Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 August, 11:34

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 19 kl. 14:00

Insändare: "Båstad och Höganäs borde ha gemensam turistorganisation"Calle Möller tycker till om Kulla och Bjäres turism..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Höganäs, Möller, Kulla, Bjäres

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Båstadoch , Höganäs, bordeha , gemensam, turistorganisation
YLE - 22 jul 17 kl. 16:45

Korsholmspolitiker i hätsk debatt om fusionsfrågan

Sedan några dagar tillbaka pågår en livlig debatt i sociala medier mellan förtroendevalda i Korsholm. Frågan om fusionsförhandlingar med Vasa delar kommunens största parti SFP, och stämningen mellan de två lägren verkar nu sämre än på länge. - Jag är mycket häpen över hätskheten och tonfallet, säger Carola Lithén som är kommunfullmäktigeordförande i Korsholm.

HBL - 29 jan 14 kl. 13:23

Onneli och Anneli-lekplatsen välsignas på måndag

Den omdiskuterade Onneli och Anneli-lekplatsen hänger ännu i luften. Två beslut saknas ännu.Frågan om den filmbaserade lekplatsen med tillhörande lekstuga får ett svar på måndag då stadsstyrelsen tar ett beslut.

HBL - 16 maj 13 kl. 04:30

Stålbad i Raseborg

Nuvarande och tidigare fullmäktigeordförande i Raseborg, Thomas Blomqvist (SFP) medger rakryggat i en insändare i dagens VN att de som har suttit i det förra fullmäktige har misslyckats i uppgiften att balansera stadens ekonomi.
Det finns minsann fog för den här självrannsakan. Mandatperioden avslutades med ett år som gav ett minus på över 7 miljoner euro och som drev upp det kumulativa underskottet ännu högre än det var då Raseborg grundades.

SmålandsPosten - 02 aug 13 kl. 07:50

Länstrafikens gröna satsning är randig

?Bussarna i Länstrafiken Kronobergs regi är gröna.­ ­?

BT - 06 nov 14 kl. 00:13

Blinda för annat än ideologi

Det har inte varit någon hemlighet att stadsdelsnämnd Väster i Borås har knackig ekonomi. De senaste helårsprognoserna pekar på ett underskott på cirka 6,7 miljoner kronor. Budskapet från stadsdelschefen Monika Svensson är rakt och i sammanhanget nödvändigt: ”Dra ner på kostnaderna”.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Slarv med kabelskarvar förvärrar elbristen i Skåne

Svenska kraftnät väntar till nästa höst med att ta Sydvästlänken i drift..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya ägare till fastigheten på Ljungaskog 123 i Örkelljunga – prislappen: 425 000 kronor

Huset på adressen Ljungaskog 123 i Örkelljunga har bytt ägare….

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Elkeson förste ickekines i Kinas landslag

Elkeson De Oliveira Cardos, 30, har skrivit kinesisk fotbollshistoria. Som förste spelare utan kinesiskt påbrå togs brassen på onsdagen ut till det kinesiska herrlandslag som ska försöka kvala in till fotbolls-VM 2020. Den italienske förbundskaptenen Ma.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Länsstyrelse kritiseras efter ammoniakchock

Två djurskyddsinspektörer som skulle omhänderta vanvårdade katter möttes av ammoniakstank i rum som var fyllda med katturin och avföring. Nu kritiseras deras arbetsgivare, länsstyrelsen i Kalmar län, för att inte en skriftlig riskbedömning gjordes inför.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skansen vidtar åtgärder efter krokodilattack

En man bets av en krokodil när han skulle hålla tal under en privat fest på Skansen. Skansenakvariet vidtar nu åtgärder för att något liknande inte ska hända igen. Mannen, som är i 75-årsåldern, blev biten i armen av en krokodil på Skansenakvariet på ti.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Winnerbäck avslöjar albumtitel

"Eldtuppen". Så heter Lars Winnerbäcks kommande album, som släpps 27 september. "Det här är resultatet av elva korta ögonblick när jag ansett att jag lyckats göra ord och toner av det jag går och känner och tänker på", säger Winnerbäck enligt ett pressm.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tusentals tigrar dödade och sålda

Mer än 2 300 tigrar har dödats och sålts illegalt sedan millennieskiftet. Beslagen av skinn, ben och hela tigrar – levande och döda – visar att efterfrågan är stor. Det finns få tecken på att arten återhämtar sig, varnar organisationen Traffic.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Villkorlig dom för protesterande amerikaner

Amerikanerna Race Imboden och Gwen Berry, som under de Panamerikanska spelen på olika sätt protesterade mot läget i USA, har av USA:s olympiska kommitté dömts till villkorlig dom i tolv månader. De kan därmed delta i OS i Tokyo nästa år om de kvalar in..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Pär Hansson tvingas sluta: ”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig”

HIF-målvakten om det tunga beslutet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bangladesh försöker flytta ovilliga rohingyer

Bangladesh och Myanmar planerar ett nytt försök att återföra rohingyaflyktingar till Myanmar – bara ett par veckor efter det att lokala journalister vittnat om att ett nytt krig har brutit ut i området. – Jag tror inte att det finns några frivilliga roh.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.