SR > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:50

SR - 19 jul 19 kl. 19:09

Viktigt meddelande till allmänheten i EksjöViktigt meddelande till allmänheten i Eksjö, Jönköpings län och Eksjös kommun, i Jönköpings län. Det brinner i ett flerfamiljshus i centrala Eksjö med rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Känner du besvär av röken, ring sjukvårdsrådgivningen 1177. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Eksjö, Eksjös, Jönköpings, Sveriges Radio P4 Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Eksjö
Skånskan - 16 aug 16 kl. 16:44

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

Malmö. Natten till tisdagen var återigen full av bilbränder i Malmö. Nio larm på en dryg halvtimme gjorde att räddningstjänsten inte riktigt hann med.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 18:03

Så fungerar Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

Många fick meddelande till sina mobiler i lördags med varning för brandrök i Varberg, ett så kallat Viktigt meddelande till allmänheten (VMA). Andra fick det inte. Meddelandet innehöll även felaktig information.

Polisen - 29 nov 12 kl. 16:12

I dag testas Viktigt meddelande till allmänheten ? VMA

I dag, måndag, testas signalen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, klockan 15.00. Det är ett livsavgörande hjälpmedel för att varna människor vid allvarliga händelser.

SVT - 30 maj 13 kl. 18:22

Viktigt meddelande till allmänheten i Norsjö

Viktigt Meddelande till Allmänheten i Norsjö i Västerbottens län..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 13 kl. 01:20

Viktigt meddelande till allmänheten i Storuman

Viktigt meddelande till allmänheten från räddningschefen i Storumans kommun. På grund av den tidigare stormen är det stora problem i telefontrafiken, både fast och mobil trafik. Om man befinner sig i kommunens västra delar och behöver komma i kontakt med räddningstjänst, ambulans, polis ska man bege sig till sjukstugan i Tärnaby.

SR - 23 jun 15 kl. 18:16

Viktigt Meddelande till Allmänheten

VMA: Viktigt Meddelande till Allmänheten i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd i Skåne län. Kristianstad kommun meddelar att det kommunala dricksvattnet kan vara förorenat och ska kokas före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad samt se kristianstad.

UT - 23 mar 16 kl. 14:25

Teater på Backen ger Viktigt meddelande till allmänheten

Förra årets succéföreställning Vem älskar Yngve Frej följs upp med pjäsen Viktigt meddelande till allmänheten 2.0. I augusti öppnas teatertältet i Stureparken..

SR - 23 apr 16 kl. 11:00

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Smedjebacken, i Dalarnas län.Det brinner i en industri, Rolling Mills svervice, i Smedjebacken i Dalarnas län med kraftig rökutveckling.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 01 maj 16 kl. 21:56

Viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna samt hela Jönköpings län.Det brinner i en stor flerfamiljsfastighet i Huskvarna, Jönköpings län. Räddningsledaren uppmanar alla i Huskvarna tätort att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och om möjligt ventilation.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Fortsatt trassel i tågtrafiken

Tågtrafiken fortsätter att dras med störningar efter den stora branden i Hässleholm i onsdags. Först på fredag räknar Trafikverket med att tågen ska kunna gå som vanligt..

SR - 2 timmar sedan

Grottklättrare instängda i berg i Polen

I Polen söker nu över 20 räddningsarbetare efter de två grottklättrare som försvann i går i de polska Tatrabergen, vid gränsen mot Slovakien..

SR - 3 timmar sedan

Skogsbranden på Gran Canaria sprider sig

Skogsbranden på den spanska ön Gran Canaria utanför Afrikas nordvästra kust är fortfarande inte under kontroll..

SR - 4 timmar sedan

Spanien vill ta emot flyktingarna - men är för långt borta

Det är fortfarande oklart vad som ska hända med det hundratal migranter som befinner sig ombord på fartyget Open Arms utanför Italiens kust. Spanien har erbjudit sig att ta emot migranterna, men enligt fartygets besättning är situationen ombord akut och båtresan dit för lång..

SR - 5 timmar sedan

Läckt rapport avslöjar regeringens rädsla inför brexit

Brist på bränsle, mat och medicin i flera månader. Brittiska regeringen förutspår dramatiska konsekvenser om det blir en brexit utan avtal med EU i slutet av oktober. Det visar ett läckt dokument som The Sunday Times har tagit del av..

SR - 6 timmar sedan

Kolonilotter ska bli bostäder

I Göteborg vill kommunen omvandla attraktiva kolonilotter till bostäder. Enligt kommunens egen utredning ska omvandlingen bidra till att minska bostadsbristen..

SR - 7 timmar sedan

4000 har fängslats i Kashmir senaste två veckorna

I Kashmir har minst 4 000 människor fängslats sedan Indien fråntog det omstridda området sin autonomi för två veckor sen..

SR - 8 timmar sedan

S: Mer pengar till landsbygden

Statsminister Stefan Löfven (S) vill uppdatera kostnadsutjämningssystemet..

SR - 8 timmar sedan

Sommar i P1: Jill Johnson

Artist, låtskrivare, 46 år. Född i Ängelholm, bosatt i Borås och Ängelholm. Tidigare Sommarvärd 2010.

SR - 8 timmar sedan

Spänt i Tyskland inför delstatsval i öst

I Tyskland är de kommande delstatsvalen i de östra delarna av landet viktiga också för politiken nationellt. En fråga är om regeringen med kristdemokrater och socialdemokrater kommer att hålla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.