DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 08:37

DI - 19 jul 19 kl. 17:40

Svenskt kryptobolag agerar efter dåligt dataskyddFintechbolaget Quickbit, som utvecklar tekniklösningar för kryptovalutor och blockchain, har notifierats av externa säkerhetsexperter om att viss data har haft ett undermåligt skydd. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Quickbit

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskt, kryptobolag, agerarefter , dåligt, dataskydd
YLE - 29 apr 16 kl. 05:30

Arbetslivsexpert: Dåligt chefsskap måste utredas

Missförhållanden på arbetsplatser ska enligt lagen utredas, och åtgärdas. Det säger Maarit Vartia, ledande sakkunnig vid Arbetshälsoinstitutet. Hon fick frågan om dåliga chefer och personal som av den anledningen flyr fältet sedan vi fick ett tips om ett arbetskollektiv, där många i personalen mått dåligt under en lång tid.

Barometern - 17 aug 13 kl. 12:42

Kalmar agerar inte enligt lagen

Jag vill vara tydlig med att jag starkt värnar individens rätt att ta egna beslut om behovet av hjälp utifrån. Efter avgiftning på ett av kommunens behandlingshem behandlades min son utan framgång inom psykiatrin för djup depression och aktiva självmordstankar. Min son ansågs ?

Sydsvenskan - 18 apr 16 kl. 06:51

Stöd för svenskt EU-medlemskap rasar

Stödet för ett svenskt EU-medlemskap har minskat kraftig bland svenskarna, enligt en Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av SVT Nyheter.TNS Sifo har frågat drygt 1 100 personer huruvida de tycker att det är bra eller dåligt att Sverige är med i EU. 39 procent svarar att de tycker att det är bra, medan 21 procent anser att det är dåligt.

Skånskan - 22 aug 18 kl. 01:00

Ser­vera svenskt kött är inte all­tid så lätt

Köp svenskt kött är en van­lig upp­ma­ning de här dagarna, ef­ter att hela svenska folket upp­märk­sammat den pre­kära si­tua­tionen för svenska bön­der, som re­dan börjat an­vända vin­ter­fo­dret till djuren som egent­li­gen skulle ätit färskt gräs.
Svenska kon­su­menter prio­ri­terar re­dan svenskt kött i bu­tikerna. För­ra året ökade an­delen svenskt kött av den to­tala kon­sum­tionen, och allt fler har blivit med­ve­tna om att den svenska kött­pro­duk­tionen sker på ett sätt som är mer gynn­samt både djuren.

YLE - 02 okt 15 kl. 14:33

Kriminolog: polisen agerar rasistiskt

Den finska polisen är barsk och har attitydproblem, menar kriminologen Maria Normann. Hon tycker att vi kunde ta efter den svenska polisen, som satsat på en snällare image. I övriga Europa och särskilt i Norden gör man PR för polisen som snäll och vänlig, och har övergett tanken att respekt bygger på rädsla eller en viss fruktan för makt.

Helsingborgs Dagblad - 01 mar 18 kl. 20:34

Svenskt VM-fiasko – "fruktansvärt dåligt"

Inomhus-VM i friidrott började med ett svenskt höjdhoppsfiasko. Både Erika Kinsey och Sofie Skoog stannade på 1,84. – Det känns väldigt surt, säger sjuan Kinsey.

Nyheter 24 - 09 jun 12 kl. 12:24

Han ska underhålla fansen: "Vikingar och Nokia är väl svenskt?"


Nyheter24 har träffat komikern som är ansvarig för spektaklet kring matcherna inne på Olympia Stadion. KIEV. Camp Sweden har äntligen slagit upp portarna och en orolig Sergey Velichanski har sökt sig till ön Trukhaniv i floden Dnepr.

Vimmerby Tidning - 04 jun 12 kl. 08:40

Rekordpublik trots dåligt väder

2010 firade Svenskt flyg hundra år och då arrangerades för första gången ”Aerospace Forum Sweden” - arrangemanget blev en stor hit med över 50 000 nyfikna åskådare som fick se historiska flygplan, svenskt aktivt militärflyg och det senaste som svensk industri kan uppbringa inom flygteknologins område..

BT - 20 nov 12 kl. 16:42

Finska poliser fick stoppa svenskt polisbråk: "Många har mått dåligt"

En träff med ordningspoliser från Norrbotten spårade ur i finska Levi. Den lokala finska polisen larmades till platsen för att ta hand om bråkande svenska poliser. Det var när en polis insjuknat och förts till sjukhus med ambulanshelikopter som tumultet uppstod.

Sydsvenskan - 09 apr 13 kl. 06:30

Tredjeplatsen fyllde ett svenskt tomrum

När Anna Nordqvist vann LPGA-mästerskapen 2009 var det en jätteskräll i ett läge där svensk golf på damsidan befann sig i ett vakuum efter Annika Sörenstams beslut att lägga klubborna på hyllan.Under de fyra år som har gått sedan dess har tomrummet återuppstått. Åtminstone i de riktigt stora sammanhangen.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Kinas svar: Trumps tullar är mobbning

Kinas handelsdepartement beskriver USA:s beslut att höja befintliga och planerade strafftullar på kinesiska varor som ”mobbningsprotektionism”..

DI - 15 minuter sedan

Fästningen där tiden stått still – skulle tåla en atombomb

HEMSÖ. I höst är det 30 år sedan Berlinmuren föll.  På Hemsö strax norr om Härnösand är det som tiden stått stilla sedan dess..

DI - 11 timmar sedan

Så sparar du säkert i minusräntans värld

Trots rekordlåga boräntor är minusräntans värld inte okomplicerad för sparsamma hushåll. Antalet sparformer med god avkastning till begränsad risk är få..

DI - 11 timmar sedan

Nya räntesignaler belönar fondsparare som tar risk

Fondsparare som valt lite högre risk i räntefonder har belönats väl i år. De 15 bästa företagsobligationsfonderna har avkastat mellan 3 och 8 procent i år..

DI - 12 timmar sedan

Superentreprenören bygger bilar som ingen annan

Är Batman på semester? I den vackra havsbukten, i Utvälinge söder om Ängelholm, är frågan plötsligt relevant..

DI - 13 timmar sedan

Macrons budskap på toppmötet: Alla förlorar på handelsoron

Den ökade protektionismen utmålas som ett allvarligt hot mot världsekonomin vid G7-mötet i Frankrike..

DI - 14 timmar sedan

Experterna: Tullsmockor bäddar för börsfall – så ska du agera

Nya kursfall hotar direkt när börsen öppnar igen på måndag efter upptrappningen av handelskriget mellan Kina och USA..

DI - 15 timmar sedan

Skådespelarpolarna möts i filmen som skrämt privata investerare

Sedan tonåren har Matias Varela och Gustaf Skarsgård varit bröder och vapen­dragare. Relationen bygger på total uppriktighet..

DI - 15 timmar sedan

Gradvall: ”Att vara älskad av alla är inte vägen till framgång”

Det handlar inte om hur saker och ting är. Det handlar om hur de uppfattas. Sell the myth, not the facts..

DI - 15 timmar sedan

Nordkorea har avfyrat robotar

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea avfyrat vad som bedöms vara kortdistansrobotar. De två projektilerna slog ned i Japanska sjön, utanför den japanska ekonomiska zonen,.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.