Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 18 August, 08:35

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 13:56

Usabillas hantering av data får ISO-certifieringsUsabilla, som ägs av SurveyMonkey, har fått ISO 27001:2013 för sitt arbete med att fånga upp kundupplevelser på nätet och hantera deras data. För att sticka ut från mängden vad det gäller internetanvändarnas säkerhet har Usabilla hoppas på ISO-tåget med sina olika certifieringar. Kanske har man startat en ny trend? Här är deras pressmeddelande: In an era where digital threats are significantly widespread, a SaaS company cannot fail to have adequate security controls in place to deliver a trustworthy product. [. ] Inlägget Usabillas hantering av data får ISO-certifierings dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
ISO, SurveyMonkey, Usabilla, SaaS, Usabillas, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Usabillas, hanteringav , datafår , ISO-certifierings

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 16:25

Ny spegelvägg i Stockholm för fokusgrupper

Nordic Viewpoint, med kontor och fokusgrupprum i Mölndal har öppnat fokusgrupprum med spegelvägg i Stockholm. Antalet fokusgrupprum med spegelvägg och all utrustning som krävs för att genomföra kvalitativa intervjuer och diskussioner har minskat i Stockholmsområdet (efter försvinnandet av FocusInn, Confokal, m.m.

Dagensanalys.se - Igår: 13:09

Utredningsförslag bäddar för nya Medieombudsmannen

Branschorganisationen Utgivarna välkomnar det utredningsförslag som lämnades till kulturdepartementet i dag. Det underlättar utvidgningen av det självgranskande medieetiska systemet och införandet av en ny Medieombudsman. I dag överlämnade den särskilda utredaren Maria Eka en utredning som bland mycket annat tittat på hur delar av den statliga granskningen av medierna skulle kunna tas över av ett oberoende självreglerande system.

Dagensanalys.se - Igår: 13:05

Linda Ljunggren Syding ny marknadschef för Fonuskoncernen

Linda kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Familjens Jurist och har tidigare varit verksam på bland annat advokatbyrå, Marginalen bank och Intrum Justitia. Vi är oerhört glada att kunna presentera Linda Ljunggren Syding som ny marknadschef. Linda har god kompetens och ett tydligt kundfokus som kommer att passa väl in i koncernens fortsatta arbete med kända varumärken som Fonus, Familjens Jurist, Vita Arkivet med flera.

Dagensanalys.se - Igår: 08:54

YouTubes nya AR-verktyg låter dig prova smink

För ett par månader sedan berättade Youtube om sitt nya verktyg AR-Beauty Try On. Nu är första kampanjen igång och tittarna kan testa läppstift från MAC Cosmetics direkt via appen. Den nya AR-funktionen fungerar endast när du tittar på en video via en mobil och Youtube-appen måste självklart vara uppdaterad till senaste versionen.

Dagensanalys.se - Igår: 08:58

Nytt kvinnoideal skapas av kvinnliga influencers och bloggare

Ett helt nytt kvinnoideal visas upp i sociala medier av dagens framgångsrika kvinnliga bloggare och influencers. Det menar Magdalena Petersson Mc Intyre, forskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. För att ha en karriär som framgångsrik bloggare och influencer behöver du också dela personliga erfarenheter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:59

Daresay och Clas Ohlson får en röd prick

Svenska digitalbyrån Daresay är en av pristagarna i Red Dot Award med kunden Clas Ohlson i kategorierna ”Apps” och “Interface & User Experience Design”. Det har varit fantastiskt att få vara med på den här resan. Clas Ohlson har varit fokuserade på användarupplevelsen och användarnyttan från dag ett, och det är kul att tjänsten fungerar så fint på marknaden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:48

Politiker använder Twitch som marknadsföringskanal

Twitch går från klarhet till klarthet. Inte bara är det den största kanalen för att titta på e-sport, utan nu ska de även bli stora på sport som basketboll. Senast är att amerikanska politiker som Bernie Sanders har börjat sända via Twitch för att nå ut till nya målgrupper.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:26

Vad är priset på din personliga data?

En ny studie avslöjar priset på konsumenternas data, så som de själva uppskattar det. Vilket pris har du på din egen data? Allt färre konsumenter känner att det är rätt att företag bara tar deras data.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:05

Nielsen vill mäta ljud lika bra som digitalt

Nielsen har tagit fram en ny mätning för ljud som de kallar för Continuous Diary Measurement (CDM) och tanken är att metoden ska mäta ljud lika effektivt som man kan mäta digitalt. CDM släpps på först 5 av Nielsens 46 marknader med start i juli månad. Fokus är radiolyssnandet som ska placeras på samma ”level playing field with other media such as digital and TV”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:35

Juryn som ska kora årets mest effektiva kommunikation

Dags för Sveriges Annonsörer att återigen kora årets kommunikation. Och alla får vara med i en jury, utom jag. Okej, jag och sen kanske du också får inte vara med, men det känns som att alla andra får det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.