DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 18:18

DI - 19 jul 19 kl. 22:04

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanserDet svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Levervd upp till sina , ordhar , SSAB, goda, chanser
Cornucopia - 08 apr 15 kl. 11:33

Gästinlägg: Det goda livsflödets etik

Nedanstående är ett gästinlägg författat av läsaren Kuckeliku.

Det goda livsflödets etik

För uppemot fyra miljarder år sedan tillkom på Jorden på föga lättutgrundliga sätt självreproducerande organismer. Deras självreproducering var förutsättningen för organismernas överlevnad, för deras rika förekomst och för deras utveckling mot ökad komplexitet.

SVT Debatt - 03 dec 13 kl. 06:00

Det politiska klimatet kräver också hårda ord

David, Jag blev lite överraskad av ditt debattinlägg. Om du lyssnar på låten så inser du att låtens tema, det vill säga vad låten handlar om, inte är våld mot Jimmie. Den handlar om vad som har hänt med Sverige.

SVT Debatt - 03 dec 13 kl. 06:00

Det hårda politiska klimatet kräver också hårda ord

David, Jag blev lite överraskad av ditt debattinlägg. Om du lyssnar på låten så inser du att låtens tema, det vill säga vad låten handlar om, inte är våld mot Jimmie. Den handlar om vad som har hänt med Sverige.

DI - 8 timmar sedan

SSAB stiger på Nordea-nyhet

Nordea plockar in ståltillverkaren SSAB i sin nordiska modellportfölj. Samtidigt väljer banken att plocka bort fordonsunderleverantören Veoneer..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 15 kl. 04:00

Hjältar lever för evigt

Supporter. Ett ord som allt för ofta har använts på fel sätt inte minst av oss i media. Ordets rätta innebörd omfattar gemenskap, bistånd, vänskap och viljan att hjälpa varandra.

PrivataAffärer - 23 jul 18 kl. 11:43

”Överdrivet rapportras för SSAB”

Det skriver Exane BNP Paribas i en analysuppdatering på måndagen, då rekommendationen höjs till outperform från neutral med oförändrad riktkurs 50 kr för A-aktien. ”Hårdare retorik kring handelskriget och det andra kvartalets resultatmiss skickade ned aktien 8 procent, samtidigt som årets svaga kursutveckling har sänkt värderingen till nivåer från tiden före 2017”, skriver mäklarfirmans analytiker och fortsätter: ”Detta återspeglar inte bolagets förbättrade operativa verksamhet och uthålliga kassaflödesprofil i en sund stålmarknad.” SSAB:s rörelseresultat uppgick till 1 630 miljoner kr för det andra kvartalet.

Dagen - 21 mar 11 kl. 18:00

Livets ord och Pingst i Uppsala samarbetar för första gången

I söndags gästade pingstpredikanten Emanuel Minos Livets ord i Uppsala. Mötet blev historiskt på mer än ett sätt. Det var nämligen första gången Pingstkyrkan i Uppsala och Livets ord samarbetade.

YLE - 27 aug 14 kl. 10:58

Biskopen vill fokusera på det goda

Biskop Björn Vikström åker runt i Svenskfinland på inspirationsdagar inför det kommande församlingsvalet i november. Deltagarprocenten i valet är lågt och det ska kyrkan vara ärlig med, men samtidigt behöver man se på det goda, anser Vikström. Församlingsvalet 2010 hade ett valdeltagande på 17 procent.

Sydsvenskan - 15 aug 11 kl. 00:10

"Kommunismen lever kvar"

Idag firas tjugoårsjubileet av de baltiska staternas självständighet. Men var femte människa i världen lever fortfarande under kommunismens förtryck, skriver EU-minister Birgitta Ohlsson (FP).
Mellan Tallinn och Stockholm är det 38 mil.

Alliansfritt Sverige - 28 okt 13 kl. 15:16

Livets Ord är inte så farliga, snarare förföljda ? enligt kolumnist på Svenska Dagbladet

Roland Poirier Martinsson skriver idag en kolumn hos Svenska Dagbladet om Livets Ord. Livets Ord är alltså ett religiöst samfund grundat av pastor Ulf Ekman på 1980-talet. En del menar att det är en sekt, men de flesta verkar överens om att det är en tokreligiös församling.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Waystream genomför nyemisson om cirka 6 miljoner kronor

Teknikbolaget Waystream som erbjuder tekniklösningar för fiberbaserade nätverkslösningar har beslutat om att genomföra en nyemission..

DI - 15 minuter sedan

Europabörserna: Press på råvarurelaterade tillgångar

Europabörserna sjönk på bred front på tisdagen och bröt därmed de två senaste dagarnas uppåttrend. I Italien fortsatte den politiska osäkerheten då premiärminister Giuseppe Conte….

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörserna: Pandora lyfte i Köpenhamn

De nordiska börserna hade en blandad utveckling under tisdagen. Pandora gav stöd åt Köpenhamn, medan Helsingfors utvecklades sämst..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen går mot minusstängning

Med några minuter kvar på handelsdagen ser Stockholmsbörsens storbolagsindex ut att stänga på rött, medan breda index ligger och hovrar kring noll..

DI - 45 minuter sedan

Risken för akut elbrist ökar – ”Läget är oerhört allvarligt”

Risken för akut elbrist har ökat ytterligare. Den varningen utfärdar tyska energikoncernen Eon som hävdar att den svenska regeringen bär ett stort ansvar för situationen..

DI - 1 timme sedan

Därför skringrar krisen moln över Italien

Att Italiens premiärminister Giuseppe Conte valde att avgå på tisdagen och därmed utlösa en ny regeringskris var knappast någon skräll..

DI - 1 timme sedan

Regeringen motarbetar kvinnliga företagare

DEBATT. Andelen företag som startas av kvinnor i Sverige sjunker enligt en internationell mätning. Regeringen måste låta 3:12-reglerna vara och säkerställa konkurrensvillkoren….

DI - 1 timme sedan

Alligator tecknar avtal i Kina – aktien lyfter

Forskningsbolaget Alligator Bioscience har tecknat licensavtal med det privatägda kinesiska bolaget Biotheus..

DI - 1 timme sedan

Ny sida om Båtliv väntas under hösten

De senaste åren har båtlivet haft en stark positiv utveckling. Det är både fler och större båtar i Stockholms skärgård än någonsin..

DI - 1 timme sedan

Svagt nedåt i New York – byggvaruhusjätten stiger på rapport

New York-börserna handlades ned i den inledande tisdagshandeln efter att ha stigit de två senaste dagarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.