DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 04:18

DI - 18 jul 19 kl. 20:57

Netflix måste kunna höja priserna – och fortsätta växaNetflix missade sin prenumerantprognos och aktien åkte på storstryk. Strömningsbolaget överraskades uppenbarligen av kundernas priskänslighet.  Snart ökar dessutom konkurrensen samtidigt som det fria kassaflödet fortsätter att vara uselt..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Netflixmåste kunna , höja, prisernaoch , fortsätta, växa
DI - 31 mar 19 kl. 23:01

Netflix bryter svensk mark: ”Kommer fortsätta investera”

Netflix fortsätter driva utvecklingen inom tv- och filmproduktion även utanför Hollywood, och den 5 april har den första svenskspråkiga originalserien premiär. .

IDG - 13 maj 16 kl. 11:33

Läckta EU-dokument: Netflix kan få fortsätta med geoblockering


Kanske blir det trots allt ingen Netflix på semestern. Att döma av läckta EU-dokument ser geoblockeringen för videotjänster ut att bli kvar..

Dagensanalys.se - 06 okt 17 kl. 10:01

Netflix höjer priset på sin tjänst

Det här är inte första gången och förmodligen inte den sista som Netflix höjer priset på sin tjänst. Främst är det 4K-entusiasterna som får betala mer. För närvarande finns det tre abonnemang – Basic för 89 kronor i månaden, Standard för 109 kronor och premium för 139 kronor .

Dagensanalys.se - 01 feb 16 kl. 12:01

Vi måste minska antalet annonser och på allvar konkurrera med Netflix – såhär rustar sig TV-industrin för 2016

Broadcasting och kabelnätverken och streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon delar med sig av sina planer för hur de ska fortsätta att engagera sina tittare online under 2016. Branschens stora knäckfråga är hur man ska kunna fortsätta vara relevant och samtidigt skapa vinst i det nya underhållningslandskapet. Ett av målen för TV-industrin är att minska annonserna online för att locka och behålla sina tittare.

Cornucopia - 15 maj 15 kl. 14:44

Fredagsmys: Titta på amerikanska Netflix för drygt 40:- SEK i månaden

Dags för riktigt härligt fredagsmys igen. Via avblockningstjänster som Unblock-US är det både billigt och enkelt att se på det amerikanska utbudet hos Netflix. En veckas fri prövotid ingår i tjänsten, som fungerar på i princip alla plattformar utan något behov av att installera extra programvara, annat än ett svenskt Netflixabonnemang.

HBL - 14 sep 13 kl. 04:00

Netflix växer stadigt i bredbandstäta Finland

Filmtjänsten Netflix ökar mängden egenproducerat material. Det blir bland annat dokumentärer och komedier, säger vd:n Reed Hastings.I oktober har det gått ett år sedan Netflix startade i Norden.

Dagensanalys.se - 18 aug 17 kl. 10:31

Netflix spenderar mer på exklusivt material

Vi berättade igår om Apples satsning på exklusivt tv-innehåll. Nu meddelar Netflix att de ökar sin budget för egenproducerat material med en miljard dollar till sju miljarder. Samtidigt kommer indikationer på att deras bibliotek krymper.

Dagensanalys.se - 19 jan 16 kl. 14:02

Netflix vill satsa på barn och familjer

Netflix vill inte längre enbart förknippas med unga ”millenials” och vill istället satsa extra mycket på barnen. ”Vi ser att mycket av Netflix-aktiviteterna inte längre utgörs av 19-åriga pojkar”, säger Netflix innehållsansvarige chef, Ted Sarantos. Han konstaterar istället att streamingtjänsten numera är en familjeprodukt som används av alla i hushållet.

Dagens PS - 21 jun 18 kl. 14:01

DI: Netflix – en klassisk värderingsbubbla

Ingenting verkar kunna stoppa streamingbolaget Netflix aktie som bara fortsätter upp, upp och upp. Men nu är det drömmarnas marknad som gäller och precis som under it-bubblans glada dagar har vanliga värderingsprinciper lagts i byrålådan. Det skriver Dagens Industri i en analys i onsdagens utgåva.

Dagensanalys.se - 16 maj 16 kl. 16:12

Såhär kan man kringgå Netflix blockering och komma åt det amerikanska utbudet

Dagensnanalys.se har redan skrivit om att vi nästa år bör få kunna titta på Netflix från alla länder. Men om du inte orkar vänta så finns det några metoder som många tillämpar för att kunna kringgå blockeringarna.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Så sparar du säkert i minusräntans värld

Trots rekordlåga boräntor är minusräntans värld inte okomplicerad för sparsamma hushåll. Antalet sparformer med god avkastning till begränsad risk är få..

DI - 7 timmar sedan

Nya räntesignaler belönar fondsparare som tar risk

Fondsparare som valt lite högre risk i räntefonder har belönats väl i år. De 15 bästa företagsobligationsfonderna har avkastat mellan 3 och 8 procent i år..

DI - 8 timmar sedan

Superentreprenören bygger bilar som ingen annan

Är Batman på semester? I den vackra havsbukten, i Utvälinge söder om Ängelholm, är frågan plötsligt relevant..

DI - 9 timmar sedan

Macrons budskap på toppmötet: Alla förlorar på handelsoron

Den ökade protektionismen utmålas som ett allvarligt hot mot världsekonomin vid G7-mötet i Frankrike..

DI - 10 timmar sedan

Experterna: Tullsmockor bäddar för börsfall – så ska du agera

Nya kursfall hotar direkt när börsen öppnar igen på måndag efter upptrappningen av handelskriget mellan Kina och USA..

DI - 10 timmar sedan

Skådespelarpolarna möts i filmen som skrämt privata investerare

Sedan tonåren har Matias Varela och Gustaf Skarsgård varit bröder och vapen­dragare. Relationen bygger på total uppriktighet..

DI - 11 timmar sedan

Gradvall: ”Att vara älskad av alla är inte vägen till framgång”

Det handlar inte om hur saker och ting är. Det handlar om hur de uppfattas. Sell the myth, not the facts..

DI - 11 timmar sedan

Nordkorea har avfyrat robotar

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea avfyrat vad som bedöms vara kortdistansrobotar. De två projektilerna slog ned i Japanska sjön, utanför den japanska ekonomiska zonen,.

DI - 12 timmar sedan

Tusk varnar Trump: Handelskrig leder till recession

EU-rådets avgående ordförande Donald Tusk varnade USA:s president Donald Trump för konsekvenserna av eskalerande handelkrig inför lördagskvällens G7-möte..

DI - 13 timmar sedan

Telia pressar leverantörer att leva upp till kraven

Hållbara investeringar är redan en het trend. Nu vill Telia använda sina upphandlingar för att öka tempot i klimatarbetet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.