Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 25 August, 04:18

Affärsvärlden - 19 jul 19 kl. 09:33

Investmentbanken ökade sin vinstTrots tufft kvartal, enligt experterna, presterade Millicom..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Millicom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Investmentbanken, ökadesin , vinst
Sydsvenskan - 24 apr 13 kl. 06:30

Företagslån bakom bankernas ökade vinst

Högre vinst på företagslånen. Men nya europeiska bankregler borde sänka räntan till småföretag. Swedbanks vd Michael Wolf håller med..

E24 - 18 aug 15 kl. 11:08

Firefly ökade vinst och omsättning

Cornucopia - 26 mar 18 kl. 14:57

Spotifys prognos: Klarar fortfarande ej av visa vinst trots 30% fler användare

Förlustmaskinen Spotifys ägare ska casha hem genom att börsnotera skiten och sälja aktierna till de som blandar ihop en tjänst förträfflighet med vad som är en fungerande affärsmodell. Trots en ökning av användare och intäkter på runt 30% 2017 - 2018 kommer man fortfarande göra miljardförluster.
Oh, happy day!

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Morgan Stanley vände till vinst

Den amerikanska investmentbanken Morgan Stanley vände förlust till vinst under andra kvartalet, trots minskade intäkter. Nettovinsten landade på 564 miljoner dollar (cirka 3,9 miljarder kronor), eller 29 cent per aktie, jämfört med förlusten på 558 miljoner euro motsvarande period 2011. Analytiker hade dock räknat med en vinst på 43 cent per aktie och Morgan Stanleys aktiekurs sjönk med 5 procent under förhandeln i USA..

BT - 30 jan 14 kl. 08:10

H&M höjer vinst - men inte utdelning

Klädkedjan Hennes & Mauritz redovisar en höjd vinst för sitt fjärde kvartal. Men någon höjd utdelning, som marknaden hoppats på, blir det inte. H & M redovisar en vinst före skatt på 7 337 miljoner kronor för perioden september-november, det fjärde kvartalet i företagets brutna räkenskapsår.

Opinionen.se - 30 jan 14 kl. 09:12

H&M höjer vinst – men inte utdelning


Klädkedjan Hennes & Mauritz redovisar en höjd vinst för sitt fjärde kvartal. Men någon höjd utdelning, som marknaden hoppats på, blir det inte. H & M redovisar en vinst före skatt på 7 337 miljoner kronor för perioden september–november, det fjärde kvartalet i företagets brutna räkenskapsår.

Helsingborgs Dagblad - 24 feb 11 kl. 09:20

Bure Equity vände till vinst

Investmentbolaget Bure Equity, som bland annat är delägare i investmentbanken Carnegie, redovisar en vinst före skatt på 34,4 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2010. Det kan jämföras med förlusten på 69,4 miljoner kronor motsvarande period 2009. Omsättningen uppgick till 215 miljoner kronor, jämfört med 160 miljoner kronor ett år tidigare..

Realtid - 28 apr 11 kl. 09:44

Vinst för Lazard

Investmentbanken visar en vinst på 55 miljoner dollar för första kvartalet I år..

DN - 19 jul 12 kl. 14:13

Morgan Stanley vände till vinst

Den amerikanska investmentbanken Morgan Stanley vände förlust till vinst under andra kvartalet, trots minskade intäkter..

BT - 27 sep 12 kl. 09:12

H & M:s vinst sämre än väntat

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 4 895 miljoner kronor för perioden juni-augusti, det tredje kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Motsvarande period 2011 gjorde bolaget en vinst på 4 850 miljoner kronor.Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 5 369 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 09:35

Greta Gris säljs för 40 miljarder - ägarbolaget rusar

Ägarbolaget bakom den omåttligt populära barnunderhållningsfiguren Peppa Pig, på svenska känd som Greta Gris, köps upp för nära 40 miljarder kronor av det amerikanska leksaksföretaget Hasbro..

Affärsvärlden - Igår: 15:05

Bullard: Feds jobb att oinvertera räntekurvan

Federal Reserve bör fortsätta att lätta på penningpolitiken eftersom obligationsmarknaden skickar recessionssignaler. Det sade James Bullard, Fedchef i St Louis, i en intervju med CNBC på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 15:07

USA-terminer tappar efter kinesiskt tullbesked

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt till minus sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - Igår: 14:51

Amerikansk råolja med på Kinas tullista - oljepriset faller

Amerikansk råolja finns med på den tullista som aviserades av kinesiska myndigheter på fredagen, vilket följdes av prisfall på över 2 procent för både amerikansk olja och Nordsjöolja..

Affärsvärlden - Igår: 14:43

Börsplus: Anar en turnaround - köp

Börsplus börjar ana en turnaround i Mekonomen och trots att aktien stiger på dagens rapport finns fortfarande stor uppsida även om risken också är hög. Det skriver Börsplus och rekommenderar köp..

Affärsvärlden - Igår: 10:11

Ekonomer: Finansministern för optimistisk

Finansminister Magdalena Andersson (S) har för positiv syn på utvecklingen av svensk ekonomi, anser flera ekonomer..

Affärsvärlden - Igår: 11:20

Upp till 2 500 kan få gå från Commerzbank

Tyska Commerzbank planerar ytterligare 1.800-2.500 varsel om uppsägningar, rapporterar Börsen Zeitung med hänvisning till källor inom banken..

Affärsvärlden - Igår: 13:55

Morgan Stanley: Stigande risk för global recession

Effekten av en global avmattning har redan tagit sig in i amerikansk data, varnar storbanken..

Affärsvärlden - Igår: 13:19

H&M bland modjättar i hållbarhetsallians

Modebolaget H&M och 31 konkurrenter i klädhandlarbranschen har ingått en global allians där man lovar de politiska ledarna i G7, som sammanträder i helgen, att bekämpa klimathotet och att skydda den biologiska mångfalden och världshaven..

Affärsvärlden - Igår: 12:52

Råvaror och verkstad i topp på börsen

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.