NSD > Nyheter

Tuesday, 20 August, 17:55

NSD - 18 jul 19 kl. 18:05

Klassiker på fyra hjul besöker världsarvetGeneral Motors Futureliner var ett utställningsfordon som demonstrerade framtidsvisionen inom bilvärlden..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Motors Futureliner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klassiker, fyra, hjul, besöker, världsarvet
Regeringen - 13 mar 18 kl. 12:52

Fyra ministrar besöker Hovsjöskolan i Södertälje

Torsdagen den 15 mars gör fyra statsråd ett gemensamt besök på Hovsjöskolan i Södertälje. Deltar gör landsbygdsminister Sven-Erik Bucht, justitie- och inrikesminister Morgan Johansson, ministern för högre utbildning och forskning Helene Hellmark Knutsson och miljöminister Karolina Skog..

Skånskan - 19 apr 18 kl. 17:01

3 000 andraklassare besöker Skånes djurpark

jularp 3 000 skolelever besöker Skånes djurpark under våren. Detta genom en satsning från Sparbanken Skånes ägarstiftelser. Skånskan var på plats i går när andraklasserna från Ölyckeskolan i Löberöd besökte grisar, getter och kaniner.

YA - 24 maj 14 kl. 06:30

Rekordmånga besöker borgen

Foto: Sprisse Nilsson
Glimmingehus verkar vara populärare än någonsin bland skolor och elever. I år har den gamla borgen satt nytt bokningsrekord för de praktiska verkstäderna.
Utanför den medeltida borgens vallgrav spänner eleverna bågen.

Regeringen - 31 jan 17 kl. 14:32

Peter Eriksson besöker Norrbotten under fyra dagar

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson besöker ett flertal kommuner i Norrbotten mellan den 1-4 februari. Besöket inleds i Luleå på onsdagen och avslutas i Jokkmokk på lördagen. Digitaliseringsfrågor, stadsflyttar och hållbar samhällsutveckling är frågor som kommer att lyftas under besöket.

Barometern - 29 jan 14 kl. 06:54

Supertalang besöker KFF

Taiwo Awoniyi är en 16-åring med skyhöga mål. Just nu besöker världsmästaren Kalmar FF. – Jag vill bli en av världens bästa spelare.

Barometern - 29 jan 14 kl. 06:54

Supertalang besöker KFF

Taiwo Awoniyi är en 16-åring med skyhöga mål. Just nu besöker världsmästaren Kalmar FF. – Jag vill bli en av världens bästa spelare.

Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 11:56

Kerry besöker Sydsudan


USA:s utrikesminister John Kerry besöker Sydsudan i ett försök att stävja den inbördes konflikt som härjat världens yngsta nation i över fyra månader.Kerry ska möta landets president Salva Kiir och besöket kommer en dag efter att Kerry förnyat ett hot om sanktioner och uttryckt en förhoppning om att fler fredsbevarande styrkor skulle placeras ut. Han tillade att konflikten kan komma att urarta till ett folkmord.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 14 kl. 11:58

Kerry besöker Sydsudan

USA:s utrikesminister John Kerry besöker Sydsudan i ett försök att stävja den inbördes konflikt som härjat världens yngsta nation i över fyra månader. Kerry ska möta landets president Salva Kiir och besöket kommer en dag efter att Kerry förnyat ett hot om sanktioner och uttryckt en förhoppning om att fler fredsbevarande styrkor skulle placeras ut. Han tillade att konflikten kan komma att urarta till ett folkmord..

BT - 02 maj 14 kl. 12:03

Kerry besöker Sydsudan

USA:s utrikesminister John Kerry besöker Sydsudan i ett försök att stävja den inbördes konflikt som härjat världens yngsta nation i över fyra månader. Kerry ska möta landets president Salva Kiir och besöket kommer en dag efter att Kerry förnyat ett hot om sanktioner och uttryckt en förhoppning om att fler fredsbevarande styrkor skulle placeras ut. Han tillade att konflikten kan komma att urarta till ett folkmord.

BT - 21 sep 14 kl. 23:01

Kinesiska krigsfartyg besöker Iran

Två kinesiska jagare har lagt till i den iranska hamnstaden Bandar Abbas för ett fyra dygn långt besök. Det är första gången kinesiska örlogsfartyg besöker Iran och ett tydligt tecken på ett nytt närmande mellan länderna. De kinesiska jagarna och iranska fartyg ska öva sök- och räddningsinsatser samt hantering av marina olyckor, uppger amiral Hossein Azad för iranska medier.

Fler nyheter från NSD

NSD - 30 minuter sedan

Pettersson om Bajens offensiv: "Bäst i Sverige"

Andreas Pettersson är assisterande tränare i allsvenska GIF Sundsvall som mötte Hammarby under lördagen på Tele2 Arena..

NSD - 30 minuter sedan

Kräver ordförandes avgång

Framtid i Kalix kräver att stiftelsen Kalixbos ordförande Ellinor Söderlund (S) avgår..

NSD - 15 minuter sedan

Här är Luleå Hockeys lag mot Kärpät

Här är Luleå Hockeys laguppställning till säsongens andra träningsmatch där Kärpät står för motståndet..

NSD - 45 minuter sedan

Hon blir ny HR-direktör

Region Norrbotten har rekryterat en ny HR-direktör..

NSD - 1 timme sedan

Jokkmokks kommunchef slutar

Jokkmokks kommunchef Annika Almqvist har bestämt sig för att sluta..

NSD - 1 timme sedan

Nynningen, Wollter och Magnusson på turné

Proggbandet Nynningen, skådespelaren Sven Wollter och visartisten Matilda Magnusson är på sommarturné..

NSD - 1 timme sedan

Amerikansk spetsspelare klar för BC Luleå

BC Luleå har gjort klart med den amerikanske forwarden LaRon Smith..

NSD - 1 timme sedan

Ingen vill erkänna miss för felbyggda moduler

Modulerna kostade tre miljoner kronor men omklädningsrummen blev för små..

NSD - 1 timme sedan

Nyskapande bogserbåten invigd

Sedan i början av juli har Vilja, Luleå hamns nya bogserbåt, befunnit sig i Luleå..

NSD - 5 timmar sedan

Rekordmånga vaccinerar sig mot TBE

Rekordmånga svenskar vaccinerar sig mot TBE, men trots det fortsätter smittan att öka och spridas till fler delar av landet, rapporterar SR Ekot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.