DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 18:55

DI - 18 jul 19 kl. 18:03

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 MkrMedicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mkr, Bonesupport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonesupport, varslarom , negativ, påverkan, resultatetmed 11 , Mkr
PrivataAffärer - 14 jul 17 kl. 10:18

Telia varslar om "negativ påverkan" på resultatet

Telia specificerar en negativ påverkan om 1,2 miljarder kr på rörelseresultatet i kvarvarande verksamhet och en negativ påverkan om 2,0 miljarder på nettoresultatet i avvecklad verksamhet, i det andra kvartalet....

DI - 07 nov 17 kl. 12:24

IFO: Trump har negativ påverkan på ekonomin

USA:s president Donald Trump har en negativ effekt på världsekonomin. Det framgår av en enkät som det tyska IFO-institutet låtit genomföra bland omkring 1.000 experter i 120 länder, rapporterar Bloomberg News..

Västerbottens Folkblad - 07 feb 18 kl. 11:00

Alla bidrar till negativ påverkan

Trampade nog några på tårna när jag skrev inlägget om motorfordonstrafik i näringen. Jag skrev inlägget efter jag sett Oddasat där det klagades på att nyetableringar inom andra näringar skulle kunna påverka klimat och miljön i stor negativ riktning. Nu inriktades fokus enbart på användandet av skoter vilket är felaktigt.

NT - 15 dec 15 kl. 12:23

Negativ påverkan av vindpark

Förutsättningarna för friluftslivet försämras påtagligt och påverkan på den unika kulturmiljön blir stor..

Cornucopia - 09 okt 18 kl. 09:08

Ingen synbar påverkan av förmoderering

Litet stickprov, men söndagens införande av förmoderering av kommentarsfältet har än så länge inte haft någon negativ påverkan på bloggtrafiken. Tvärt om.Senaste veckans trafik, sidvisningar per timme, serversideloggning hos Blogger.

VA - 20 jul 18 kl. 09:37

Skogsjätten rasar – varnar för negativ påverkan från skogsbränderna

Stora Enso levererade sämre resultat än väntat. .

Supermiljöbloggen - 03 okt 16 kl. 18:37

Begränsad klimatpåverkan – hur går det egentligen?

Det första svenska miljökvalitetsmålet i vår artikelserie är Begränsad klimatpåverkan. Det är ett miljökvalitetsmål som kräver både nationella och internationella insatser, och kanske det mål som är mest uppmärksammat i samhällsdebatten. I Riksdagens definition av miljömålet står det: Halten av växthusgaser i atmosfären ska i enlighet med FN:s ramkonvention för klimatförändringar stabiliseras på en nivå som innebär att människans påverkan på klimatsystemet inte blir farlig.

BT - 27 nov 14 kl. 17:18

Varslar 24 - nätet bakom tappet

Stugtillverkaren Jabo meddelade i dag att man varslar 24 av sina kollektivanställda. Företagets vd Ulric Bergenholtz meddelade på torsdagseftermiddagen att företaget varslar 24 av sina anställda med omedelbar verkan. Detta på grund av en minskning av försäljningen av stugor.

Sydsvenskan - 25 feb 14 kl. 07:27

Rättsstat under påverkan

Föreställ er ett land där den grova organiserade brottsligheten har "både avsikt och förmåga att skada grundläggande demokratiska processer och försvaga rättsväsendet/staten". Föreställ er ett land där en granskning av denna organiserade brottslighet ger "en bild av våld, korruption, hot och trakasserier som ett relativt omfattande problem". Föreställ er att detta land är Sverige.

SvD - 08 maj 15 kl. 03:48

Piloter varslar om svensk SAS-strejk

Pilotfacket SPF varslar om strejk i den svenska delen av SAS från den 21 maj. Förhandlingarna om ett nytt kollektivavtal avbryts med omedelbar verkan..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norden lovar grön omställning – i ny gemensam deklaration

De nordiska samhällena ska bli de mest hållbara i världen. Det lovar regionens statsministrar i en ny gemensam deklaration – som dock saknar konkreta detaljer..

DI - 30 minuter sedan

L:s uppmaning till MP: Lägg ned klasskampsretoriken

Miljöpartiet anklagar Liberalerna för att öka klyftorna när värnskatten slopas. Men Mats Persson, Liberalernas ekonomiskpolitiska talesperson, slår tillbaka. ”Jag är väldigt….

DI - 45 minuter sedan

Waystream genomför nyemisson om cirka 6 miljoner kronor

Teknikbolaget Waystream som erbjuder tekniklösningar för fiberbaserade nätverkslösningar har beslutat om att genomföra en nyemission..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Press på råvarurelaterade tillgångar

Europabörserna sjönk på bred front på tisdagen och bröt därmed de två senaste dagarnas uppåttrend. I Italien fortsatte den politiska osäkerheten då premiärminister Giuseppe Conte….

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Pandora lyfte i Köpenhamn

De nordiska börserna hade en blandad utveckling under tisdagen. Pandora gav stöd åt Köpenhamn, medan Helsingfors utvecklades sämst..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen går mot minusstängning

Med några minuter kvar på handelsdagen ser Stockholmsbörsens storbolagsindex ut att stänga på rött, medan breda index ligger och hovrar kring noll..

DI - 1 timme sedan

Risken för akut elbrist ökar – ”Läget är oerhört allvarligt”

Risken för akut elbrist har ökat ytterligare. Den varningen utfärdar tyska energikoncernen Eon som hävdar att den svenska regeringen bär ett stort ansvar för situationen..

DI - 1 timme sedan

Därför skringrar krisen moln över Italien

Att Italiens premiärminister Giuseppe Conte valde att avgå på tisdagen och därmed utlösa en ny regeringskris var knappast någon skräll..

DI - 1 timme sedan

Regeringen motarbetar kvinnliga företagare

DEBATT. Andelen företag som startas av kvinnor i Sverige sjunker enligt en internationell mätning. Regeringen måste låta 3:12-reglerna vara och säkerställa konkurrensvillkoren….

DI - 2 timmar sedan

Alligator tecknar avtal i Kina – aktien lyfter

Forskningsbolaget Alligator Bioscience har tecknat licensavtal med det privatägda kinesiska bolaget Biotheus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.