår.Zuccotti Park blev symbol för Occupy Wall Street-rörelsen, en rörelse som snabbt spred sig till flera storstäder i fjol..

Dagens PS - 17 feb 17 kl. 08:46

Svensk i rasande attack mot Wall Street Journal

Som DagensPS.se har skrivit om i veckan har svenske Youtube-fenomenet Felix ”Pewdiepie” Kjellberg varit i rejält blåsväder efter videor innehållande antisemitiska skämt som uppmärksammats av den tunga affärstidningen Wall Street Journal. En skandal som kostat den framgångsrike svensken både samarbetet med jätten Disney samt ”miljontals dollar” i uteblivna intäkter från Youtube.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sökte sina rötter i Nepal – fick veta att han blivit bortrövad

Jonas Eckerbom: ”Jag adopterades vid första bästa tillfälle ut ur landet”..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Minnesord om Mikael Karlsson

Advokaten Mikael Karlsson, Helsingborg, har hastigt avlidit i en ålder av 55 år..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Minnesord om Rut Hoffsten

Skådespelaren Rut Hoffsten, Malmö, har avlidit i en ålder av nära 90 år..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Med längtan som drivkraft i det konstnärliga skapandet

Lagom till 65-årsdagen flyttar konstnären Cecilia Edefalk tillbaka till Berlin..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pinsam prinsessmiss – usch vad det svider när något blir fel

Chefredaktör Jonas Kanje om en tung tidningstorsdag..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Naurus president röstas bort från sin post

Baron Waqa, president på den lilla söderhavsön Nauru, har röstats bort från sin plats i parlamentet efter sex år vid makten. Det var i valdistriktet Boe som Waqa förlorade sin plats, något som stod klart efter lördagens nationella val. De slutgiltiga re.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Journalist dödad i Mexiko

Chefen för en mexikansk nyhetssajt har hittats mördad. Det är det tionde journalistmordet som rapporterats i landet i år. Nevith Condés Jaramillo hittades huggen till döds på lördagsmorgonen, meddelar åklagaren i ett uttalande.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Mc och personbil i olycka i Båstad

Klockan 08.49 kom larm om att en trafikolycka skett på Kattviksvägen i Båstad..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Clowner, rymdepos och drama i höstens filmer

Höstens och vinterns kommande storfilmer är en rejäl blandning. Clownerna Jokern och Pennywise porträtteras – igen – medan "Downton Abbey" blir film. Dessutom skrivs det sista kapitlet i en rymdhistoria som utspelas för längesedan i en galax långt, lång.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Man överbord från kryssningsfärja

En man har fallit överbord från en av Tallinks kryssningsfärjor i Stockholms skärgård, rapporterar Expressen. – Det är någon som är i vattnet. Man har helt enligt rutinerna stannat fartyget och inlett rutinmässiga sökinsatser, säger Oscar Breher, kommun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.