BT > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:35

BT - 19 jul 19 kl. 19:08

SMHI: Då drar nya regnovädret in över SjuhäradHelgen börjar med sol, men slutar i ösregn. I alla fall enligt SMHI:s senaste prognos. Enligt prognosen väntar upp mot 23 millimeter regn att falla under söndagen. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
SMHI, Sjuhärad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, drar nya , regnovädretin över , Sjuhärad
BT - 24 sep 12 kl. 11:43

Klass 1-varning i Sjuhärad - Rikliga mängder regn väntas under natten

SMHI utfärdar Klass 1-varning i Sjuhärad och varnar för rikliga mängder regn under natten till i morgon. Men räddningstjänsten tar det hela med ro. ?

BT - 25 aug 14 kl. 14:22

Ny klass-1 varning i Sjuhärad

Återigen råder en klass 1-varning över Sjuhäradsbygden för rikligt med regn. – Lokalt kan det falla upp till 40 millimeter, men överlag kan man nog räkna med normala mängder, säger Sandra Andersson, meteorolog vid SMHI. Framåt kvällen och natten fortsätter det ostadiga regnovädret att hägra över Sjuhärad, men inslag av lokala åskskurar.

BT - 27 jun 14 kl. 14:26

Klass 1-varning utfärdat i Sjuhärad

Nu kan det vara läge att rycka sladdarna ur väggen. Under fredagseftermiddagen kan nämligen många sjuhäradsbor förvänta sig ruskigt åskväder runt om i bygden. Nu har SMHI utfärdat en klass 1-varning i hela Västra Götaland.

BT - 27 dec 13 kl. 07:26

Ovanligt mycket regn i december

Sjuhärad närmar sig ett rekordår när det gäller regnmängd i december. Och redan i kväll drar nästa regnoväder in. Att det har regnat ovanligt mycket i december har knappast undgått någon.

BT - 17 jun 14 kl. 08:36

Dyster midsommarprognos: "...kan alltid ändra sig"

Årets midsommarafton väntas bli en regnig historia. Historiskt sett är det ingen överraskning. På 10 år har bara en midsommarafton i Borås varit regnfri.

BT - 19 aug 14 kl. 08:08

Ny klass 1-varning utfärdad

I natt utfärdade SMHI ännu en klass 1-varning – denna gång för rikligt med regn i Sjuhärad. Under tisdagsdygnet kan det komma så mycket som 35 millimeter regn, skriver SMHI på webben. Precis som man gjorde i går varnar man även i dag för höga flöden i mindre vattendrag.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

När det inte är vädret som slår till är det stöldligor

Förra årets torka var förödande för jordbruket. Skörden var rekordlåg och jämfört med året innan var det nästan en halvering. Nu är vädret bättre.

BT - 30 minuter sedan

Nej till gräddfil för invandrare i Borås

Vi kan för allt i världen inte förstå hur en person skulle vara mer eller mindre lämplig för en tjänst till följd av sin hudfärg, skriver Niklas Arvidsson och Annette Carlson..

BT - 30 minuter sedan

Alla bör ha förmånen att lyssna till kyrkklockornas budskap

Svar till signaturen Thyra och insändaren ”Kyrkklockan i centrum tvingar på mig religion”, BT 18/8..

BT - 30 minuter sedan

Debatten bör bygga på kunskap

När folkvalda bortser från kända fakta och sprider felaktiga uppgifter för att stärka sin argumentation, hotas demokratin, påpekar skribenterna..

BT - 30 minuter sedan

Sverige måste ta farväl av ”jobbparadoxen”

Redan om några månader ska stora delar av Arbetsförmedlingens verksamhet utföras av andra aktörer. Men ska det till någon verklig förändring av den svenska ”jobbparadoxen” krävs dock en helt annan arbetsmarknadspolitik..

BT - 45 minuter sedan

Nasa undersöker bankintrång från rymden

En astronaut uppges olovligen ha loggat in på sin partners bankkonto från rymdstationen ISS. Paret har varit mitt uppe i en bitter separations- och vårdnadsstrid det senaste året, ..

BT - 1 timme sedan

”Inte många matcher då jag inte blivit kallad svartskalle”

Vildana och Vedad Aganović flydde kriget i Bosnien och jobbar idag för varsin elitklubb i Borås med frågor som går bortom rivaliteten mellan Elfsborg och Norrby. – Har man en gång lämnat sitt hem är allt annat sekundärt, säger Vedad..

BT - 1 timme sedan

Sämre betalt för ekomjölken

BT - 1 timme sedan

Poliser skottskadade i Finland

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.