DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 00:44

DI - 19 jul 19 kl. 17:49

Kristdemokraterna rasar i opinionsmätningKristdemokraterna har tappat drygt var fjärde sympatisör sedan EU-valet i maj visar Skops senaste väljarbarometer.  Nu är stödet nere på 9,2 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Skops

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristdemokraterna, rasari , opinionsmätning
Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 08:00

Blandade reaktioner på lokal opinionsmätning

Foto: Tommy Svensson
Gruppledarna för Kristianstads olika partier reagerade med glädje, men även tveksamhet och oro till opinionsmätningen som Kristianstadsbladet presenterade i går.
Heléne Fritzon (S): Glädjande för oss Oppositionsrådet Heléne Fritzon (S) ser både positiva och oroande tendenser i Kristianstadsbladets opinionsmätning. – Ja, det är ju glädjande för mitt parti att det finns en tydlig tendens uppåt för Socialdemokraterna och att vi befäster positionen som det största partiet i kommunfullmäktige.

Sydsvenskan - 13 feb 16 kl. 22:10

SD backar i ny opinionsmätning

Sverigedemokraterna går ner i en ny opinionsmätning av Sifo. SD får 16,6 procent, en nedgång med 1,6 procentenheter från januari, i mätningen som publiceras i Göteborgs-Posten och Svenska Dagbladet.Det är ingen statistiskt säkerställd nedgång, men om man jämför resultatet med decembermätningen blir den det.

NSD - 14 maj 13 kl. 01:30

V ökar i ny opinionsmätning

Vänsterpartiet ökar till 7,8 procent i en ny opinionsmätning. Även Centerpartiet ökar till 4,2 procent, enligt undersökningen som är utförd av Yougov och publiceras i Metro..

NT - 14 maj 13 kl. 01:30

V ökar i ny opinionsmätning

Vänsterpartiet ökar till 7,8 procent i en ny opinionsmätning. Även Centerpartiet ökar till 4,2 procent, enligt undersökningen som är utförd av Yougov och publiceras i Metro..

Expressen - 03 jun 13 kl. 01:28

Miljöpartiet vinnare i ny opinionsmätning

Partiledningen åkte på blytunga smällar under kongressdagarna i Västerås. Men i DN/Ipsos senaste opinionsmätning får Miljöpartiet de bästa siffrorna sedan januari 2012..

Nyheter 24 - 26 jul 13 kl. 11:13

Sydney, 23, sexchattade med penispolitikern: "Han äcklar mig"Tappar i opinionsmätning

NEW YORK. Tre år efter den förra skandalen läckte återigen penisbilder ut på Anthony Weiner ? politikern med det passande namnet.

DN - 13 sep 13 kl. 00:08

Opinionsmätning: Oppositionen går om regeringspartierna

Oppositionen i Tyskland har gått om regeringspartierna enligt en tung opinionsmätning på torsdagen. Samtidigt stänger det liberala regeringspartiet FDP dörrarna till de röd-gröna partierna och utesluter en sådan koalition efter valet..

UNT - 25 nov 13 kl. 04:11

Labor lyfter i ny opinionsmätning

För första gången på tre år har Laborpartiet i Australien övertag i en opinionsmätning. De australiska socialdemokraterna får 52 procent jämfört med den liberalkonservativa regeringskoalitionens 48 procent.(TT).

SvD - 25 nov 13 kl. 04:11

Labor lyfter i ny opinionsmätning

För första gången på tre år har Laborpartiet i Australien övertag i en opinionsmätning..

SR - 05 apr 14 kl. 05:36

Brasiliansk opinionsmätning orsakade uppror

En opinionsmätning i Brasilien förra veckan som visade att 65 procent av brasilianarna tyckte att lättklädda kvinnor fick skylla sig själva om de blev våldtagna, visar sig nu vara fel..

SR - 06 jun 14 kl. 09:13

Fi till riksdagen i ny opinionsmätning

Moderaterna tappar 4,1 procentenheter och landar på 18,5 procent i Expressen/Demoskops senaste opinionsmätning. Det är den lägsta siffran sedan oktober 2003. Samtidigt går Miljöpartiet framåt 2,8 procentenheter till 13,0 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Succéförfattarens bästa börstips: ”Har handlat väldigt mycket”

På torsdagen släpps den sjätte boken i Millenniumserien, ”Hon som måste dö”.  I en intervju med Di berättar författaren David Lagercrantz om sitt nästa bokprojekt, varför han har….

DI - 2 timmar sedan

Inverterad räntekurva igen – andra gången på en vecka

Spreaden mellan räntan på den 10-åriga amerikanska statobligationen och den korta 2-åriga dito inverterade återigen kort på onsdagskvällen – den andra gången på en vecka,.

DI - 2 timmar sedan

Rosa gin en succé för Kopparbergs – ”bästa kvartalet någonsin”

Bryggeriet Kopparbergs minskade försäljningen men ökade vinsten i andra kvartalet.  ”Det var ett av våra bästa kvartal någonsin, vi är supernöjda i och med att vi ökar vinsten”,.

DI - 2 timmar sedan

New York-börserna går mot stängning på plus

Federal Reserves resonemang som ledde fram till räntesänkningen i juli var inget som fick marknaderna att reagera när Fed-protokollet offentliggjordes på onsdagen..

DI - 3 timmar sedan

Trump om handelskriget: Det behövdes och jag är den utvalda

USA:s president Donald Trump försvarade det pågående handelskriget mot Kina på onsdagskvällen, samtidigt som han passade på att ge en känga åt sina föregångare..

DI - 3 timmar sedan

Hanif Bal bekräftar att han lämnar uppdragen – ”ber om ursäkt”

I ett inlägg på Facebook på onsdagskvällen bekräftar den moderate riksdagsmannen Hanif Bali att han lämnar sina uppdrag i arbetsmarknadsutskottet och EU-nämnden..

DI - 3 timmar sedan

Stena Bulk-chefen mötte Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero..

DI - 3 timmar sedan

Pareto sänker riktkursen för SAS – upprepar köp

Pareto Securities sänker riktkursen för SAS till 16 kronor från 20 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 3 timmar sedan

Press på Andersson att visa musklerna: ”Vi har råd med 70 miljarder”

Trycket på finansminister Magdalena Andersson ökar och nu växer kraven på en mer offensiv ekonomisk politik..

DI - 3 timmar sedan

Finanschef i börsrusande forskningsbolag miljonsäljer aktier

Forskningsbolaget Peptonic Medicals finanschef Dan Markusson har den 16 och 19 augusti sålt aktier i bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.