VA > Ekonomi

Sunday, 25 August, 09:09

VA - 19 jul 19 kl. 15:22

Svettigt för bankerna i den heta rapportsäsongenHär får du en snabbkoll på börsveckan och viktiga hållpunkter inför nästa.  Rapporterna fortsatte hagla   med storbankerna som kursförlorare.   .
Läs mer på VA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svettigtför , bankernai den , heta, rapportsäsongen
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Alcoa drar igång rapportsäsongen

Aluminiumjätten Alcoa sparkar på tisdagen traditionsenligt igång rapportsäsongen på Wall Street. Senare i veckan följer storbanken Wells Fargo och jordbruks- och kemikoncernen Monsanto. För de 500 största bolagen på Wall Street, som ingår i S&P 500-index, steg vinsterna med knappt mätbara 0,1 procent under tredje kvartalet.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 15:28

Alcoa drar igång rapportsäsongen


Aluminiumjätten Alcoa sparkar på tisdagen traditionsenligt igång rapportsäsongen på Wall Street.Senare i veckan följer storbanken Wells Fargo och jordbruks- och kemikoncernen Monsanto.För de 500 största bolagen på Wall Street, som ingår i S&P 500-index, steg vinsterna med knappt mätbara 0,1 procent under tredje kvartalet.

Affärsvärlden - 04 feb 13 kl. 13:54

Stjärnförvaltaren om rapportsäsongen

Det känns som att vi har fått en allokering inom it-relaterat från teleoperatörer till leverantören, det vill säga Ericsson, i spåren av utfallen under rapportsäsongen..

DI - 25 jan 14 kl. 15:09

Så gör du inför rapportsäsongen

Den nyss påbörjade rapportsäsongen kommer att bli ovanligt turbulent. Det spår paneldeltagarna i di.ses program Börsrådet..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 16:30

Uppåt i USA när rapportsäsongen inleds

USA-börserna steg i den tidiga handeln på onsdagen. Sent i går kväll drog Alcoa igång rapportsäsongen för det första kvartalet genom att presentera ett justerat resultat överstigande förväntningarna..

PrivataAffärer - 10 jul 14 kl. 07:47

Starka siffror från Alcoa inledde rapportsäsongen

Optimism över den kommande rapportsäsongen bidrog till att USA-börserna steg på onsdagen. Alcoa lyfte börshumöret efter en stark rapport....

DI - 07 okt 14 kl. 15:17

USA-börser: Spänt inför rapportsäsongen

De amerikanska börserna kan inleda tisdagens handel på minus. Terminerna pekade inför öppningen svagt nedåt och investerare är avvaktande inför onsdagen då Alcoa drar igång rapportsäsongen..

SvD - 16 apr 15 kl. 12:14

Darrigt när rapportsäsongen drar igång på allvar

Höga förväntningar varvat med en portion oro. Det är börsexperternas känsloläge när rapportsäsongen nu drar igång på allvar. Det finns ett antal gömda minor som investerarna vill slippa se i rapportflödet..

E24 - 09 jul 15 kl. 08:07

Alcoa rivstartade inte rapportsäsongen

Den amerikanska aluminiumjätten Alcoa, som på onsdagen traditionsenligt inledde rapportsäsongen på Wall Street, redovisade ett justerat resultat per aktie på 0:19 dollar för det andra kvartalet (0:18). Resultatet blev därmed lägre än analytikernas snittprognos på 0:23 dollar per aktie, enligt Bloomberg News..

UNT - 10 jan 16 kl. 13:57

Rapportsäsongen sparkas i gång i USA

Nu är det åter dags för aluminiumtillverkaren Alcoa att sparka i gång rapportsäsongen i USA..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:09

Från ogräs till vinstmaskin – Supertalangen Eslam Salah vill lösa våra proteinproblem med lupin

Supertalangen Eslam Salah har siktet inställt på vända upp och ned på europeiska matindustrin genom att ersätta importerad soja med bönorna från den inhemska lupinen. .

VA - Igår: 16:02

Går mot strömmen: Adidas storsatsar på landsbygden för att stärka sin kultur och identitet

Medan svenska storföretag som Nordea och ABB har lämnat Sverige och Sandvik har övergett landsbygden för Stockholm har den globala jätten Adidas gått rakt motsatt väg och satsat stora pengar på att bygga om huvudkontoret vid den lilla tyska orten Herzogenaurach där framgångssagan en gång tog sin form. Målet är att ytterligare stärka den kultur och identitet som har banat väg för sportjättens....

VA - Igår: 15:41

Wall Street: Nya tullar från Kina tyngar börsen

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt.  .

VA - Igår: 15:47

Cannabusiness: Det nya gröna guldet

I den ena amerikanska staten efter den andra blir cannabis för medicinskt bruk lagligt. När trenden kommer till Europa öppnar sig en enorm marknad. Läkemedel, snacks, öl, hundgodis, kosmetika – allt blir bättre med cannabis menar förespråkarna.

VA - Igår: 14:40

”Näringslivet behöver fler förebilder som visar hur makt kan användas ansvarsfullt”

Makt är synonymt med auktoritet och kraft, men tyvärr förknippas det ofta med maktmissbruk, hierarkier och härskartekniker. .

VA - Igår: 14:54

Vändning i handelskriget: Kina inför hämndtullar på USA för 75 miljarder dollar

Tullarna är en åtgärd mot USA:s "unilateralism och protektionism", menar Peking. .

VA - Igår: 14:56

Veckans vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen

Här får du en snabbkoll på börsveckan, som rullat på bra efter rapporter som slagit förväntningarna. Nästa vecka riktas blickarna mot rapporter från Balco, SAS och Lundberg. .

VA - Igår: 12:27

Färsk rankning: Ta rygg på vinnaraktierna med starkast köpsignaler just nu

Fyra svenska aktier toppar listan! Här är hetaste aktierna att köpa på Nordens börser, enligt teknisk analys. .

VA - Igår: 12:04

Ta en titt på Apples nya kollektion - så blir uppdateringarna

Funderar du på att köpa en ny mobil? Läs om de kommande uppdateringarna till iPhone! .

VA - Igår: 11:50

Regeringen beslutar att Preems raffinaderi ska prövas igen – utsläpp som 1,5 miljoner New York-resor tur och retur varje år

Preems raffinaderi norr om Lysekil kommer att öka sina koldioxidutsläpp från 1,7 till 3,4 miljoner ton per år när det byggs om och byggs till .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.