Skånskan > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:56

Skånskan - 19 jul 19 kl. 19:30

Ficktjuvar i fartenLUND Sommartid är det läge att se upp lite extra för ficktjuvar, speciellt om man befinner sig i centrum och det är mycket folk i rörelse.
En person blev bestulen på sin iPhone som förvarades i en väska. Det hände i centrala Lund i torsdags mellan klockan 9 och 10..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND Sommartid, Iphone, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ficktjuvari , farten
Västerbottens Folkblad - 19 dec 15 kl. 09:08

Varnar för ficktjuvar

Väldigt många länsbor ska shoppa julklappar i dag. Polisen varnar för ficktjuvar. Trängseln i julklappshandeln är stor.

SVT - 12 dec 11 kl. 17:27

Ficktjuvar i farten

Polisen varnar för ficktjuvar, flera ligor är ute för att stjäla plånböcker och annat i den stressiga julhandeln..

Magazin24 - 04 maj 12 kl. 09:27

Polisen varnar för ficktjuvar

Under torsdagen var ficktjuvar i farten i Köping. Nu varnar polisen för tjuvarna. Vid tio-tiden på torsdagsförmiddagen var en äldre kvinna inne på Hemköp för att handla.

Polisen - 29 nov 12 kl. 12:48

Fräcka ficktjuvar i farten

Polisen vill nu varna alla i länet för fräcka ficktjuvar. Bland annat har två äldre personer blivit av med sina plånböcker när de försökt vara hjälpsamma och visa vägen..

SmålandsPosten - 02 jun 14 kl. 22:35

Polisen varnar för ficktjuvar i Växjö

15 fickstölder har anmälts till polisen på bara en vecka. Stölderna har inträffat i centrala Växjö på exempelvis Storgatan men framförallt ute på Växjös nöjesställen. Enligt Frederik Svärd på Kronobergspolisen kan det handla om en liga som är i farten och han manar allmänheten till försiktighet genom att hålla uppsikt över plånböcker och annat stöldbegärligt gods.

YLE - 25 jul 14 kl. 15:41

Ficktjuvar i farten i Österbotten

De senaste dagarna har en grupp ficktjuvar rört sig i Österbotten med en grå Volkswagen Polo. Två män från guppen har åtminstone stulit två plånböcker, en i en butik i Vasa och en i Kvevlax. På onsdagen blev en plånbok stulen i en butik i Vasa och på torsdagen blev en annan stulen i en butik i Kvevlax.

YLE - 26 aug 16 kl. 12:01

Polisen i Österbotten varnar för ficktjuvar

Varning för ficktjuvar i Österbotten, skriver polisen på sin Facebooksida. De uppmanar folk att inte lämna plånboken eller handväskan oövervakad i kundvagnen när man handlar. På sin hemsida skriver polisen att plånboks- och mobiltelefontjuvar är mer i farten under sommartider eftersom folk rör på sig mycket och det arrangeras olika utomhusevenemang.

Trelleborgs Allehanda - 13 jul 18 kl. 11:30

Stöld: Ficktjuvar på nattklubb

Natten mellan onsdag och torsdag verkar ficktjuvar ha varit i farten på en nattklubb i Falsterbo..

Corren - 15 maj 19 kl. 16:30

Polisen: Akta er för ficktjuvar

Polisen varnar för att ficktjuvar är i farten i Linköping och Norrköping..

NT - 15 maj 19 kl. 16:30

Polisen: Akta er för ficktjuvar

Polisen varnar för att ficktjuvar är i farten i Linköping och Norrköping..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

14 omhändertagna – kedjade fast sig i lastbil

Malmö Under de tidiga morgontimmarna slog polisen till mot klimataktivister som spärrade trafiken på Pildammsvägen.Under lördagen hade klimataktionsgruppen Extinction Rebellion ett stort antal aktioner med hundratals deltagare runt om i Malmö. Klockan 04.

Skånskan - 1 timme sedan

Ungdomar ringer falska larmsamtal – och filmar

Skåne På sin hemsida skriver man att det inte bara är olagligt att ringa in falska larm, det höjer även risken att räddningstjärnsten är upptagna med dem när verkliga nödsitutationer inträffar.Den senaste tiden har polisen uppdagat ett nytt fenomen som går under namnet ”Stuck in the swing”. Fenomenet går ut på att man slår larm till SOS om att ett barn fastnat i en gunga på en lekplats.

Skånskan - 1 timme sedan

Brittisk lyxbil fyller 100 år

Motor Bilmärket Bentleys första 100 år har varit en krokig resa – från extrema tävlingsbilar till pösiga lyxbilar via ekonomiska kriser och långvarig skugga från systermärket Rolls-Royce. Johan Erikssons pappa köpte en klassisk Bentley som de tillsammans renoverade för 40 år sedan.Dammig, nedgången och nästan bortglömd stod den i ett hörn.

Skånskan - 1 timme sedan

Klass och kön och en uns av feelgood

Litteratur/recension BOK
Herravälde
Författare: Elin Olofsson
Förlag: Wahlström & WidstrandElin Olofssons debutroman Då tänker jag på Sigrid (2013) formligen slukade jag under en bilsemester i det Jämtland som spelar en så central roll i hennes författarskap. Hon fångar miljöer, människor och glesbygd i sitt fiktiva Gärningsberg med precision och kärlek utan att väja för svärta.
Det är lätt och tungt på samma gång i en välavstämd kombination.

Skånskan - 2 timmar sedan

Misshandel vid Knutpunkten

Skåne En 48-årig man fick föras med ambulans efter en misshandel på en restaurang på Järnvägsgatan i Helsingborg under natten till söndagen.Larmet om misshandeln kom in till polisen 03.40.

Skånskan - 2 timmar sedan

Förskola vandaliserades

Killhult Uterummet på förskolan i Killhult har drabbats av skadegörelse i sommar – två gånger.
Första gången var i mitten av juli, någon gång mellan den 8 och den 14. Då ska någon ha vandaliserat uterummet till förskolan, genom att kasta ut möblerna och leksakerna i skogen, så att en gick en skrinda och en bänk gick sönder.

Skånskan - 11 timmar sedan

Kraftig bilbrand

Malmö Under lördagskvällen inträffade en kraftig bilbrand vid Professorgatan i Malmö. Räddningstjänsten skickades till platsen.Larmet inkom klockan 21.

Skånskan - 11 timmar sedan

E6 avstäng efter bilolycka

BURLÖV Under lördagen inträffade en trafikolycka på väg E6 i höjd med Alnarp och Arlöv trafikplats. Tre personbilar var inblandade i olyckan.Larmet inkom klockan 13.

Skånskan - 12 timmar sedan

Knapp seger för IFK Ystad

HANDBOLL IFK Ystad vann lördagens träningsmatch borta mot Johan Zanotti-tränade Team Sydhavsöarna med 30-27 (16-12).– Många gjorda mål och seger, men jag kan ändå inte vara riktigt nöjd, konstaterade tränare Sebastian Seifert med dryga halvtimmens distans till drabbningen på Lalandia.
Han tänkte framför allt på den defensiva insatsen som lämnade en hel del i övrigt att önska.

Skånskan - 15 timmar sedan

44-åring åtalas för cannabis

Hörby En 44-åring Hörbybo åtalades onsdagen den 21 augusti för ringa narkotikabrott.
Åklagaren menar att han olovligen använt cannabis den 11 februari ”eller någon dags dessförinnan” i år.
Enligt Åklagaren kan målet avgöras utan huvudförhandling, och han anger påföljden 30 dagsböter om 50 kronor, allt som allt 1 500 kronor, som rimligt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.