DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 04:22

DI - 19 jul 19 kl. 19:04

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna KinaVd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fink, Kina, Blackrock, CNBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larry, Fink, Fleroch , fler, pratarom att , lämna, Kina
SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 06:43

Ett val mellan fler eller färre jobb

Nya Moderaterna anser att fler människor ska ha ett jobb att gå till. På så vis möter vi den demografiska förändringen på ett ­ansvarsfullt och hållbart sätt, inte genom skattebortfall som sedan måste kompenseras med om­fattande skattehöjningar som i sin tur leder till färre jobb, skriver Marianne Nilsson (M), Lessebo, Patrick Ståhlgren (M), Tingsryd och Margareta Schlee (M), Uppvidinge. Den svenska välfärden är beroende av att vi bidrar till det som tillsammans är vårt.

BT - 09 jul 14 kl. 16:59

S vill se fler turister till Sverige

Socialdemokraterna vill locka fler turister till Sverige. Detta ska ske genom bland annat fler direktflyg till Arlanda och genom att sätta stopp för ockerpriser inom taxi. – Vi måste göra mer för att städa upp i taxinäringen.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

YLE - 07 apr 17 kl. 08:00

Karjalainen: Unga kvinnor har fler sexrelationer än män i samma ålder

Kvinnor kring 20 år har fler sexförhållanden än män i samma ålder, visar Befolkningsförbundets färska utredning som tidningen Karjalainen rapporterar om. Enligt Befolkningsförbundets siffror inleder finländarna i dagsläget sexuella relationer med fler personer än för några årtionden sedan. I medeltal har medelålders män haft 18-20 sexpartners, medan motsvarande siffra för kvinnor är 10-13.

Kristianstadsbladet - 11 nov 11 kl. 06:30

Fler unga saknar arbete

Fler unga är utan jobb. Det visar de senaste siffrorna och Arbetsförmedlingen räknar med en försämring på grund av att världsekonomin vacklar.
Arbetsförmedlingen har nu siffrorna för oktober klara.

BT - 06 sep 12 kl. 14:19

Fler skjuter upp tandläkarbesöket

Allt fler små barn uteblir från tandläkaren. Allt fler unga vuxna väntar med att gå dit. ?

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 02:14

Fler pendlar från Stockholm till Uppsala

Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet. Det är över 4500 stockholmare som rullar in till Uppsala Centralstation dagligen.Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet.

UT - 03 nov 14 kl. 13:18

Fler bussturer mellan Borås och Ulricehamn

Västtrafik gör förändringar i sin tidtabell och en av dessa är att det blir fler turer med buss 200 mellan Borås och Ulricehamn. Totalt satsar Västtrafik 85 miljoner på ny och utbyggd trafik i Västra Götaland, enligt ett pressmeddelande som skickades ut på måndagen. Det handlar om fler bussturer, nya tågavgångar och utvecklad stadstrafik i en del Västsvenska städer.

Kristianstadsbladet - 29 okt 13 kl. 01:31

Fler rut- och rotbeslut överklagas


Allt fler överklagar Skatteverkets beslut om rut- och rotavdrag, skriver Dagens Nyheter.Under perioden januari-september 2011 inkom 291 överklaganden till förvaltningsrätterna. Under samma period i år inkom 1 473 överklaganden.

BT - 29 okt 13 kl. 01:35

Fler rut- och rotbeslut överklagas

Allt fler överklagar Skatteverkets beslut om rut- och rotavdrag, skriver Dagens Nyheter. Under perioden januari-september 2011 inkom 291 överklaganden till förvaltningsrätterna. Under samma period i år inkom 1 473 överklaganden.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Så sparar du säkert i minusräntans värld

Trots rekordlåga boräntor är minusräntans värld inte okomplicerad för sparsamma hushåll. Antalet sparformer med god avkastning till begränsad risk är få..

DI - 7 timmar sedan

Nya räntesignaler belönar fondsparare som tar risk

Fondsparare som valt lite högre risk i räntefonder har belönats väl i år. De 15 bästa företagsobligationsfonderna har avkastat mellan 3 och 8 procent i år..

DI - 8 timmar sedan

Superentreprenören bygger bilar som ingen annan

Är Batman på semester? I den vackra havsbukten, i Utvälinge söder om Ängelholm, är frågan plötsligt relevant..

DI - 9 timmar sedan

Macrons budskap på toppmötet: Alla förlorar på handelsoron

Den ökade protektionismen utmålas som ett allvarligt hot mot världsekonomin vid G7-mötet i Frankrike..

DI - 10 timmar sedan

Experterna: Tullsmockor bäddar för börsfall – så ska du agera

Nya kursfall hotar direkt när börsen öppnar igen på måndag efter upptrappningen av handelskriget mellan Kina och USA..

DI - 10 timmar sedan

Skådespelarpolarna möts i filmen som skrämt privata investerare

Sedan tonåren har Matias Varela och Gustaf Skarsgård varit bröder och vapen­dragare. Relationen bygger på total uppriktighet..

DI - 11 timmar sedan

Gradvall: ”Att vara älskad av alla är inte vägen till framgång”

Det handlar inte om hur saker och ting är. Det handlar om hur de uppfattas. Sell the myth, not the facts..

DI - 11 timmar sedan

Nordkorea har avfyrat robotar

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea avfyrat vad som bedöms vara kortdistansrobotar. De två projektilerna slog ned i Japanska sjön, utanför den japanska ekonomiska zonen,.

DI - 12 timmar sedan

Tusk varnar Trump: Handelskrig leder till recession

EU-rådets avgående ordförande Donald Tusk varnade USA:s president Donald Trump för konsekvenserna av eskalerande handelkrig inför lördagskvällens G7-möte..

DI - 13 timmar sedan

Telia pressar leverantörer att leva upp till kraven

Hållbara investeringar är redan en het trend. Nu vill Telia använda sina upphandlingar för att öka tempot i klimatarbetet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.