Sydsvenskan > Sport

Tuesday, 20 August, 00:32

Sydsvenskan - 19 jul 19 kl. 19:00

Bullerproblematik riskerar att öka med fler tågLomma kommun får in många klagomål på buller men kraven på bullerutredning överklagas..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bullerproblematik, riskeraratt , ökamed , fler, tåg
SR - 03 nov 15 kl. 17:02

Minskat bistånd riskerar skapa fler flyktingar

FN varnar för att ett minskat bistånd från bland andra Sverige riskerar att skapa fler flyktingar. Regeringen överväger att ta mer av biståndsbudgeten för att kunna täcka de ökande kostnaderna för flyktingmottagandet i Sverige. Men biträdande chefen för FN:s utvecklingsprogram UNDP, Michael O´Neill, vädjar till Sverige att inte glömma bort de mer långsiktiga utvecklingsmålen i utsatta länder:.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 15 kl. 09:17

Bäckström riskerar missa fler matcher

Höftoperationen blev lyckad och smärtan försvann. Men rehabiliteringen tar tid och Nicklas Bäckström missar sannolikt både premiären och flera veckor av säsongsinledningen i NHL med sitt Washington.— Jag måste ha tålamod.

Sydsvenskan - 17 sep 15 kl. 09:17

Bäckström riskerar missa fler matcher

Höftoperationen blev lyckad och smärtan försvann. Men rehabiliteringen tar tid och Nicklas Bäckström missar sannolikt både premiären och flera veckor av säsongsinledningen i NHL med sitt Washington.— Jag måste ha tålamod.

Kristianstadsbladet - 18 mar 19 kl. 05:00

KHK riskerar tappa fler spelare – Andrejic Nilsson på väg att sluta

Kristianstad HK har aviserat en satsning för en snabb återkomst till SHE. Men samtidigt riskerar man att tappa en majoritet av startuppställningen inför nästa säsong. – Det senaste halvåret har jag funderat på att lägga ner karriären helt.

Västerbottens Folkblad - 06 nov 13 kl. 23:00

Olyckorna riskerar bli fler

Fler osäkra arbetsplatser. Det kan bli verklighet när arbetsmiljöverket måste krympa verksamheten. - Redan idag räcker vi inte till, säger Heli Aarnipuro, inspektör på arbetsmiljöverket..

DI - 06 nov 16 kl. 17:40

De riskerar flera års fängelse för "aktietips"

"Potentialen är skyhög", "Det är dags att haka på i uppgången nu", "En dubbling efter november är ingen omöjlighet". Genom vilseledande tips i olika aktieforum tjänade de båda läkarstudenterna miljoner, hävdar åklagaren. Nu riskerar de fleråriga fängelsestraff..

Affärsvärlden - 07 nov 16 kl. 13:53

Pratade upp aktiekurser – nu riskerar de fängelse

"Potentialen är skyhög", "Det är dags att haka på i uppgången nu", "En dubbling efter november är ingen omöjlighet". Genom vilseledande tips i olika aktieforum tjänade de båda läkarstudenterna miljoner, hävdar åklagaren. Nu riskerar de fleråriga fängelsestraff..

ÖstersundsPosten - 31 okt 17 kl. 06:00

Striktare kontroll från Trafikverket gör att mindre vägföreningar riskerar att bli utan snöröjning

När Trafikverket skärper kontrollerna för plogtiderna på det allmänna vägnätet riskerar allt fler små vägföreningar att bli utan snöröjning..

Expressen - 21 maj 12 kl. 10:09

Kristoffersson: Fler tränare kan ryka i år

Sixten Boström hänger löst - och i morgon kan han sparkas. Just nu verkar det också vara den enda utvägen som återstår för att få fart på ÖSK. Men han är inte den ende tränaren som riskerar sparken.

YLE - 05 jun 15 kl. 16:25

Blöjbarn riskerar få fler infektioner

Föräldrar i Sverige rekommenderas nu att börja öva sina barn att sitta på pottan tidigare - helst redan vid 10 månaders ålder. En ny undersökning visar att barn som använder blöjor länge löper risk att drabbas av urinvägsinfektion. Bli av med blöjan och ta till pottan i ett allt tidigare skede.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Ryska strålningsmätare stängdes av efter smäll

Fyra ryska sensorer som mäter radioaktiv strålning i atmosfären slutade sända data bara dagar efter explosionen i Archangelsk. Analytiker sätter frågetecken för en rad underliga sammanträffanden. Uppgifterna kommer från chefen för CTBTO, en organisation.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ett herrelöst HIF-skepp sjunker allt mer

HD:s krönikör om en förlust mot ett lag på väg att komma på rätt köl..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man död efter skottlossning i Stocksund

En man har dött i en skottlossning i Stocksund strax norr om Stockholm. Polisen larmades till platsen klockan 20.22 efter larm om ljud som beskrevs som smällare.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

En till sjukhus efter motorcykelolycka

Olyckan inträffade utanför Staffanstorp..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Stjärntätt på Finnkampen – 17 VM-svenskar

Det kommer att bli stjärntätt bland friidrottarna på Stockholms stadion i helgen. Nästan hela den nuvarande svenska VM-truppen till Doha i september kommer att delta även i Finnkampen. Bland de 17 uttagna till Finnkampen finns diskuskastaren Daniel Ståh.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Brand på Rosengård släckt

Räddningstjänsten rycket ut efter larm om brand i en källare..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Tar hjälp av Kronofogden för att få tillbaka golfutrustning efter otrohetsaffär

Kvinnan i Staffanstorp ville inte lämna tillbaka sakerna frivilligt..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Så tar du dig ur vardagskaoset – här är logistikexpertens bästa råd

Nina Modig: Planering och struktur ger en skön trygghet..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Sex bebisar smittade med e-coli på sjukhus

Sex nyfödda barn och tre mödrar har smittats av den resistenta tarmbakterien e-coli på Skånes universitetssjukhus i Malmö. De drabbade barnen ska ha smittats när de vårdades på sjukhusets neonatalavdelning, skriver Kvällsposten. Sjukhusets chefsläkare s.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Syrien fördömer turkisk militärkonvoj

Den syriska regeringen kritiserar Turkiet för att ha skickat en militärkonvoj på väg mot staden Khan Sheikhun i västra Syrien. – Turkiska fordon med ammunition är på väg mot Khan Sheikhun för att understödja terrorister, säger en talesperson vid utrikes.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.